Čakre

7 GLAVNIH ČAKER

Človeško fizično telo je obdano z energijskimi telesi, katera so oddaljena od fizičnega telesa okoli 100 cm.

ENERGIJSKA TELESA obdajajo celotno fizično telo od vrha glave, do stopal. 

Na ENERGIJSKIH TELESIH  najdemo 7 GLAVNIH ČAKER. 

Čakre SE VRTIJO  v smeri urinega kazalca in so, preku #MERIDIANOV, povezane z notranjimi organi. 

GLAVNA, povezovalna čakra, med spodnjimi ZEMELJSKIMI in zgornjimi, DUHOVNIMI, je SRČNA ČAKRA.

7 GLAVNIH ČAKER

SRČNA ČAKRA

Četrta čakra po vrsti, zajema priželjc, srce in pljuča.

Najdemo jo na sprednji, prsni strani in zadnji strani, med lopaticama. 

Zadolžena je za imunski sistem, za dobro delovanje srca, za pretok radosti, skozi krvni obtok v telesu, za pravilno delovanje pljuč, za pretok brezpogojne LJUBEZNI, za čustvovanje in za POVEZOVANJE zgornjih, duhovnih in spodnjih, zemeljskih, čaker

Ko je srčna čakra POŠKODOVANA,  občutiš negotovost, neugodje, dvom, strah in pomanjkanje občutka varnosti. Lahko te stiska in duši. 

Srčna čakra je zadolžena tako za SPREJEMANJE, kakor tudi za DAJANJE LJUBEZNI

Za SRČNO ČAKRO je zadolžen Nadangel Chamuel in Angeli LJUBEZNI, kateri na energijskih nivojih pomagajo pri celjenju le-te. 

Ko si zdrava in v SOZVOČJU (ravnovesju), je tvoja SRČNA ČAKRA sijoče, roza barve ter se veselo vrti v smeri urinega kazalca. Skoznjo se pretaka BOŽANSKO VODENA ENERGIJA in imaš odlično komunikacijo s SVOJO DUŠO. V svojem Življenju občutiš RADOST, VESELJE, MIR, ODLOČNOST, LJUBEZEN, znaš odpuščat in Živiš ter deluješ v smeri svojega dušnega namena. 

Ozavestila si, da si svojo preteklost sedanjega in preteklih Življenj živela Z RAZLOGOM

Poteka vodoravno, od sprednjega, prsnega, do zadnjega hrbtnega dela telesa. 

Srčna čakra je tista, katera se najbolj POŠKODUJE ob LJUBEZENSKIH RAZOČARANJIH, ko ugotoviš, da si bila razočarana, izdana, prevarana in da so te izkoristili. 

Ko doživiš nenaden STRES in ŠOK srčna čakra tudi poči. Nekateri to imenujejo ZLOMLJENO ali POČENO SRCE. Tako POŠKODOVANA SRČNA ČAKRA spušča energijo in posledično ti PEŠA SRCE kot notranji organ, saj odteka energija iz SRČNE ČAKRE. 

Na tvojo srčno čakro se ZALEPIJO vsa pričakovanja, katera odnašajo energijo in ŠKODIJO srčni čakri.

KORENSKA ČAKRA

PRVA ali KORENSKA ČAKRA se nahaja na korenu tvoje trtice in poteka navpično navzdol, v Zemljo. Povezana je z Zemeljsko zvezdo, s katero sta skupaj zadolženi za prizemljitev.

Skrbi za vitalnost fizičnega telesa, za gibanje, kolke, ravnovesje in ravnotežje v življenju. 

Je sijoče rdeče barve in njen varuh je Nadangel Gabriel.

Neravnovesje v prvi čakri so finančne težave, saj je ta čakra odgovorna za sprejemanje sistemov, kateri delujejo na Zemlji. 

Posledica neravnovesja v prvi čakri je pomanjkanje denarja, nesposobnost zaračunat za izvedeno delo, obdržat delo oziroma službo.

Skozi prvo čakro se zrcalijo tvoji odnosi do tvojih staršev. Nespoštovanje do očeta in/ali matere te pripelje do neravnovesja in neuravnotežene prve čakre.

Nespoštovanje pripelje do nereda, zamujanja s plačili, zmede z denarjem in dokumenti. Izogibanje različnim institucijam kot so sodišča, davčna uprava in posledišno nesprejemanje ljudi, katero so zaposleni v teh t. i. državnih službah ter odpor do urejanja, obiska oziroma izogibanje le-tem.

Bolečine v nogah in nesposobnost stopit naprej, ostajanje v coni udobja, oklepanje in vztrajanje v starih spominih in razmišljanje, kako je bilo včasih lepo.

Odpor do sodobne tehnologije in razmišljanje, kako je danes težko slediti vsem novostim, da nisi narejena za sodobni svet, da te je enostavno čas povozil oziroma da je celotna tehnologija nepotrebna.

