Pred dnevi je ponovno odjeknila novica (tudi v slovenskih medijih), da je medij John of God, ustanovitelj CASE DOM INACIO, energijske bolnišnice v Braziliji, v kraju Abadiania, obtožen spolnega nadlegovanja.

Update: Casa Dom Inacio, na dan 22.2.2019, deluje nemoteno, delo v Casi usmerjajo prostovoljci, kateri so Johnu,BITJEM SVETLOBE in CASI DOM INACIO služili sva ta leta.

Energija zdravljenja, za katero skrbijo ENTITETE SVETLOBE je v Casi Dom Inacio močnejša kot kadarkoli.

Courent roomi so odprti v sredo, četrtek in petek, kot običajno.

Vrste delujejo kot običajno.

Na mestu, kjer je včasih sedel medij John of God, stoji kip Svete Rite. Zaščitnice in zavetnice NEMOGOČEGA. Sveta Rita je prva svetnica, katera je spregovorila skozi Johna, medtem, ko je le-ta dopolnil 6 let.

Vsa ta leta je ostala ob njem in delovala skozi njega.

Ob mojem zadnjem obisku Case Dom Inacio, sredi oktobra 2018, sem nekaj trenutkov posedela ob njem: bila je sobota, posedal je pred ‘Office’, se pogovarjal z zaposlenimi in nam dovolil, da opravimo fotografiranje z njim. Kakšno minutko sem sedala ob njem, med tem časom sem zaznala ogromno nežne energije, katera ga obkroža.

Ko sem prečkala ograjo Case in se napotila proti hiši, kjer sem bila nastanjena, sem prejela sporočilo, da nima spolnih odnosov. Začudeno sem odgovorila, da to v bistvu ni moja stvar in tako sem telepatsko komunikacijo na to temo prekinila.

Večkrat se spomnim na to sporočilo in danes ga prvič tudi javno zapisujem.

John of God v Casi Dom Inacio ne deluje od decembra 2018, ko je izbruhnila afera povezana z njim in nekaterimi ženskami, katere so ga obtožile posilstva.

Včasih me kdo vpraša kako je to lahko počel?

V bistvu ne vi in ne jaz ne vemo, ali je to res ali ne.

Jaz imam infomacije, da je v ozadju velika izsiljevalska afera, katerih akterji so mu ponudili medijski linč, v kolikor jim ne plača podkupnine.

Da je v ozadju velika gonja Katoliške cerkve, katera stoji ob strani zdajšnjemu predsedniku.

Da so se v Braziliji odločili izkoreninit zdravilce.

Da je Brazilija nastlana s korupcijo in še bi lahko pisala.

Kaj je res in kaj ni res ne bom vedela nikoli. Zakaj?

Ker nisem obuta v njegove čevlje. Ker to ni moja dušna izkušnja.

KAJ VEM?

✓ da BITJA SVETLOBE delujejo

✓ da se v Casi še zmeraj dogaja zdravljenje, energijsko zdravljenje

✓ da je CASA DOM INACIO energijska bolnišnica

✓ da jo je ustanovil medij John of God

✓ da jo je predano, vsako sredo, četrtek in petek vodil; skozi njega so se utelešala Bitja svetlobe

✓ da je izvajal Vidne energijske operacije

✓ da z besedo, gibom ali namigom nikoli ni izrazil nespoštovanja do mene ali s komerkoli sem vsa ta leta osebno govorila in bila v osebnem stiku

✓ da je bil predan svojemu POSLANSTVU

✓ da je bil zmeraj prijazen

✓ da je skozi njega delovala SVETA RITA, tudi ko niso bili uradni Casa dnevi

✓ da še nisem srečala človeka, katerega bi bolj občudovala.

Imam svojo glavo, svojo pamet, živim svoje življenje, brigam se zase in če kaj vem je, da je moj sin tako dobrega in stabilnega zdravja ravno zaradi Case Dom Inacio + zaradi vsemogočne energije, katera tam človeka transformira.

Morda za koga ne bom v najlepših očeh zaradi tega zapisa. Morda me obsojate ali me še boste. Morda se komu zdim naivna. Morda si kdo misli, da so mi oprali možgane, ali morda, da se mi je čisto zmešalo. Ni pomembno, kaj si ljudje mislijo in kakšno mnenje so si ustvarili na podlagi informacij, katere so prebrali.

Za mano so leta izkušenj v Casi Dom Inacio, leta izkušenj, ko sem dala svoj denar, odšla od doma in se napotila na 9.000 km dolgo pot. Dala sem svoj čas in svoje fizične, psihične ali katere druge napore, da sem pripotovala do tja. Za menoj so različne zadravstvene nevšečnosti in za menoj je, najpomembneje, zdravje mojega sina, katerega brez podpore Bitij svetlobe in Case Dom Inacio ne bi bilo takšno kot je.

To je tisto, kar vem, to je tisto, kar sem doživela in kar je moja izkušnja.

In ko prvič obiščete ta kraj, vam ZA ZMERAJ SPREMENI POGLED NA ŽIVLJENJE.

Dokler ste živi, lahko izražate svoje mnenje, vendar pazite da ga izražate na podlagi svojih izkušenj z določeno zadevo in ne kar vsepovprek.

Nekega dne bo za vsakega od nas prišla tista ura, ko se bo naše fizično telo poslovilo in bo ostala samo duša in njena energija. Ali ste za časa življenja bili in ostali zvesti sami sebi, svoji duši in svoji energiji, ali ste šli s tokom množice in se prepustili svojemu egu, samo zaradi tega, da bi lahko izrazili svoje mnenje na podlagi česa in zakaj?

Zato pa: to kar sejemo, to žanjemo in ni pomembno ali je to sedanje življenje, ali so to pretekla življenja in, ali bodo to prihodnja življenja.

CASA DOM INACIO JE BILA, JE in BO, za ZMERAJ OSTALA V MOJEM SRCU, kot DOM MOJE DUŠE.

Dom, kjer se na enem kraju povežem z vsemogočno energijo, z različnimi mojstri, kirurgi, Angeli, z različnimi Entitetami svetlobe, katere delujejo zato, da pomagajo tako meni, kot vam. Da pomagajo človeštvu pri njegovem dušnem prebujenju in da prebudimo ter občutimo ljubezen v vseh njenih oblikah. (17)

Vrt Case Dom Inacio, Abadiania

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja