Aktivacija Potenciala

Tokrat te vabim na delavnico, kjer bova aktivirali enega izmed tvojih mnogih potencialov, katere si prinesla v svoje sedanje življenje. Bodisi veš za njih, bodisi jih ne poznaš in se ti niti ne sanja: spoloh ni pomembno. Najpomembneje je, da je tvoja duša pripravljenja. To so potenciali tvojih preteklih življenj in čakajo, da se lahko sprostijo in ti pomagajo v življenju tukaj in sedaj.  

Morda pretekla življenja pri nekom še zmeraj veljajo kot nekakšno sivo območje med verjetnim in neverjetnim, vedar se ta mit postopoma in vztrajno umika. 

Pretekla življenja ti tukaj in sedaj služijo tako, da lahko s pomočjo meditacije aktiviraš svoj potencial. 

  • KAJ TO POMENI? Pomeni, da na enostaven način prideš do izjemnega znanja, katerega si osvojila v enem izmed svojih preteklih življenjih. To znanje je shranjeno v tvoji dušni knjižnjici, katere imenujejo Akašni zapisi oziroma na kratko, v tvoji podzavesti. 
  • Skozi vodeno meditacijo odkleneš to znanje, ga energijsko sprostiš in mu istočasno dovoliš, da na lahkoten in enostaven način pride v tvoje življenje. Ta energija ti pomaga in lajša vsak dan.

V svojem življenju imaš več kot samo en potencial. Imaš jih mnogo in z njimi si se rodila. Vsi so skriti v tebi. Zamisli si, da se dušno znanje osvaja po nekaj desetletij, sedaj pa imaš možnost, da to narediš v samo nekaj urah tako, da se vsedeš in zapreš oči.

Ne pozabi: največje stvari so zmeraj enostavne. Rodila si se svobodna in da izkusiš radost na svoji poti skozi življenje.

ALI IMAŠ SPOMIN PRETEKLEGA ŽIVLJENJA, KATERI JE DOVOLJ PREPRIČLJIV, DA ODKLENEŠ OKOVE  LASTNEGA UMA?

 
– zakaj so pomembna
– kako ti pomagajo v tvojem trenutnem življenju
– kako si lahko pomagaš s svojimi preteklimi znanji in jih aktiviraš v svoje življenje
 
✓ kako sprožiš energijo preteklih življenj
✓ kako ti ta energija pomaga v vsakodnevnem življenju
✓ zakaj je pomembna energija preteklih življenj- kaj pridobiš s tem?
 
Scroll to Top
Čustvena transformacija

ZDRAVJE, DENAR & ZAKON PRIVLAČNOSTI

4 tedenska delavnica, kjer se bova posvečali tvojim financam, zdravju in Zakonu privlačnosti – katera so tista orodja, s katerimi si lahko pomagaš do optimalnega zdravja in povabiš energijo denarja v svoje življenje?