Neravnovesje v PRVI ČAKRI nakazuje torej kronično pomanjkanje denarja, kredite in limite poplačuješ z drugimi krediti ter posojili in delaš ter vztrajaš v službi iz razloga, ker ti daje določen mesečni denar, ne glede na to, da ti delo ni všeč in da se počutiš ujeto. 

Vsa prepričanja, katera so povezana z denarjem, financami in obiljem, se nahajajo v prvi čakri.

Zato je lahko tvoja prva čakra temna, črna, siva in sluzasta, tvoje počutje pa posledično zmeraj manj vitalno.

Ko tako s strahom zreš v svojo prihodnost, ne vidiš upanja in nimaš zaupanja do življenja.

Ko v svojem življenju vidiš zmeraj več zarot in na vsakem koraku slišiš in poslušaš o teorijah zarote si neprizemljena. Neprizemljenost se pokaže tudi takrat, ko ne izpolniš danih obljub, se ne držiš rokov in dogovorov ter ne dokončaš začetega dela.

Takrat veš, da tvoja korenska čakra potrebuje energijsko zdravljenje in celjenje.

Le to lahko pridobiš v programu:

DELI OPIS NA SVOJEM FB

Spodje tri čakre so zemeljske DRUGA ali SPOLNA ČAKRA zajema območje spodnjega dela trebuha; mehur, sečevode, ledvici, spolne organe. Poteka vodoravno in se nahaja na sprednji in nazadnji strani telesa. Zaščitnik druge čakre je Nadangel Gabrijel in je sijoče oranžne barve. Zadolžena je za vsakodnevno delovanje, za udejanjanje vsakodnevnih idej v življenju, za spolnost in delovanje na splošno. Pretiravanje v spolnosti in aktivno menjavanje spolnih partnerjev pričajo o poškodovani spolni čakri in o ločenosti, nekakšni blokadi, med spolno in srčno čakro.
Uresničevanje idej, katere se vam porodijo v vaši SRČNI ČAKRI, pričajo o odprti DRUGI ČAKRI in o zaupanju, katerega čutite do sebe, saj sledite svojim ciljem in idejam v vsakodnevnem življenju, ne glede na odzive in mnenja iz okolice.

TRETJA ČAKRA ali SOLARNI PLEKSUS je v predelu želodca. To je čakra, za katero je zadolžen Nadangel Urijel in je sijoče rumeno zlate barve.
Solarni pleksus je sedež celotnega živčnega sistema in je tako posledično zadolžen za predelavo strahov in jeze. Zajema želodec, jetra, trebušno slinavko, prebavo, presnovo in predstavlja vaš center moči:
Ali ste se sposobni postaviti zase?
Ali stojite in delujete v svoji moči, katera vam je bila dana ob rojstvu?
Vas dajejo strahovi? Vas daje nespečnost, ste nervozni, živčni in ne zaupate procesu življenja? Goltate hrano oz. si ne vzamete časa za dnevni obrok, da ga prebavite v miru in v svojem ritmu?
Česa vas je strah, ko greste zvečer v posteljo? Težko zaspite?
Kakšne sanje sanjate? Vas lovijo in so sanje izjemno mučne, zbujate se prepoteni in nenaspani? Sredi noči se zbudite in ne morete zaspat?
Krivite službo, sodelavce, šefa, partnerja, dnevne dogodke, ali sploh ne veste, od kod izvira?
Vaše življenje je načeloma v redu, lahko bi bilo dosti slabše, saj med vami živijo ljudje, kateri so resnično v nezavidljivem položaju, tako, da se vi nimate kaj pritoževat, vendar vseeno nekaj ni tako, kot bi naj bilo, pa ne veste kaj.

Zgornje tri čakre so izključno duhovne in se medsebojno prepletajo oz. so nesporno povezane:

PETA ali GRLENA ČAKRA je sijoče temno mode barve, za katero skrbi Nadangel Mihael. Zajema celoten predel vratu in grlo. Je avenija izražanja in skrbi za zdravo grlo, bezgavke, ščitnico, komunikacijo in izražanje.
Ali se znate postavit zase skozi besede, na ljubeč in odločen način?
Povezana je s solarnim pleksusom in v kolikor požirate besede in se bodisi ne znate, bodisi vam je nerodno se postavit zase, trpi tako grlo, kot želodec, občutite lahko nek nepojasnjen strah, kateri se sicer ne odraža v vsakodnevnem delovanju, saj ste izjemno odločna oseba, vendar vseeno ostajate tiho zaradi ljubega miru, saj ste miroljubna oseba in želite, da bi bili vsi srečni in zadovoljni.
Žal pa vam takšno razmišljanje ne prenaša energije skozi avenijo izražanja oz. skozi GRLENO ČAKRO, saj ostajate v povprečju in si ne upate stopit v svojo moč, katera vam je bila dana ob rojstvu.

