CASA DOM INACIO DE LOYOLA – potovanje v energijsko bolnišnico, v Brazilijo
KAJ JE CASA DOM INACIO, KJE SE NAHAJA IN ZAKAJ NA POT V CASO?
 • Casa Dom Inacio je energijska bolnišnica, kjer se zdravijo in operirajo energijska telesa.
Vse to počno Entitete svetlobe, kakor so jih poimenovali v Casi (skrajšano bom v nadanljevanju Caso Dom Inacio imenovala CASA in pomeni hiša. CASA DOM INACIO pomeni HIŠA SVETEGA IGNACIJA):
 • Nahaja se v Abadianii, na obrobju mesta. Abadiania leži na nadmorski višini 750 m.
 • Z letalom priletimo v Brasilio, v glavno mesto države Brazilija, katera se nahaja na južno ameriškem kontinentu. Na letališču nas pričaka prevoz in nas odpelje do nastanitve, približno uro in 45 minut vožnje v notranjost Brazilije.
 • Pot v Caso Dom Inacio zmeraj priporočam tistim, kateri želijo v čim krajšem času naredit transformacijo/preobrazbo določenih vzorcev, čustev in prepričanj,  istočasno pa  dovolijo Bitjem svetlobe, da opravijo svoje delo.
Kdo so ENTITETE SVETLOBE?
 • ENTITETE SVETLOBE ali BITJA SVETLOBE so mojstri, mojstrice, svetniki, svetnice, kirurgi in ostalo duhovno vodstvo svetlobe, kateri so se odločili, da bodo iz onstranstva pomagali človeštvu in vsakemu posamezniku. Tebi, katera si se odločila za njihovo pomoč (Entitete svetlobe so namreč podaljšana roka Stvarnika in so tukaj zate, da ti olajšajo življenje na Zemlji in ti istočasno pomagajo prebudit in spoznat svoje dušno poslanstvo), pomagajo pri ozaveščanju in transformaciji lastnih čustev. To počno v Casi Dom Inacio izjemno intenzivno.
 • ko prispemo v Caso, gremo pod Blagoslovljen Slap, kjer večino časa deluje Bitje svetlobe, dr. Augusto. Pod slapom prejmeš vse odgovore, na svoja vprašanja, katera zastaviš, morda se ukvarjaš s kakšno boleznijo, bolečino, stanjem, za katerega veš, da je ozdravljivo. Morda pa enostavno želiš v življenju uspet (naredit poslovni preboj, osebni napredek ali pozdravit svoje srce razočaranj) Bitja svetlobe te na Slapu očistijo vsega energijskega balasta, katerega si si (ne)hote naložila na svoja energijska telesa in fizično telo. Ta energijski balast vsebuje vezi, katere ti več ne služijo in za katere so zadolžena Bitja svetlobe, da jih prerežejo. Na slapu doživiš spokoj, očiščenje, globok mir in spokoj. Vedenje, kaj je tvoj naslednji korak in VSI nadaljnji koraki …
 • Entitete svetlobe so tudi zadolžene, da popravijo in operirajo tvoja energijska telesa, katera so poškodovana in da ostranijo velike tvorbe, katere so se morda pričele delat in potovat po tvojih energijskih telesih do tvojega fizičnega telesa. Vse, kar nosiš v svojih energijskih telesih te tudi ovira v tvojem vsakodnevnem življenju, saj ovira prost energijski pretok Vsemogočne ljubezni.
 • Entitete svetlobe se prikazujejo kot ENERGIJSKE KROGLE na vrtu Case. Ljudje, kateri imamo razvito jasnoslišnost, z njimi komuniciramo. Z njimi se lahko sporazumevaš tudi telepatsko. Spet drugi jih občutijo na svojem telesu, kot nekakšno nežno meglico ali pa enostavno veš, da se nekaj dogaja in si to znaš ali ne znaš razložit. V bistvu sploh ni pomembno. Najpomembneje je, da ko obiščeš Caso, da na ŠIROKO odpreš vrata svoje srčne čakre, katera je zadolžena za povezovanje med spodnjimi zemeljskimi in zgornjimi duhovnimi čakrami. In tam, na obrobju mesteca Abadiania prejmeš najlepše darilo: stik s samo seboj, ko VSEMOGOČNA LJUBEZEN pluje po tvojem telesu popolnoma brez vseh ovir. In s tem te ves čas bivanja v Abadianii zasuvajo Entitete svetlobe.
KAJ JE ENERGIJSKI BALAST?
Energijski balast so:
 • vse vezi, katere ti več ne služijo,
 • vsa prepričanja, katera niso tvoja, ampak si jih podedoval/a ali prevzela od svojih staršev, sorodnikov, vzgojiteljev, prijateljev, znancev, sodelavcev, iz okolja, v katerem si včasih živel/a, iz okolja, v katerem živiš danes.
 • od staršev si podedovala določena prepričanja, katera te zadržujejo v primežu podzavestnega strahu in dvoma, ne upaš si tega, onega in skozi življenje hodiš kot ohromela. Morda si strah posrkala iz okolja, v katerem vsakodnevno delaš in deluješ, v najboljši veri, da lahko kaj spremeniš. Morda pa enostavno meniš, da te ničesar ni starah, tu in tam je navzoč rahel dvom, vendar v življenju ne napreduješ. Vsake toliko ugotoviš, da se vrtiš v začaranem krogu.
In to je bistvo CASE DOM INACIO, bistvo Courent Roomov (meditacijskih sob), bistvo Blagoslovljenenga Slapa, bistvo KRISTALNIH POSTELJ in ENERGIJSKIH MASAŽ: da skozi tebe dostopajo Bitja svetlobe, da pomagajo energijskim telesom, fizičnemu telesu in tvojim (podzavestnim) prepričanjem. Da te osvobodijo vezi, katere iz tvojih energijskih teleso odnašajo zdravo, vitalno energijo, tvoja energijska telesa so zmeraj bolj zakrčena, počutiš se utrujeno in v tebi enostavno ni več tistega žara, kateri bi naj plamtel, saj še nisi za v staro šaro.
 
COUREN ROOM – kaj je to?
 • Courent roomi spadajo pod Caso in so odprti ob uradnih Casa dnevnih: to je ob sredah, četrtkih in petkih: dopoldne in popoldne. V Courent roomu sediš z zaprtimi očmi, saj se, s pomočjo Entitet svetlobe, sprehajaš po svoji energijski premici: in na tej energijski premici ti Entitete svetlobe kažejo tvoje življenje, tvoja prepričanja in različne dogodke. Tako v Courent roomu doživljaš različna spoznanja, kot s tleskom prsta.
BLAGOSLOVLJEN SLAP – kaj je to?
 • Blagoslovljen Splat deluje v okviru Case Dom Inacio. Za Blagoslovljen Slap veljajo določena pravila. Na Slapu najpogosteje deluje dr. Augusto, kateri te spodbuja in reže vezi (katere pripadajo določenim prepričanjem, katera ti več ne služijo: strahovi, dvomi, ni še čas, ne upam si,…
 • Največ vezi se prične razraščat skozi tvojo kronsko čakro, povzročajo jih tvoja omejujoča prepričanja in nadaljujejo pot skozi tvoje možgane, navzdol, po telesu, do tvojih notranih organov.
Več, kot imaš v svojem življenju stresa, več, kot se jeziš (sami nase, na svoje sodelavce, šefa, na ostale ljudi v prometu, prijatelje, na otroke, partnerja,…) zmeraj, ko od sebe daješ čustva, katera niso povezana z brezpogojno ljubeznijo, ampak so povezana z določenimi pričakovanji, zmeraj se ustvarjajo vezi, katere ti sčasoma pričnejo, iz tvojih energijskih teles odnašat energijo, katero potrebuješ ti, za svoje delovanje in tvoje notranje organe.
Entitete svetlobe oz. celoten neviden svet svetlobe je zadolžen za odstranjevanje vezi, ki ti več ne služijo. Entitete svetlobe so zadolžene za zdravje tvojih energijskih teles, je pa res, da je tvoja dolžnost, da se sam/a odločaš, kaj in o čem boš vsakodnevno razmišljal/a in kako bodo tvoje misli naravnane. V pozitivno smer ali negativno smer.
 
Tudi v tvoji podzavesti, ne samo navzven. Saj moreš vedet, da je podzavesti 85% in samo 15% zavesti in zavestnega delovanja.
 
Ali boš klonil/a pod strahom, jezo, dvomom in ostalimi nižjimi čustvi, katera pripadajo tretji dimenziji ali boš razmišljal/a misli, katere te bodo dvigovale, navdihovale in ti dajale moč, pogum, te podbujale in te vodile po poti tvojega dušnega namena?
 
In pri tem ti pomagajo Entitete svetlobe – pri tvojem življenju, pri uresničitvi tvojih želja, pri tvojih srčnih hrepenenjih, pri dušnem poslanstvu, katero ni nekaj nedosegljivega, ampak je nekaj, s čimer si v vsakodnevnem stiku, nekaj ob čemer ti zapoje tvoje srce.
 
Ja, vse to in še več doživiš v Casi Dom Inacio.
 
Odstre se ti tančica, za katero sploh nisi vedel/a, da obstaja in pri tem ti pomagajo Entitete svetlobe.
 
Morda trpiš za kakšno boleznijo. Seveda je nujno zdravljenje v bolnici, s predpisano tabletno terapijo, obiskovanje zahodnih specialistov – moje prepričanje in mnenje je, da ima fizično telo svoje zakonitosti in energijska telesa svoje. V kolikor ti je bolezen naredila škodo na fizičnem telesu je potrebno to škodo sanirat.
Naslednji korak je Casa dom Inacio de Loyola in ureditev vsega nadaljnjega. Sama sem Caso obiskala po odvzetju maternice in menjavi kolčnega sklepa in tako lahko potrdim, da je bilo okrevanje bistveno hitreje. Kakor sem tudi prišla do odličnih kirurgov in specialistov, kateri so v popolnosti uredili moje fizično telo – tisto leto sem jo obiskala pred potrebnimi operacijami in prejela določena navodila (od Bitij svetlobe).
 
Kar doživiš v Casi Dom Inacio je zdravljenje energijskih teles, na vseh nivojih in ODSTRANJEVANJE NEGATIVNIH VEZI ter transformacija lastnih prepričanj.
Ker ravno skozi prepričanja se ustavarjajo vezi – vezi, ki so črne, sluzaste, sive in onemogočajo pretok BREZPOGOJNE LJUBEZNI. 
 
Vsak posameznik je, s svojimi dejanji vsakodnevno odgovoren sam. In tako ti Entitete svetlobe, v Casi Dom Inacio, dajo svoj del in opravijo svoj del.
 
TVOJA dolžnost pa je, da doma pričneš razmišljat, govorit in delovat DRUGAČE.
Zato ti Entitete svetlobe dovoljujejo, da si izkušnje gradiš skozi ozaveščanje, transformacijo in zdravje
 
ALI
 
skozi bolezen, trpljenje, sram, občutek krivde, jezo, obtoževanje drugih in neprevzemanje odgovornosti.
 
Entitete svetlobe zdravijo tvoja čustva, neugodne občutke, zamere, razočaranja, pretekla življenja, aktivirajo energijo, katera je pomembna, za tvoj dušni namen in dogovor.
Dajo ti razumevanje in v tvojo dušo natočijo čista spoznanja, katera prinašajo tvojemu življenju globino, hvaležnost in radost, katere se razvijejo kot posledica strasti, s katero pričneš živet svoje življenje po obisku Blagoslovljenega slapa, Courent rooma, Casinem vrtu, Kristalnih postelj in sedenja v kapelici ter pred trikotniki.
 
Casa Dom Inacio prinaša ozaveščenje in spremembo: ZDRAVLJENJE ENERGIJSKIH TELES.
 
PRI KATERIH BOLEZNIH TI BITJA SVETLOBE POMAGAJO IN KAJ ZDRAVIJO?
 • Rak na prostati
 • Rak na prsih
 • Možganski tumor
 • Psihijatrične bolezni (s pomočjo sinove bolezni sem spoznala, kako pomembno je, da dovolimo Entitetam svetlobe, da zdravijo energijska telesa, kljub temu, da oseba jemlje vsakodnevno tabletno terapijo in še naprej obiskuje specialista psihijatra ter ostale strokovnjake)
 • Lajšanje okrevanja po možganski kapi – gospa, katera je šla obiskala Caso, je stara več kot 80 let, 5 let predtem je doživela možgansko kap in v Caso jo je odpeljala hči
 • Okrevanje po prometni nesreči: https://carolinaturecki.si/moj-slepi-fant/
 • Mišična distrofija: spoznala sem moškega, kateri je trpel za to boleznijo od svojih najzgodnejših let. Entitete svetlobe so mu rekle, da je zdrav, ampak more Caso Dom Inacio obiskat še 3x, da popolnoma okreva.
 • Dosti ljudi pride obiskat Caso, kateri so popolnoma zdravi – pridejo na vir, da se napolnijo, da pogledajo, kaj se dogaja v njihovi notranjosti, v zakulisju njihove duše, saj Entitete svetlobe dajejo moč od znotraj, navzven, celijo energijska telesa, čistijo in celijo čakre, pretekla življenja,…
 • Osamljenost in ostati sam, je za mnoge ljudi boleče. Entitete svetlobe ti vlijejo moč, te spodbudijo in ti dajo smisel na tvoji poti, da vztrajaš in ohraniš upanje.
 • Srečanje z ljubljenimi in že pokojnimi: ja, tudi to doživiš v Casi Dom Inacio, saj je energija še kako živa.
 • Spoznala sem ogromno žensk, katere so enostavno vedele, da če ne bodo nekaj naredile zase, da bodo zbolele. Tudi sama sem bila med njimi. Mojo zgodbo najdeš na mojem blogu: https://carolinaturecki.si/zdravljenje-v-casi-dom-inacio-de-loyola/
 • Casa Dom Inacio je spremenila moje življenje. Posledično sem vanj vnesla red, harmomijo, radost in ogromno ljubezni do sebe, … Spoznala sem, kaj pomeni karmično partnerstvo in ga uspešno presegla. Istočasno sem spoznala dušni dogovor, katerega imava s sinom. Danes skozi vsakodnevne meditacije ljudem pomagam odkrit kje so vezi, ki jim kratijo fizično zdravje, pomagam ljudem, da razvijejo brezpogojno ljubezen do sebe in posledično razvijejo čudovite medsebojne odnose, odkrijejo svoj potencial, spremenijo odnos z denarjem in zaživijo finančno svobodno življenje.
 • Sem osebna mentorica pri tvoji osebni in duhovni rasti, skozi tvojo lastno energijo. Pomagam ti pri transformaciji/spremembi prepričanj in da v svojem življenju vse povežeš v celoto.
V kolikor se ukvarjaš z energijskim zdravljenjem in imaš sposobnosti, katere želiš širit (zdravilstvo, kreativnost na vseh področjih, združitev vsega), ti priporočam CASO DOM INACIO in BITJA SVETLOBE, saj ti lahko edina pomagajo pri tvojem dušnem poslanstvu IN ti odkrijejo tvoje sposobnosti.
 
Ogromno ljudi srečujem in jih je strah naredit naslednji korak: tako jim druženje z Bitji svetlobe vlije poguma in da moči za nadaljnje korake.
 
