ALASKA COOLING GEL & VNETJE KOLČNEGA SKLEPA

Danes s teboj delim svojo zgodbo: kako sem se rešila vnetega sklepa – vnetja v desnem kolčnem sklepu, katero je trajalo od l. 2015, zatem, ko sem ponovno shodila in po menjavi levega kolka.

Izjemno pa se mi je poslabšalo pozimi, januarja 2018 in to tako, da nisem več mogla sedet, nisem več vozila avtomobila, ker kakor hitro sem se sedla za volan in pričela izvajat nenavadne gibe z desno nogo, sem aktivirala kite, mišice in žice, kateri so bili vsi vneti, razdraženi in zelooo boleči.

Tako mi je preostala hoja, pa še ta je v zadnjem letu postala izjemno naporna, saj sem očitno imela prizadeto celotno prodročje v sklepu.

Menjan levi kolk, kateri mi je reagiral od jeseni do spomladi, saj je takrat deževje, hladnejše vreme in nizek pritisk. Več pritiska sem čutila ob spremembi vremena tudi v poletnem času in težje sem dvigovala nogo.

Pri starosti 42 let so mi menjali levi kolk (celoten levi kolčni sklep) in ko bi naj pričela z gibanjem, hojo in posledično tudi z zniževanjem telesne teže (saj vsi vemo, da je gibanje obvezni in sestavni del življenja), sem imela takšne bolečine, da ščasoma več nisem sedela, ampak ležala, saj mi je sedenje povzročalo nore bolečine.

 

Preizkusila sem 1001 (tisoč in eno) mažo, kremo, gel, …  Nič mi ni pomagalo.

Nekaj let sem trpela neznosne bolečine.

Idi k zdravnikom, prepričaj se, kaj lahko oni naredijo, idi na slikanje, MR, na terapije – ker za FIZIČNO TELO MOREMO poskrbeti, saj je to ‘naša hiša’. 

Z rednim mazanjem na vsaki 2 uri (na začetki tudi na 20 minut), se mi je vnetje pričelo umirjati.

Ne samo da sem sanirala vnetje na desni strani, tudi levi, menjan kolčni sklep, več ne doživlja tistih nenadnih bolečin in, ko se vreme menjava ter se pripravlja na dež me več ne boli in ‘cuka’.

Mazilo se imenuje Alaska Cooling MassageGel. Prodaja ga podjetje Farmasi, katero se trži preku kataloške prodaje. Ima ugodno ceno.

O Alaska Gelu: razvil ga je dr Tuna, kateri je bil po izobrazbi zdravnik.

Ena izmed sestavin je olje eukalipta, katerega hlapi pospešujejo krvni obtok, odstranjujejo iz krvnega obtoka umazanijo, zmanjšujejo vnetja, znižujejo visoko temperaturo in imajo PROTIVNETNO delovanje.


https://farmasi.si
Najdeš ga v katalogu podjetja Farmasi.
www.farmasi.si

Katalog najdeš in si pogledaš na povezavi: PODJETJE FARMASI. 

ALJASKA gel pomaga tudi pri nižanju visoke vročine, pri umiritvi vnetja zobovja, pri glavobolu, pri zakrčenih mišicah v ramenih, pri vnetih sklepih, pri vnetju išijalgičnega živca, …. Mazanje je odvisno od težave: jaz sem si prvih 12 dni mazala desni kolk na vsaki 2 uri. Ja, na vsaki 2 uri – in tako danes, ko to pišem, sedim brez težav, povprečno sem pričela delat po 12.000 korakov na dan, brez da vzamem eno samo protibolečinsko tableto, brez da spim popoldne, brez da uporabljam Volateren gel (če si opazila, piše na voltaren gelu, da se naj uporablja na 12 ur).

Istočasno sem mazala svoj levi, že menjan kolk in, kakor že rečeno, ni več nikakršnih težav ob menjavi vremena.

Če te zanima ALJASKA GEL, se obrni direktno na podjetje FARMASI – jaz sem ti samo opisala svojo izkušnjo. Izdelkov ne prodajam, prav tako to ni sponzorski oglas.

Želim ti uspešno uporabo in imej se krasno.
Scroll to Top
Čustvena transformacija

ZDRAVJE, DENAR & ZAKON PRIVLAČNOSTI

4 tedenska delavnica, kjer se bova posvečali tvojim financam, zdravju in Zakonu privlačnosti – katera so tista orodja, s katerimi si lahko pomagaš do optimalnega zdravja in povabiš energijo denarja v svoje življenje?

Skip to content