ŠESTA ČAKRA ali TRETJE OKO leži sredi čela, med obrvmi. Za njo je zadolžen Nadangel Rafael in je sijoče, biserno zelene barve.
Poteka vodoravno in kot neviden tunel povezuje spredno in zadnjo stran glave. Povezana je s hipofizo in ostalimi žlezami z notranjim izločanjem, z zobmi, sinusi, očmi, ušesi, glavo. Je sedež jasnovidnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti, jasnočutnosti in telepatskega sporazumavanja. Pomaga vam pri jasnem razločevanju resnice od neresnice, pri samozaupanju, pri odločitvah.
Naivno razmišljanje, kako so vsi ljudje dobri in da lahko vsakega spustite v svoje življenje, brez, da bi mu postavili mejo, priča o zaprtem kanalu TRETJEGA OČESA oz. ŠESTE ČAKRE in o neravnovesju v njej.
TRETJE OKO imamo zato, da lahko jasno pogledamo tako v sebe, kot v druge. Fokusirat se je potrebno zmeraj nase, saj lahko tako napredujemo v svojem življenju in poiščemo tiste bolj ali manj skrite darove, katere smo prinesli s seboj v to življenje. Le-te lahko izkoristite, kot nekakšno poslanstvo.
Odprto TRETJE OKO priča, da jasno vidite v svojo dušo in izpolnjujete svoj življenjski namen, v katerem neizmerno uživate, se veselite in radostite življenja.

SEDMA ali KRONSKA ČAKRA leži čisto na vrhu glave. Poteka navpično, po telesu odzgoraj, navzdol in je neločljivo povezana s KORENSKO ČAKRO.
Za KRONSKO ČAKRO skrbi Nadangel Jophiel, kateri skozi kronsko čakro prenaša različne ideje, katere se rojevajo v našem umu. Je sijoče lila barve.
Zadolžena je za ravnovesje češarike ali epifize. Uravnava našo budnost in spanje. Izjemno pomembna čakra, katero imenujejo tudi zvezdna vrata znotraj možganov. KRONSKA ČAKRA skrbi za sidranje idej, da se skozi vaše telo pretaka božansko vodena energija, za kanaliziranje. Ponoči, med spanjem pomaga vaši duši, da se lahko sprehaja po astralu in tako nabirate znanje med spanjem in vse, akr se vam je dogajalo čez dan zložite in soritare. Tako zmeraj ostajate povezani tako s svojim dušnim domom, kot s svojim fizičnim telesom in delovanjem na Zemlji.
V kolikor ste dobro prizemljeni, spoštujete sisteme, v katerih živite, ideje katere prejmate iz sedme čakre, postopoma sprovajate oz. materializirate v zemeljsko resničnost.

Za delovanje vaših čaker ste odgovorni sami. Imate moč, da vse realizirate v svojem vsakodnevnem življenju.
Pri čakrah je zmeraj vprašanje, kje se nahajajo blokade, katere onemogočajo medsebojno povezovanje in prost energijski pretok ter posledično sidranje energije v vaše življenje.

Odlična rešitev za ČIŠČENJE in CELJENJE čaker je obisk KRISTALNE POSTELJE
https://carolinaturecki.si/kristalna-postelja/, kjer se v kratkem času povežete s celotnim univerzumom in lahko prejmete odgovore na vaša vprašanja.

7 GLAVNIH ČAKER

Človeško fizično telo je obdano z energijskimi telesi, katera so oddaljena od fizičnega telesa okoli 100 cm.

ENERGIJSKA TELESA obdajajo celotno fizično telo od vrha glave, do stopal. 

Na ENERGIJSKIH TELESIH  najdemo 7 GLAVNIH ČAKER. 

Čakre SE VRTIJO  v smeri urinega kazalca in so, preku #MERIDIANOV, povezane z notranjimi organi. 

GLAVNA, povezovalna čakra, med spodnjimi ZEMELJSKIMI in zgornjimi, DUHOVNIMI, je SRČNA ČAKRA.

7 GLAVNIH ČAKER

SRČNA ČAKRA

Četrta čakra po vrsti, zajema priželjc, srce in pljuča.

Najdemo jo na sprednji, prsni strani in zadnji strani, med lopaticama. 

Zadolžena je za imunski sistem, za dobro delovanje srca, za pretok radosti, skozi krvni obtok v telesu, za pravilno delovanje pljuč, za pretok brezpogojne LJUBEZNI, za čustvovanje in za POVEZOVANJE zgornjih, duhovnih in spodnjih, zemeljskih, čaker

Ko je srčna čakra POŠKODOVANA,  občutiš negotovost, neugodje, dvom, strah in pomanjkanje občutka varnosti. Lahko te stiska in duši. 

Srčna čakra je zadolžena tako za SPREJEMANJE, kakor tudi za DAJANJE LJUBEZNI

Za SRČNO ČAKRO je zadolžen Nadangel Chamuel in Angeli LJUBEZNI, kateri na energijskih nivojih pomagajo pri celjenju le-te. 

Ko si zdrava in v SOZVOČJU (ravnovesju), je tvoja SRČNA ČAKRA sijoče, roza barve ter se veselo vrti v smeri urinega kazalca. Skoznjo se pretaka BOŽANSKO VODENA ENERGIJA in imaš odlično komunikacijo s SVOJO DUŠO. V svojem Življenju občutiš RADOST, VESELJE, MIR, ODLOČNOST, LJUBEZEN, znaš odpuščat in Živiš ter deluješ v smeri svojega dušnega namena. 

Ozavestila si, da si svojo preteklost sedanjega in preteklih Življenj živela Z RAZLOGOM

Poteka vodoravno, od sprednjega, prsnega, do zadnjega hrbtnega dela telesa. 

Srčna čakra je tista, katera se najbolj POŠKODUJE ob LJUBEZENSKIH RAZOČARANJIH, ko ugotoviš, da si bila razočarana, izdana, prevarana in da so te izkoristili. 

Ko doživiš nenaden STRES in ŠOK srčna čakra tudi poči. Nekateri to imenujejo ZLOMLJENO ali POČENO SRCE. Tako POŠKODOVANA SRČNA ČAKRA spušča energijo in posledično ti PEŠA SRCE kot notranji organ, saj odteka energija iz SRČNE ČAKRE. 

Na tvojo srčno čakro se ZALEPIJO vsa pričakovanja, katera odnašajo energijo in ŠKODIJO srčni čakri.

KORENSKA ČAKRA

PRVA ali KORENSKA ČAKRA se nahaja na korenu tvoje trtice in poteka navpično navzdol, v Zemljo. Povezana je z Zemeljsko zvezdo, s katero sta skupaj zadolženi za prizemljitev.

Skrbi za vitalnost fizičnega telesa, za gibanje, kolke, ravnovesje in ravnotežje v življenju. 

Je sijoče rdeče barve in njen varuh je Nadangel Gabriel.

Neravnovesje v prvi čakri so finančne težave, saj je ta čakra odgovorna za sprejemanje sistemov, kateri delujejo na Zemlji. 

Posledica neravnovesja v prvi čakri je pomanjkanje denarja, nesposobnost zaračunat za izvedeno delo, obdržat delo oziroma službo.

Skozi prvo čakro se zrcalijo tvoji odnosi do tvojih staršev. Nespoštovanje do očeta in/ali matere te pripelje do neravnovesja in neuravnotežene prve čakre.

Nespoštovanje pripelje do nereda, zamujanja s plačili, zmede z denarjem in dokumenti. Izogibanje različnim institucijam kot so sodišča, davčna uprava in posledišno nesprejemanje ljudi, katero so zaposleni v teh t. i. državnih službah ter odpor do urejanja, obiska oziroma izogibanje le-tem.

Bolečine v nogah in nesposobnost stopit naprej, ostajanje v coni udobja, oklepanje in vztrajanje v starih spominih in razmišljanje, kako je bilo včasih lepo.

Odpor do sodobne tehnologije in razmišljanje, kako je danes težko slediti vsem novostim, da nisi narejena za sodobni svet, da te je enostavno čas povozil oziroma da je celotna tehnologija nepotrebna.

Neravnovesje v PRVI ČAKRI nakazuje torej kronično pomanjkanje denarja, kredite in limite poplačuješ z drugimi krediti ter posojili in delaš ter vztrajaš v službi iz razloga, ker ti daje določen mesečni denar, ne glede na to, da ti delo ni všeč in da se počutiš ujeto. 

Vsa prepričanja, katera so povezana z denarjem, financami in obiljem, se nahajajo v prvi čakri.

Zato je lahko tvoja prva čakra temna, črna, siva in sluzasta, tvoje počutje pa posledično zmeraj manj vitalno.

Ko tako s strahom zreš v svojo prihodnost, ne vidiš upanja in nimaš zaupanja do življenja.

Ko v svojem življenju vidiš zmeraj več zarot in na vsakem koraku slišiš in poslušaš o teorijah zarote si neprizemljena. Neprizemljenost se pokaže tudi takrat, ko ne izpolniš danih obljub, se ne držiš rokov in dogovorov ter ne dokončaš začetega dela.

Takrat veš, da tvoja korenska čakra potrebuje energijsko zdravljenje in celjenje.

Le to lahko pridobiš v programu:

DELI OPIS

Spodje tri čakre so zemeljske DRUGA ali SPOLNA ČAKRA zajema območje spodnjega dela trebuha; mehur, sečevode, ledvici, spolne organe. Poteka vodoravno in se nahaja na sprednji in nazadnji strani telesa. Zaščitnik druge čakre je Nadangel Gabrijel in je sijoče oranžne barve. Zadolžena je za vsakodnevno delovanje, za udejanjanje vsakodnevnih idej v življenju, za spolnost in delovanje na splošno. Pretiravanje v spolnosti in aktivno menjavanje spolnih partnerjev pričajo o poškodovani spolni čakri in o ločenosti, nekakšni blokadi, med spolno in srčno čakro.
Uresničevanje idej, katere se vam porodijo v vaši SRČNI ČAKRI, pričajo o odprti DRUGI ČAKRI in o zaupanju, katerega čutite do sebe, saj sledite svojim ciljem in idejam v vsakodnevnem življenju, ne glede na odzive in mnenja iz okolice.

