Tokrat govorim o besedah in njihovi energiji. Izpostavila bi besedo, katero verjamem, da uporabljaš pogosto, saj na ta način izražaš svoja čustva. Vendar pozor: nekatere besede spadajo v energijski razred, katera te vleče v preteklost in ustvarjajo obžalovanje in vezi s preteklostjo. In tako ni pomembno, ali si ti tega želiš ali ne, dejstvo je, da imaš to prepričanje v svoji podzavesti in če veš, da je podzavesti več kakor 85%, pomeni, da tisto kar deluješ na zavestnem, o čemer razmišljaš in želiš popravit, ne funkcionira in tako si misliš, da Zakon privlačnosti ne deluje. V bistvu pa še kako deluje, saj mu vsakodnevno pomagaš s svojimi prepričanji.

Š.K.O.D.A. – je beseda, o kateri pišem in razlagam v tem blogu.

Ne pozabi, da se ljudje in okoliščine pojavijo zato, da nam pokažejo, kaj zmoremo.

Ali si kdaj rečeš/misliš, v svoji glavi, da ti je nečesa škoda? Da nečesa, ne boš zavrgla, ker je škoda te stvari, izdelka, oblačila ali da medsebojnega odnosa ne boš prekinila, ker si toliko do sedaj vložila nekih naporov in energije?

Ali kdaj rečeš, da škoda, ker nečesa nisi vedela? Ali, da če bi vedela, da bi naredila nekaj drugače?

ZMERAJ, ko se ti bo beseda ŠKODA pojavila v tvojem umu, vedi naslednje:
? beseda ima izjemno negativen naboj

? vprašaj se, česa ti je škoda?

? če gre za to, da ti je ‘škoda’ ker nisi nečesa že prej vedela, se vprašaj, ZAKAJ NISI ŽE PREJ DELOVALA DRUGAČE? Ali res nisi slišala svoje intuicije ali ji nisi prisluhnila?

? če gre za to, da nisi pojedla neke hrane in jo boš zavila, da jo boš pojedla Ju3, potem tej hrani ne rečeš, da je je škoda, ampak se ji zahvališ, da ti je dobro služila danes in si vesela jutrišnjega ali kasnejšega srečanja s hrano.

? enako je z medsebojnimi odnosi in z ljudmi: vsak človek, ne glede na to, kako v določenem trenutku obžaluješ, da si ga/jo srečala v svojem življenju, se vprašaj, česa si se naučila, kakšno znanje si osvojila in katera je tista modrost, katere včasih nisi imela.

? če ti je ‘škoda’, da nekaj roma v odpadke zato, ker si v nekem trenutku ugotovila, da zadeva ni tako kvalitetna in si si čez čas kupila kvalitetno zadevo, se vprašaj česa se oklepaš in kakšna so tvoja prepričanja?

Ker veš, zmeraj, ko rečeš ŠKODA, OBŽALUJEŠ DOGODKE ZA NAZAJ in se z energijo postaviš v preteklost.

Preteklosti pa ne moreš spremenit, ali?!

Lahko pa se vprašaš, ali si slišala in sledila svoji intuicji, ali ne? Ali si jo namerno preslišala ali je sploh nisi prepoznala, ker je bil um tako glasen?

Jaz sem se naučila, da prepoznam priložnosti in za svoje telo, svoje življenje in za svoje udobje uporabljam izključno kvalitetne stvari.
Včasih sem tako ‘šparala na hrani’, ker škoda, da se meče vstran. In imela sem prepričanje, da hrana se ne meče – tako je tudi delovala moja mamica in se prehranjevala nekvalitetno. Se pravi, da sem osvojila njen vzorev delovanja in tako sama delovala naprej, saj sem se tako naučila.

Če meni določena hrana škodi, škodi mojemu zdravju, potem je ne smem jest. Se pravi, da sem v trgovini pazljiva in kupim samo hrano, kateri pred tem preverim deklaracijo. Če se pa zgodi, da še vseeno kupim kaj, kar mi ne odgovarja:

? en dan sem si kupila ene super kvalitetne sojine jogurte in ko sem enega odprla, sem šla čitat deklaracijo in ugotovila, da lahko vsebuje sledi glutena IN ovsa. Takoj se ga dala vstran, ne glede na: ceno in okus.

? skozi moj um ni šla besedica ŠKODA, saj bi to pomenilo obžalovanje mojega dejanja IN NESTRINJANJE ter KRITIKO same s seboj. Namesto tega sem se ZAHVALILA SEBI, da sem prepoznala priložnost in si rekla, da bom naslednjič pozorna pri branju deklaracije IN več ne bom sklepala.

Z besedo ŠKODA, se oklepaš stvari, ljudi in dogodkov, kateri so že minili in tako sama sebi ustvarjaš vezi, katere te zadržujejo v preteklosti, ker si tako zelo želiš popravit in izkusit dogodek še 1x. Vendar vedi, da kar je bilo, je bilo. Čas gre zmeraj samo naprej. Urini kazalci se vrtijo naprej.

Vse, kar lahko spremeniš, lahko spremeniš v meditaciji, saj gre takra tvoja duša na energijski nivo, povzpne se na astral, kjer časa ni in se vse dogaja istočasno – linerno.

In tam si odpustiš, odpustiš vsem vpletenim in tam narediš drugačno sliko. Bitja svetlobe pa seveda režejo vezi. Nato pa v življenju deluješ drugače.

Deluješ vsakodnevno tako, da pazljivo izbiraš svoje besede, da povežeš svoje besede s svojimi prepričanji in razmišljanji svojih staršev, kar pomeni, kar si pobrala od njih, kar si prevzela od njih IN JE ČAS, DA ZAPUSTI TVOJE ŽIVLJENJE.

In to se imenuje ozaveščanje – da daš vstran balast, kateri tvojemu življenju ne služi in te ne podpira, ampak te sidra v preteklost. Te veže na preteklost.

Besedo škoda, katera ima negativen energijski naboj, ne moreš spremenit, lahko pa spremeniš svoje prepričanje: v kolikor slediš svoji intuiciji, si zmeraj ob pravem času na pravem kraju.

Ja, tako je z besedo ŠKODA: je beseda, katera jemlje izjemno izjemno dosti energije v sedanjosti in te zmeraj znova in znova, vrača v preteklost.

Življenje se pa dogaja v trenutku TUKAJ IN SEDAJ.

Moč je pa v tvojih rokah, da kaj spremeniš, ali?!

Ko prenehaš gledat nazaj, se lahko posvetiš svojemu delovanju v sedanjosti in imaš dovolj energije za uresničevanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja