Tokrat te vabim na delavnico, kjer bova aktivirali enega izmed tvojih mnogih potencialov, katere si prinesla v svoje sedanje življenje. Bodisi veš za njih, bodisi jih ne poznaš in se ti niti ne sanja: spoloh ni pomembno. Najpomembneje je, da je tvoja duša pripravljenja. To so potenciali tvojih preteklih življenj in čakajo, da se lahko sprostijo in ti pomagajo v tvojem življenju tukaj in sedaj.  

Morda pretekla življenja pri nekom še zmeraj veljajo kot nekakšno sivo območje med verjetnim in neverjetnim, vedar se ta mit postopoma in vztrajno umika. 

Namreč, pretekla življenja ti v življenju, katerega živiš tukaj in sedaj služijo tako, da lahko s pomočjo meditacije aktiviraš svoj potencial. 

  • KAJ TO POMENI? Pomeni, da na enostaven način, s pomočjo svoje duše in intuicije, prideš do izjemnega znanja, katerega si že osvojila v svoji preteklosti. To znanje je shranjeno v tvoji duši, v tvoji podzavesti. In tako, skozi vodeno meditacijo ODKLENEŠ to znanje, ga energijsko sprostiš in mu istočasno dovoliš, da na izjemno lahkoten in enostaven način pride v tvoje življenje in ti pomaga.

V svojem življenju imaš več kot samo en potencial. Imaš jih mnogo in z njimi si se rodila. Vsi so skriti v tebi. Zamisli si, da se dušno znanje osvaja po nekaj desetletij, sedaj pa imaš možnost, da to narediš v samo nekaj urah,.. Ja, s pomočjo Bitij svetlobe je vse mogoče.

ZAKAJ? Ker ti pomagajo aktivirat tvojo osvojeno znanje in energijo; da vse to združiš z življenjem, katerega živiš v tem trenutku. In tako postaneš zmagovalka.

Se sliši enostavno. Saj je. Zelo. 

Ampak ne pozabi: največje stvari so zmeraj enostavne. In bolj kot se zapletaš, vedi, da se to zapleta tvoj nejeverni um, kateri potrebuje non stop nove in nove dokaze, da prične verjet. Vendar je najboljši dokaz tvoje lastno delovanje, katero je podprto s pomočjo intuicije. In intuicija je nezmotljiva.

Zato si upaj. In doživela boš spremembe, doživela boš čudeže, za katere boš poskrbela sama. 

ALI IMAŠ SPOMIN PRETEKLEGA ŽIVLJENJA, KATERI JE DOVOLJ PREPRIČLJIV, DA ODKLENEŠ OKOVE  LASTNEGA UMA?

Na tokratni delavnici boš v teoriji in praksi spoznala več o preteklih življenih:
– zakaj so pomembna
– kako ti pomagajo v tvojem trenutnem življenju
– kako si lahko pomagaš s svojimi preteklimi znanji in jih aktiviraš v svoje življenje
 
In tako ti bom v soboto, 8.06.2019, med 9h in 12h, povedala več o preteklih življenjih:
✓ kako sprožiš energijo preteklih življenj
✓ kako ti ta energija pomaga v vsakodnevnem življenju
✓ zakaj je pomembna energija preteklih življenj- kaj pridobiš s tem?
 
Obeta se ti ogromno novega znanja in praktičnih izkušenj: z nami bodo Bitja svetlobe, katera so bistvena za aktivacijo in  energijo. Delavnico in meditacijo vodim Carolina Turecki. 
Plačila:
KLUB ŽIVI ŽIVLJENJE, Ribiška ulica 6, 2000 Maribor
TRR: SI56 0510 0801 6556 049
Ob prijavi plačaš delavnico in si s tem rezerviraš svoje mesto. Istočasno se zavežeš sebi (svoji duši in svoji podzavesti), da se delavnice tudi udeležiš. 
S TEM SPREJMEŠ SVOJO DOGOVORNOST IN ODLOČITEV.
Obvestilo o plačilu mi prosim pošlji na: 
 
duhovna.potovanja@gmail.com in jaz ti pošljem točen naslov. Delavnica se dogaja v centru mesta Maribor. Parkirna mesta so v neposredni bližini.
 
Nakazilo:
15 eur (za člane Kluba – https://carolinaturecki.si/clanstvo-v-klubu/)
35 eur (za nečlane Kluba)
 
Imej se krasno in se vidiva.