TRETJA ČAKRA ali SOLARNI PLEKSUS je v predelu želodca. To je čakra, za katero je zadolžen Nadangel Urijel in je sijoče rumeno zlate barve.
Solarni pleksus je sedež celotnega živčnega sistema in je tako posledično zadolžen za predelavo strahov in jeze. Zajema želodec, jetra, trebušno slinavko, prebavo, presnovo in predstavlja vaš center moči:
Ali ste se sposobni postaviti zase?
Ali stojite in delujete v svoji moči, katera vam je bila dana ob rojstvu?
Vas dajejo strahovi? Vas daje nespečnost, ste nervozni, živčni in ne zaupate procesu življenja? Goltate hrano oz. si ne vzamete časa za dnevni obrok, da ga prebavite v miru in v svojem ritmu?
Česa vas je strah, ko greste zvečer v posteljo? Težko zaspite?
Kakšne sanje sanjate? Vas lovijo in so sanje izjemno mučne, zbujate se prepoteni in nenaspani? Sredi noči se zbudite in ne morete zaspat?
Krivite službo, sodelavce, šefa, partnerja, dnevne dogodke, ali sploh ne veste, od kod izvira?
Vaše življenje je načeloma v redu, lahko bi bilo dosti slabše, saj med vami živijo ljudje, kateri so resnično v nezavidljivem položaju, tako, da se vi nimate kaj pritoževat, vendar vseeno nekaj ni tako, kot bi naj bilo, pa ne veste kaj.

Zgornje tri čakre so izključno duhovne in se medsebojno prepletajo oz. so nesporno povezane:

PETA ali GRLENA ČAKRA je sijoče temno mode barve, za katero skrbi Nadangel Mihael. Zajema celoten predel vratu in grlo. Je avenija izražanja in skrbi za zdravo grlo, bezgavke, ščitnico, komunikacijo in izražanje.
Ali se znate postavit zase skozi besede, na ljubeč in odločen način?
Povezana je s solarnim pleksusom in v kolikor požirate besede in se bodisi ne znate, bodisi vam je nerodno se postavit zase, trpi tako grlo, kot želodec, občutite lahko nek nepojasnjen strah, kateri se sicer ne odraža v vsakodnevnem delovanju, saj ste izjemno odločna oseba, vendar vseeno ostajate tiho zaradi ljubega miru, saj ste miroljubna oseba in želite, da bi bili vsi srečni in zadovoljni.
Žal pa vam takšno razmišljanje ne prenaša energije skozi avenijo izražanja oz. skozi GRLENO ČAKRO, saj ostajate v povprečju in si ne upate stopit v svojo moč, katera vam je bila dana ob rojstvu.

ŠESTA ČAKRA ali TRETJE OKO leži sredi čela, med obrvmi. Za njo je zadolžen Nadangel Rafael in je sijoče, biserno zelene barve.
Poteka vodoravno in kot neviden tunel povezuje spredno in zadnjo stran glave. Povezana je s hipofizo in ostalimi žlezami z notranjim izločanjem, z zobmi, sinusi, očmi, ušesi, glavo. Je sedež jasnovidnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti, jasnočutnosti in telepatskega sporazumavanja. Pomaga vam pri jasnem razločevanju resnice od neresnice, pri samozaupanju, pri odločitvah.
Naivno razmišljanje, kako so vsi ljudje dobri in da lahko vsakega spustite v svoje življenje, brez, da bi mu postavili mejo, priča o zaprtem kanalu TRETJEGA OČESA oz. ŠESTE ČAKRE in o neravnovesju v njej.
TRETJE OKO imamo zato, da lahko jasno pogledamo tako v sebe, kot v druge. Fokusirat se je potrebno zmeraj nase, saj lahko tako napredujemo v svojem življenju in poiščemo tiste bolj ali manj skrite darove, katere smo prinesli s seboj v to življenje. Le-te lahko izkoristite, kot nekakšno poslanstvo.
Odprto TRETJE OKO priča, da jasno vidite v svojo dušo in izpolnjujete svoj življenjski namen, v katerem neizmerno uživate, se veselite in radostite življenja.

SEDMA ali KRONSKA ČAKRA leži čisto na vrhu glave. Poteka navpično, po telesu odzgoraj, navzdol in je neločljivo povezana s KORENSKO ČAKRO.
Za KRONSKO ČAKRO skrbi Nadangel Jophiel, kateri skozi kronsko čakro prenaša različne ideje, katere se rojevajo v našem umu. Je sijoče lila barve.
Zadolžena je za ravnovesje češarike ali epifize. Uravnava našo budnost in spanje. Izjemno pomembna čakra, katero imenujejo tudi zvezdna vrata znotraj možganov. KRONSKA ČAKRA skrbi za sidranje idej, da se skozi vaše telo pretaka božansko vodena energija, za kanaliziranje. Ponoči, med spanjem pomaga vaši duši, da se lahko sprehaja po astralu in tako nabirate znanje med spanjem in vse, akr se vam je dogajalo čez dan zložite in soritare. Tako zmeraj ostajate povezani tako s svojim dušnim domom, kot s svojim fizičnim telesom in delovanjem na Zemlji.
V kolikor ste dobro prizemljeni, spoštujete sisteme, v katerih živite, ideje katere prejmate iz sedme čakre, postopoma sprovajate oz. materializirate v zemeljsko resničnost.

Za delovanje vaših čaker ste odgovorni sami. Imate moč, da vse realizirate v svojem vsakodnevnem življenju.
Pri čakrah je zmeraj vprašanje, kje se nahajajo blokade, katere onemogočajo medsebojno povezovanje in prost energijski pretok ter posledično sidranje energije v vaše življenje.

Odlična rešitev za ČIŠČENJE in CELJENJE čaker je obisk KRISTALNE POSTELJE
https://carolinaturecki.si/kristalna-postelja/, kjer se v kratkem času povežete s celotnim univerzumom in lahko prejmete odgovore na vaša vprašanja.

7 GLAVNIH ČAKER

Človeško fizično telo je obdano z energijskimi telesi, katera so oddaljena od fizičnega telesa okoli 100 cm.

ENERGIJSKA TELESA obdajajo celotno fizično telo od vrha glave, do stopal. 

Na ENERGIJSKIH TELESIH  najdemo 7 GLAVNIH ČAKER. 

Čakre SE VRTIJO  v smeri urinega kazalca in so, preku #MERIDIANOV, povezane z notranjimi organi. 

GLAVNA, povezovalna čakra, med spodnjimi ZEMELJSKIMI in zgornjimi, DUHOVNIMI, je SRČNA ČAKRA.

7 GLAVNIH ČAKER

SRČNA ČAKRA

Četrta čakra po vrsti, zajema priželjc, srce in pljuča.

Najdemo jo na sprednji, prsni strani in zadnji strani, med lopaticama. 

Zadolžena je za imunski sistem, za dobro delovanje srca, za pretok radosti, skozi krvni obtok v telesu, za pravilno delovanje pljuč, za pretok brezpogojne LJUBEZNI, za čustvovanje in za POVEZOVANJE zgornjih, duhovnih in spodnjih, zemeljskih, čaker

Ko je srčna čakra POŠKODOVANA,  občutiš negotovost, neugodje, dvom, strah in pomanjkanje občutka varnosti. Lahko te stiska in duši. 

Srčna čakra je zadolžena tako za SPREJEMANJE, kakor tudi za DAJANJE LJUBEZNI

Za SRČNO ČAKRO je zadolžen Nadangel Chamuel in Angeli LJUBEZNI, kateri na energijskih nivojih pomagajo pri celjenju le-te. 

Ko si zdrava in v SOZVOČJU (ravnovesju), je tvoja SRČNA ČAKRA sijoče, roza barve ter se veselo vrti v smeri urinega kazalca. Skoznjo se pretaka BOŽANSKO VODENA ENERGIJA in imaš odlično komunikacijo s SVOJO DUŠO. V svojem Življenju občutiš RADOST, VESELJE, MIR, ODLOČNOST, LJUBEZEN, znaš odpuščat in Živiš ter deluješ v smeri svojega dušnega namena. 

Ozavestila si, da si svojo preteklost sedanjega in preteklih Življenj živela Z RAZLOGOM

Poteka vodoravno, od sprednjega, prsnega, do zadnjega hrbtnega dela telesa. 

Srčna čakra je tista, katera se najbolj POŠKODUJE ob LJUBEZENSKIH RAZOČARANJIH, ko ugotoviš, da si bila razočarana, izdana, prevarana in da so te izkoristili. 

Ko doživiš nenaden STRES in ŠOK srčna čakra tudi poči. Nekateri to imenujejo ZLOMLJENO ali POČENO SRCE. Tako POŠKODOVANA SRČNA ČAKRA spušča energijo in posledično ti PEŠA SRCE kot notranji organ, saj odteka energija iz SRČNE ČAKRE. 

Na tvojo srčno čakro se ZALEPIJO vsa pričakovanja, katera odnašajo energijo in ŠKODIJO srčni čakri.

KORENSKA ČAKRA

PRVA ali KORENSKA ČAKRA se nahaja na korenu tvoje trtice in poteka navpično navzdol, v Zemljo. Povezana je z Zemeljsko zvezdo, s katero sta skupaj zadolženi za prizemljitev.

Skrbi za vitalnost fizičnega telesa, za gibanje, kolke, ravnovesje in ravnotežje v življenju. 