Kdo pravi, da ko se človek postara, da je potrebno zbolet in trpet? Jaz ne. In prav tako Entitete svetlobe ne. V bistvu Bitja svetlobe pomagajo tebi in celotnemu človeštvu, da spremeniš razmišljanje in prepričanja, povezana s trpljenjem in boleznijo, občutkom krivde, strahom, dvomom,… 
 
Ogromno ljudi sem srečala in srečujem, kateri mislijo, da če imajo karmičnega partnerja ali dušni dogovr z njim, da morajo še malce ”potrpet”, saj se to ja spodobi in če ne bodo ‘trpeli’, jih bo okolica ožigosala za ‘luzerje’!
 
Ampak, zapomni si: občutek krivde izvira iz nekega tvojega predpreteklega dejanja, katerega se žal ne moreš spomnit kot s tleskom prsta, saj je le to zakopano globoko v tvoji podzavesti.
Namesto tega se vprašaj se, ali je prišel čas, da vzameš stvari v svoje roke, saj s tem prevzameš ODGOVORNOST v svoje roke.
In ko imaš odgovornost imaš tudi SVOBODO.
 
Te mučijo išijas, bolečine v spodnjem delu hrbta? Kje je tvoja moč? Komu jo predajaš? Strah te je denarja, kakor uspeha.
 
Oči? Česa ne želiš videt? Raje oslepiš, kakor se soočiš?
 
Ali kadiš? Pred čem si megliš pogled?
 
Zobje? Glede česa se ne želiš odločit? Kaj ti pripoveduje tvoj um ti pa mu verjameš?
 
Veš, ogromno bolezni se zgodi, ker ne znaš ljubit, ker si zaprl/a svoje srce in si si nastavil/a ograjo.
 
In ni pomembno ali v tem, ali v preteklih življenjih – ENERGIJA SE DEDUJE!!!
 
Pogosto tudi opažam, da je ljudi strah se soočit z njihovo lastno temo in na splošno sprejet, da obstajajo še drugi svetovi, kot je Svetloba. In dokler se ne soočiš s svojo lastno temo, tako dolgo nisi v svoji lastni moči in BITJA SVETLOBE nimajo prostega pretoka skozi tvoj kanal.
 
Srčno žilne bolezni so vse posledica nesposobnosti pokazat IN živet  ljubezen.
 
Možganska kap je raje smrt, kot sprememba – ampak to je v tvoji najglobji podzavesti in sam/a se tega ne moreš spomnit kar tako, sredi belega dne.
 
Ja, Entitete svetlobe ti lahko pomagajo.
 
Moje izkušnje s Caso so od leta 2010, ko sem jo prvič obiskala sama, ko sem v 45 dneh imela 6 nevidnih, energijskih operacij in sem se domov vrnila prerojena. Seveda sem ozavestila vse živo, ampak praksa je zmeraj potrebna.
Razmišljala sem tudi, da sem v svojem življenju dosegla vrhunec in da sedaj samo še akcija.
 
Oooo, v kakšni zmoti sem živela in kakšen ego me je dajal s takšnim načinom razmišljanja. 
 
5 tednov po moji vrnitvi je zbolel sin in doživel neprištevnost v eni noči.
5 (pet) let sem  potrebovala, še eno Tilnovo poslabšanje (globoka klinična depresija, ko ni mogel izgovorit besede ZDRAVO skupaj in povezano), ko so mi Entitete svetlobe povedale, da se bo do konca pozdravil sam (danes vem, da je to s pomočjo vsakodnevne meditacije).
 
In tako sem potovala v Caso in nabirala energijsko znanje in izkušnje, katere danes delim s teboj in z vsemi, kateri to želite UPORABIT v svojem življenju. 
 
Zato te vabim, da se mi pridužiš na skupinski poti, katero organiziram v začetku decembra 2019.
 
Naš prvi postanek je tokrat planiran v Riu de Janeiru, kjer ostanemo 2 noči in spoznamo Corcovado ter Jezusovo energijo: https://www.youtube.com/watch?v=9P-L51X0pc0&t=8s
 
Pot nadaljujemo v Abadianio, kjer ostanemo 2 Casa tedna ali 10 noči.
 
Državljani Republike Slovenije za vstop v Brazilijo NE potrebujemo vize.
 
