BITJA SVETLOBE

BITJA SVETLOBE so nevidni energijski pomočniki, poslanci Vsemogočne ljubezni, kateri ti pomagajo na poti v življenju. Tukaj so zato, da te usmerjajo, vodijo, pomagajo tvoji duši, energijskem in fizičnem telesu: da dojameš, združiš ter sprejmeš, karkoli se ti je življenju zgodilo,
Da odpustiš sebi.
Da spoznaš svojo moč.
Da zaživiš osvobojena čustev, katera te zadržujejo na mestu.
Da se osvobodiš odnosov, kateri te silijo, da gledaš čez rame, v preteklost.
Da spoznaš, katera so tista prepričanja, s katerimi si delaš škodo v svojem življenju in jih nadomestiš z novimi, katera ti odpirajo vrata v svet poln brezpogojne ljubezni, reda, vztrajnosti, samodiscipline, harmonije, ...
BITJA SVETLOBE so edina zadolžena za rezanje nevidnih energijskih vezi, katere ti več ne služijo.
Po teh nevidnih energijskih vezeh se iz tvojega telesa pretaka tvoja vitalna energija, katera iz tvojega fizičnega telesa odhaja v tvojo preteklost, odhaja k ljudem, s katerimi več ne želiš imet opravka, se izliva k situacijam, za katere misliš, da si z njimi opravila.

NALOGA BITIJ SVETLOBE je, da ti lajšajo življenjsko pot.
Vendar zmeraj vedi, da če so v tvojem umu prepričanja nejevere in zanikanja, jim s tem otežuješ pot do sebe:
v umu jim nastavljaš prepreke.

BITJA SVETLOBE dostopajo do tebe skozi vsakodnevno meditacijo, kjer ti pomagajo pri prebujanju tvoje intuicije, te vodijo do oseb, okoliščin in krajev, z največjo lahkoto.
In tako izraziš svoj dušni namen in deluješ zaradi česar si se utelesila (rodila) v to telo, na Zemljo in v to življenje.

Se sliši zakomplicirano? Morda zato, ker tega (še) nisi navajena - vse pa poteka z največjo lahkoto. ENOSTAVNO SI DOVOLI.
Jezus