Je sijoče rdeče barve in njen varuh je Nadangel Gabriel.

Neravnovesje v prvi čakri so finančne težave, saj je ta čakra odgovorna za sprejemanje sistemov, kateri delujejo na Zemlji. 

Posledica neravnovesja v prvi čakri je pomanjkanje denarja, nesposobnost zaračunat za izvedeno delo, obdržat delo oziroma službo.

Skozi prvo čakro se zrcalijo tvoji odnosi do tvojih staršev. Nespoštovanje do očeta in/ali matere te pripelje do neravnovesja in neuravnotežene prve čakre.

Nespoštovanje pripelje do nereda, zamujanja s plačili, zmede z denarjem in dokumenti. Izogibanje različnim institucijam kot so sodišča, davčna uprava in posledišno nesprejemanje ljudi, katero so zaposleni v teh t. i. državnih službah ter odpor do urejanja, obiska oziroma izogibanje le-tem.

Bolečine v nogah in nesposobnost stopit naprej, ostajanje v coni udobja, oklepanje in vztrajanje v starih spominih in razmišljanje, kako je bilo včasih lepo.

Odpor do sodobne tehnologije in razmišljanje, kako je danes težko slediti vsem novostim, da nisi narejena za sodobni svet, da te je enostavno čas povozil oziroma da je celotna tehnologija nepotrebna.

Neravnovesje v PRVI ČAKRI nakazuje torej kronično pomanjkanje denarja, kredite in limite poplačuješ z drugimi krediti ter posojili in delaš ter vztrajaš v službi iz razloga, ker ti daje določen mesečni denar, ne glede na to, da ti delo ni všeč in da se počutiš ujeto. 

Vsa prepričanja, katera so povezana z denarjem, financami in obiljem, se nahajajo v prvi čakri.

Zato je lahko tvoja prva čakra temna, črna, siva in sluzasta, tvoje počutje pa posledično zmeraj manj vitalno.

Ko tako s strahom zreš v svojo prihodnost, ne vidiš upanja in nimaš zaupanja do življenja.

Ko v svojem življenju vidiš zmeraj več zarot in na vsakem koraku slišiš in poslušaš o teorijah zarote si neprizemljena. Neprizemljenost se pokaže tudi takrat, ko ne izpolniš danih obljub, se ne držiš rokov in dogovorov ter ne dokončaš začetega dela.

Takrat veš, da tvoja korenska čakra potrebuje energijsko zdravljenje in celjenje.

Le to lahko pridobiš v programu:

DELI OPIS NA SVOJEM FB

Spodje tri čakre so zemeljske DRUGA ali SPOLNA ČAKRA zajema območje spodnjega dela trebuha; mehur, sečevode, ledvici, spolne organe. Poteka vodoravno in se nahaja na sprednji in nazadnji strani telesa. Zaščitnik druge čakre je Nadangel Gabrijel in je sijoče oranžne barve. Zadolžena je za vsakodnevno delovanje, za udejanjanje vsakodnevnih idej v življenju, za spolnost in delovanje na splošno. Pretiravanje v spolnosti in aktivno menjavanje spolnih partnerjev pričajo o poškodovani spolni čakri in o ločenosti, nekakšni blokadi, med spolno in srčno čakro.
Uresničevanje idej, katere se vam porodijo v vaši SRČNI ČAKRI, pričajo o odprti DRUGI ČAKRI in o zaupanju, katerega čutite do sebe, saj sledite svojim ciljem in idejam v vsakodnevnem življenju, ne glede na odzive in mnenja iz okolice.

TRETJA ČAKRA ali SOLARNI PLEKSUS je v predelu želodca. To je čakra, za katero je zadolžen Nadangel Urijel in je sijoče rumeno zlate barve.
Solarni pleksus je sedež celotnega živčnega sistema in je tako posledično zadolžen za predelavo strahov in jeze. Zajema želodec, jetra, trebušno slinavko, prebavo, presnovo in predstavlja vaš center moči:
Ali ste se sposobni postaviti zase?
Ali stojite in delujete v svoji moči, katera vam je bila dana ob rojstvu?
Vas dajejo strahovi? Vas daje nespečnost, ste nervozni, živčni in ne zaupate procesu življenja? Goltate hrano oz. si ne vzamete časa za dnevni obrok, da ga prebavite v miru in v svojem ritmu?
Česa vas je strah, ko greste zvečer v posteljo? Težko zaspite?
Kakšne sanje sanjate? Vas lovijo in so sanje izjemno mučne, zbujate se prepoteni in nenaspani? Sredi noči se zbudite in ne morete zaspat?
Krivite službo, sodelavce, šefa, partnerja, dnevne dogodke, ali sploh ne veste, od kod izvira?
Vaše življenje je načeloma v redu, lahko bi bilo dosti slabše, saj med vami živijo ljudje, kateri so resnično v nezavidljivem položaju, tako, da se vi nimate kaj pritoževat, vendar vseeno nekaj ni tako, kot bi naj bilo, pa ne veste kaj.