Za območje Brazilije je priporočljivo cepljenje proti rumeni mrzlici: http://www.nijz.si/sl/rumena-mrzlica
 
V CENO POTOVANJA, NAMESTITVE IN BIVANJA JE ZAJETO:
 • transfer (avto, kombi) iz letališča v Rio de Janeiru do hotela in nazaj
 • transfer (avto, kombi) v mestu Brasilia (iz letališča) do mesta Abadiania (do nastanitve) v obe smeri
 • 2x nočitev, z zajtrkom, v dvoposteljni sobi v hotelu **** (z vključeno takso) – Rio de Janeiro
 • 10x nočitev (december 2019) v Abadianii, s tremi dnevni obroki (zajtrk, kosilo, večerja; v primeru posebne dijete, je to potrebno sporočit ob rezervaciji letala in nastanitve),
 • wi-fijem,
 • čudovitim vrtom in visečimi mrežami, v prostorni enoposteljni sobi s svojo kopalnico
 • sprehod in predstavitev Case Dom Inacio, zgodovine delovanja in Bitij svetlobe
 • sprehod po Abadianii
 • vsakodnevni obisk Casa Dom Inacio in obisk Case v uradnih dnevih: dopoldne in popoldne – moja pomoč in prevodi
 • Blagoslovljen Slap dr. Augusta, z vključenim taxi prevozom tja in nazaj (prvi dan), moja pomoč in razumevanje
 • blagoslovljena juha ob sredah, četrtkih in petkih, ob dopoldanskem času v Casa Dom Inacio
 • 2x terapija (40 min) na KRISTALNI POSTELJI V Casa dom Inacio, na začetku obiska
 • POPOLNA OSKRBA v času po energijski operaciji, 24 ur
 • 10x 1,5l BLAGOSLOVLJENE VODE – 1 plastenka dnevno
 • donacija Casi Dom Inacio
 • vodenje in razlaga v celotnem času bivanja v Abadianii
https://www.youtube.com/watch?v=xGVwMLnsUYw&t=24s
 
CENA: 1.444 eur (skupinsko potovanje v mesecu decembru, 2019)
 
CENA POTOVANJA NE ZAJEMA:
 • letalske povratne vozovnica (cena letalske vozovnice okoli 750 eur)
 • transfer do in iz bližnjega letališča v Evropi
 • vstopnine in možni organizirani ogledi v Riu de Janeiru (lokalne znamenitosti)
 • prevozi (lokalni avtobus, taxi, Uber) po Riu
 • turistično zavarovanje s trikratnim kritjem (priporočljivo) za tujino
 • ZZZS modra kartica (brezplačno zavarovanje za Evropo)
 • Zavarovanje odpovedi letalske karte (premija je približno 6,6% od celotnega zneska potovanja)
 • preostala blagoslovljena voda
 • ENERGIJSKE MASAŽE v Abadianii
 • preostale terpije na KRISTALNI POSTELJI, v Abadianii
 • ostali osebni nakupi v Rio de Janeiro in Abadianii
Pri rezervaciji POTOVANJA je OBVEZNO plačilo akontacije, katera je del zneska za potovanje, 1. Obrok in se, v primeru tvoje odpovedi, ne vrača.
 
Celoten znesek potovanja je možno plačati tudi na 3 do 4 obroke, ob prijavi/ rezervaciji se plača tudi letalska karta (prijave zaključujem do 10.10.2019)
 • 1 obrok ob rezervaciji: 399 eur (1. obrok, september, akontacija, katera se ne vrača)
 • 2. obrok: 349 eur (2. obrok 20.10.2019)
 • 3. obrok: 349 eur (3. obrok 20.11.3019)
 • 4. obrok: 349 eur (4. obrok 20.12.2019)
Piši mi na: info@carolinaturecki.si, da si izmenjava kontakte in se slišiva.
Se veselim najinega potovanja in te lepo pozdravljam.
 
Carolina Turecki, Klub ŽIVI ŽIVLJENJE

One Response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja