V tem mesecu (april 2021) pričenjam s svojo novo rubriko, katero sem poimenovala: #CarolinaPriporoča. 

Ker sem izjemno akrivna na svoji FB strani @TureckiCarolina, te vabim k spremljanju.

V FB iskalnik zapišeš #CarolinaPriporoča in našla boš vse moje poste, katerim sem dodala ‘lojtre’ s tem imenom in označujejo objave, katere so napisane v razmislek in posledično delovanje.

Veš, včasih je potreben kakšen namig, da se ti utrne ‘a-ha’ trenutek.

ČEMU SLUŽI PRIPOROČILO?

Osebno sem zagovornica ČLOVEKOVE SVOBODNE VOLJE. Se pravi, da je moje prepričanje, da ljudi ne smeš prisiljevat, prav tako z ljudmi ne smeš manipulirat. Da razložim: 

vsaka duša se je rodila v to fizično telo, da si ustvari svojo izkušnjo. Človeška izkušnja se sestoji iz njegovih odločitev. In ker smo ljudje sočutna bitja (vsaj tako bi naj bilo v idealnem svetu) pomeni, da si medsebojno pomagamo.

V okviru pomoči lahko sočloveku svetujemo, da se zna lažje odločit. Vendar, da se izognemo karmi oziroma ponavljanju ena in istih lekcij iz življenja v življenje, posameznika ne smemo silit, z njim manipulirat in pustit mu moremo NJEGOVO SVOBODNO VOLJO.

Človek namreč, na podlagi svoje svobodne volje, dela svojo dušno izkušnjo. Na podlagi svoje dušne izkušnje se bo namreč naučil in osvojil izkušjo (lekcijo), katere ni mogel osvojiti z mislimi ali besedami, ampak jo je osvojil z dejanji za časa Življenja.

V spodnjem zapisu pa nekaj besed o mesecu Aprilu, karmi in kaj je moje priporočilo tebi: 

Energija meseca aprila je zmeraj ‘muhasta’, saj nosi mesec število štiri. V tem letu pa je njegova energija še posebej vidna.

Vidna in zaznavna tudi na fizičnem.

V zadnjem letu nam je epidemija Covid-19 na površje prinesla marsikatero t.i. skrito in prikrito energijo. Tako smo ljudje ponovno priča zaprtju celotne države in zaprtju manjših  dejavnosti. Dejavnosti, zaradi katerih so si nekateri rezali kruh.

V zadnjem letu je ogromno podjetij propadlo, ljudje so svojo ‘srečo’ šli iskat na Zavod za poslovanje, nekateri od njih so pa pristali na socialni pomoči.

Stiske se povečujejo, mentalno zdravje se ruši (stroka to imenuje duševne bolezni, vendar ne ve, da je duša zmeraj zdrava).

Kaj naredit, da bo ponovno vse tako, kot je včasih bilo?!

NIČ.

Zakaj nič?

Ker časa ne moreš zavrteti nazaj.

VSAKA ODLOČITEV ŠTEJE

Kaj pa lahko narediš, da spremeniš svojo realnost in da dolgoročno pomagaš ljudem in Zemlj?!

Kaj lahko narediš, da ne boš odvisna od ‘muhavosti’ voditeljev in njihove dobre volj?!

Kaj lahko narediš, da si neodvisna in zmeraj povezan?!

Kaj lahko narediš, da tvoj posel teče, ne glede na naravno katastrofo, na izjemne razmere, na bolezen in/ali prometno nesrečo, na ločitev, na …. (imenuj, karkoli ti pride na misel)!

Vse to boš našla na moji FB strani @CarolinaTurecki, katero sem združila s svojo, zdaj že bivšo stranjo @CarolinaSamozdravljenje.

Kaj lahko narediš na fizičnem, da ostaneš zvesta svoji duši?

Kaj lahko narediš na energijskem, da na fizičnem še zmeraj deluješ in si v ravnovesju?

Kaj sploh pomeni ravnovesje in kako prepoznaš neravnovesje?

Kaj so #Karma, #Dharma in #DušniNamen?

Kaj je delovanje? Kako pride do bolezni fizičnega telesa in kaj je preventiva zdravju iz čustvenega nivoja?

Ali si vedela, da imaš moč svobodne volje, da Zakon privlačnosti deluje v obe smeri (t.i. negativno in t.i. pozitivno smer) in da je tvoj namen zmeraj prvi, šele nato sledi vse ostalo⁉️

Ali veš, da je zmeraj #PraviČas in da je vse odvisno od tvojih #Odločitev⁉️

Življenje se zgodi in dogaja čisto popolnoma vsakemu od nas in kako preseči na videz #Neverjetno in #Nemogoče tako, da si ne ustvarjaš nepotrebne #Karme, ter ostaneš zvesta sebi ter posledično svojemu #DušnemuNamenu?

O vsem tem govorim in pripovedujem – najnovejše zapise pa seveda najdeš na pričujoči FB strani in po novem tudi v mojem Blogu.

O mesecu APRIL-u:

Štirica v numerologiji naznanja spremembe in nemalokrat velja za ”nesrečno število” (število 13, 22 in 31).

Vendar ali je to res in kaj ti sploh ponuja pogled v numerologijo? Svoj prvi numerološki izračun sem naredila pri 17. letih – zato bova v tem mesecu spregovorili tudi o numerologiji in številih.

Število 4 in vse kombinacije tega števila so tudi število #karme.

Karma kot sprememba Življenja in način razmišljanja in ne kot nalaganje občutka krivde.

O karmi bom več govorila v tem mesecu, v mesecu Aprilu 2021 in v času zaprtja.

O karmi in nalaganju karme v zvezi s celotnim zaprtjem države, o #InstantKarmi in o prevzemanju odgovornosti ter kaj se zgodi in dogaja, ko posameznik/družba ne prevzame svoje odgovornosti.

Kaj je družinska karm?!

Kaj imata skupnega karma in krivd?!

Karma na ravni države, mesta, kontinenta in seveda celotnega sveta.

Za na konec: kot družba smo odgovorni do sebe in drugih. Vendar se odgovornost zmeraj prične pri vsakemu posamezniku, torej pri tebi v kolikor želiš spremenit svoje Življenje in pri meni v primeru spremembe v mojem Življenju.

Z Ljubeznijo in Bitji Svetlobe

Carolina