Zgornje tri čakre so izključno duhovne in se medsebojno prepletajo oz. so nesporno povezane:

PETA ali GRLENA ČAKRA je sijoče temno mode barve, za katero skrbi Nadangel Mihael. Zajema celoten predel vratu in grlo. Je avenija izražanja in skrbi za zdravo grlo, bezgavke, ščitnico, komunikacijo in izražanje.
Ali se znate postavit zase skozi besede, na ljubeč in odločen način?
Povezana je s solarnim pleksusom in v kolikor požirate besede in se bodisi ne znate, bodisi vam je nerodno se postavit zase, trpi tako grlo, kot želodec, občutite lahko nek nepojasnjen strah, kateri se sicer ne odraža v vsakodnevnem delovanju, saj ste izjemno odločna oseba, vendar vseeno ostajate tiho zaradi ljubega miru, saj ste miroljubna oseba in želite, da bi bili vsi srečni in zadovoljni.
Žal pa vam takšno razmišljanje ne prenaša energije skozi avenijo izražanja oz. skozi GRLENO ČAKRO, saj ostajate v povprečju in si ne upate stopit v svojo moč, katera vam je bila dana ob rojstvu.

ŠESTA ČAKRA ali TRETJE OKO leži sredi čela, med obrvmi. Za njo je zadolžen Nadangel Rafael in je sijoče, biserno zelene barve.
Poteka vodoravno in kot neviden tunel povezuje spredno in zadnjo stran glave. Povezana je s hipofizo in ostalimi žlezami z notranjim izločanjem, z zobmi, sinusi, očmi, ušesi, glavo. Je sedež jasnovidnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti, jasnočutnosti in telepatskega sporazumavanja. Pomaga vam pri jasnem razločevanju resnice od neresnice, pri samozaupanju, pri odločitvah.
Naivno razmišljanje, kako so vsi ljudje dobri in da lahko vsakega spustite v svoje življenje, brez, da bi mu postavili mejo, priča o zaprtem kanalu TRETJEGA OČESA oz. ŠESTE ČAKRE in o neravnovesju v njej.
TRETJE OKO imamo zato, da lahko jasno pogledamo tako v sebe, kot v druge. Fokusirat se je potrebno zmeraj nase, saj lahko tako napredujemo v svojem življenju in poiščemo tiste bolj ali manj skrite darove, katere smo prinesli s seboj v to življenje. Le-te lahko izkoristite, kot nekakšno poslanstvo.
Odprto TRETJE OKO priča, da jasno vidite v svojo dušo in izpolnjujete svoj življenjski namen, v katerem neizmerno uživate, se veselite in radostite življenja.

SEDMA ali KRONSKA ČAKRA leži čisto na vrhu glave. Poteka navpično, po telesu odzgoraj, navzdol in je neločljivo povezana s KORENSKO ČAKRO.
Za KRONSKO ČAKRO skrbi Nadangel Jophiel, kateri skozi kronsko čakro prenaša različne ideje, katere se rojevajo v našem umu. Je sijoče lila barve.
Zadolžena je za ravnovesje češarike ali epifize. Uravnava našo budnost in spanje. Izjemno pomembna čakra, katero imenujejo tudi zvezdna vrata znotraj možganov. KRONSKA ČAKRA skrbi za sidranje idej, da se skozi vaše telo pretaka božansko vodena energija, za kanaliziranje. Ponoči, med spanjem pomaga vaši duši, da se lahko sprehaja po astralu in tako nabirate znanje med spanjem in vse, akr se vam je dogajalo čez dan zložite in soritare. Tako zmeraj ostajate povezani tako s svojim dušnim domom, kot s svojim fizičnim telesom in delovanjem na Zemlji.
V kolikor ste dobro prizemljeni, spoštujete sisteme, v katerih živite, ideje katere prejmate iz sedme čakre, postopoma sprovajate oz. materializirate v zemeljsko resničnost.

Za delovanje vaših čaker ste odgovorni sami. Imate moč, da vse realizirate v svojem vsakodnevnem življenju.
Pri čakrah je zmeraj vprašanje, kje se nahajajo blokade, katere onemogočajo medsebojno povezovanje in prost energijski pretok ter posledično sidranje energije v vaše življenje.

Odlična rešitev za ČIŠČENJE in CELJENJE čaker je obisk KRISTALNE POSTELJE
https://carolinaturecki.si/kristalna-postelja/, kjer se v kratkem času povežete s celotnim univerzumom in lahko prejmete odgovore na vaša vprašanja.

Scroll to Top
Čustvena transformacija

ZDRAVJE, DENAR & ZAKON PRIVLAČNOSTI

4 tedenska delavnica, kjer se bova posvečali tvojim financam, zdravju in Zakonu privlačnosti – katera so tista orodja, s katerimi si lahko pomagaš do optimalnega zdravja in povabiš energijo denarja v svoje življenje?