Se v tvojem domu nahaja Svetloba ali je tvoj dom onesnažen z različnimi Entitetami, lupinami, sluzjo in črnimi kateri jemljejo energijo tebi in tvoji družini? Na sliki Bitja Svetlobe, kot svetlobne krogle.

Stanovanje, dom, sobo, hišo in prostor, v katerem živiš ter deluješ je potrebno čistiti. Energijsko čistiti. 

In tako je ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA nekaj, kar bi naj počela redno, vsaj 1x na mesec. 

Vsako osnovno čiščenje lahko opraviš sama. Kako to storiš in kateri so tvoji propomočki, imaš opisano na tej povezavi: 

https://www.youtube.com/watch?v=u7OKgzMez-U&t=7s

Vezi obstajajo, balast obstaja, Tema obstaja, obstjata tako svet črnih, kot svet Svetlobe – v vsakem primeru boš vsakodnevno prinašala domov različno navlako. 

Včasih me kdo vpraša, ali more imet pospravljeno stanovanje, preden dela energijsko čiščenje prostora

Ne, z energijskim čiščenjem prostora boš porezala vezi in se posledično osvobodila balasta, kateri se že zelo dolgo zadržuje v tvojem domu. In tako ti bo steklo tudi čiščenje, fizično čiščenje prostora.

Vedi pa nekaj: več kot imaš starih prepričanj, več balasta & svinjarije sama prinašaš v svoj dom.

Če ob tem stavku občutiš občutek krivde, bi bilo morda fino, da se posvetiš svoji lastni vrednosti in pričneš razvijat ljubezen do sebe. Ker veš, vse je povezano. In kaj takšnega kot krivda ne obstaja. Obstaja odgovornost in posledično ti odgovornost prinaša rešitve. 

Morda so pa v tvoj dom prišle osebe, katere so pri tebi pustile (ne)vede svojo energijsko svinjarijo. Seveda, če si čustveno in energijsko stabilna, energijsko  nepoškodovana, boš energijsko čiščenje prostora naredila spotoma, medtem, ko boš pospravljala za svojimi obiski. 

V kolikor pa:

 • nisi čustvno stabilna,
 • si se morda razšla s partnerjem,
 • si bolana,
 • imaš bolanega otroka, moža, starše, 
 • se zdraviš psihijatrično,
 • se je od tvojih bližnjih komu kaj pripetilo in te skrbi,
 • imaš določene zamere,
 • si izjemno čustveno vezana na svoje obiske,
 • z veseljem in lahkoto sprejemaš na svoja ramena težave drugih ljudi,.. 

V takšnih primerih nisi energijsko zaceljena in tudi nisi psihično stabilna, saj se razpoke na energijskih telesih poznajo takoj. In ko so poškodovana tvoja energijska telesa, takrat ne moreš po avtomatizmu čistit za svojimi obiski in potrebuješ t.i. obred ENERGIJSKEGA ČIŠČENJA PROSTORA  ALI ZUNANJO POMOČ, za energijsko čiščenje prostora. V tem primeru ti predlagam vodeno meditacijo, katero najdeš tukaj: 

Jaz verjamem, da si lahko osnovno ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA narediš sama. 

Mojo pomoč pa poiščeš v primeru, ko veš oziroma sumiš, da: 

 • se v tvojem domu nahaja MAGIJA, UROK ali PREKLETSTVO,
 • se v tvojem domu nahajajo LUPINE, katere ga ne želijo zapustit
 • so je na ozemlju tvojega sedanjega doma, v preteklosti, dogajale  vojne, umori, uboji, samomori, …
 • je v tvojem sedanjem domu, v preteklosti, prihajalo do nasilja in nasilnega odvzema življenja
 • so v preteklosti na ozemlju ali v tvojem domu bile neuslišane ljubezni, zaradi katerih so ljudje naredili samomor (takšni domovi so ponavadi polni jeze, kregarije, sovraštva, razhodov, nepojasnjenih bolezni in nenadnih smrti,…)

Energija je vsemogočna in če se duša ni vrnila na vir, ko je zapustila to fizično telo, pomeni, da je postala lupina, katera pohajkuje po obličju Zemlje, po astralu in dela zmedo, ker je enostavno tudi sama zmedena. 

Tako ti lahko pomagam pri takšnih in podobnih ‘trdovratnih’ zadevah – ko ni več enostavno čiščenje prostora, ampak kompleksno. 

Pomagam tudi v poslovnih zadevah: ko kot podjetnik/ca kupiš določeno nepremičnino in naenkrat se ti vse prične rušit, posel ne samo, da ne steče, ampak vse, kar je bilo prej stabilno, sedaj postaja nestabilno, nesigurno, poslovni partnerji odhajajo, stvari se ti prično lomit – tako, ker naenkrat.

Doživela sem tudi, da so duše sporočile svojim naslednikom, da je potrebno celotno posestvo prodat, saj se bo v nasprotnem primeru razvila bolezen, katera bo terjala življenje. Ampak pazi: to ni bilo mišljeno  kot kazen, ampak je bil dušni namen posameznika, da naredi korak naprej v svojem življenju. In v kolikor človek čaka, odlaša, dvomi in ne spoštuje svoje intuicije, glasa svoje duše, v takšnem primeru se duša odloči, da bo zapustila to Zemeljsko orbito in odšla Domov, na Vir.  

CENA je odvisna od tega, v kakšnem stanju so prostor, zemljišče, domačija, poslovni kompleks, stanovanje, poslopje, grad, …

Zmeraj mi lahko opišeš celotno situacijo, s svojimi podatki, zemljo, stanovanjem,  hišo, osebami, katere živite na določenem naslovu ali če si zadevo kupil/a za poslovno rabo.

Jaz ti pa predam določene korake, kateri so potrebni oziroma, katere priporočam. Pišeš mi na duhovna.potovanja@gmail.com, kamor mi pošlješ dokazilo o plačilu ter se dogovoriva za telefonski ali internetni klic. 

To je storitev svetovanja: telefonski ali internet klic, 45 minut.

Znesek 44 eur nakažeš na KLUB ŽIVI ŽIVLJENJE:

TRR: SI56 0510 0801 6556 049.

Dokazilo o plačilu mi pošlješ: duhovna.potovanja@gmail.com.

REŠEVANJE NEVIDNIH ENERGIJSKIH ZAPLETOV je moja strast in poslanstvo. KOMUNIKACIJA z nevidnimi energijskimi svetovi (z energijo komuniciram telepatsko, saj sem jasnovedna) mi pa zmeraj predstavlja izziv. 

Delujem z GLOBOKIM SPOŠTOVANJEM DO VSE ENERGIJE IN VSEH SVETOV!