Kako vi razmišljate o današnjem naslovu? Seveda je moj blog namenjen temu, da izrazim svoje mnenje, s katerim se boste morda strinjali, morda pa tudi ne. Jaz sem se v svojem življenju naučila, da so za kvalitetno življenje potrebnoi zdravje, ljubezen (s tem mislim vse medsebojne odnose), IN denar. IN IN IN!

V življenju sem bila nekaj krat razočarana v ljubezni, moje srce je bilo razočarano, zlomljeno. Verjamem, da sem tudi kdaj jaz koga razočarala, ga prizadela ali mu pustila zlomljeno srce.

Denar je bil in ni bil. Imela sem prepričanje, da je potrebno za denar trdo delat in da samo in izključno s trdim delom, to je tisti težko zasluženi denar, na katerega sem in morem bit ponosna. Vse ostalo ne velja.

Ampak veste kaj? Denar je denar. Denar je Zemeljska energija, energija, katera deluje na Zemlji. Energija, s katero plačujemo položnice, s katero gremo na počitnice, s katero gremo v trgovino, s katero imamo življenje olajšano. Denar je posledica naše kreativnosti.

Zdravje je izjemno pomembno. Brez zdravja, ni tiste kvalitete, katero lahko vsakodnevno izkoriščamo. In šibko zdravje posledično vodi do smrti.

Včasih sem zdravje jemala samo po sebi umevno. Čeprav že dlje časa nisem več mogla hodit, l.2015 sem imela operacijo kolka, se mi je zdravje zdelo nekaj, kar mi je dano, kar mi je padlo v naročje in je samo po sebi umevno.

Ja, zdravje nam je dano, ampak včasih moramo nekateri zanj naredit malce več, kot drugi. In ko mi je to kliknilo, so postali zdravniki moji prijatelji. To ne pomeni, da visim in sem odvisna od zahodne medicine, ampak sem pričela spoštovat zakonitosti fizičnega telesa. Seveda delam z Bitji svetlobe, ampak kosti mi ne morejo naravnat, ali operativno odstranit notranjega organa, ….

In, ko sem pričela spoštovat zakonitosti in sisteme, kateri delujejo na Zemlji, ko sem dala enako moč tako Bitjem svetlobe, kot sebi, ko sem razvila dovolj ljubezni do sebe, da sem šla preku lastnih strahov in omejitev, kot so različni občutki krivde in nevrednosti, katere sem zbezljala na površje s pomočjo meditacije, ko sem se opogumila in povedala na glas,… Ja, takrat je moje življenje dobilo novo obliko.

In danes spoštujem DENAR, ZDRAVJE IN LJUBEZEN.

Ko se boste zalotili, da primerjate DENAR z LJUBEZNIJO, ali z ZDRAVJEM, ali da primerjate ZDRAVJE z LJUBEZNIJO vedite, da je to razmišljanje ALI ALI, katero je posledica prepričanja, da niste vredni in da za vas ni dovolj.

Ko se boste pa pričeli zavedat, da so tako DENAR, kot ZDRAVJE in LJUBEZEN nepremostljivo povezani, da so vzročno odvisni drug od drugega in, da je vse to namenjeno tudi vam, ja, takrat boste pa odprli svoj kanal, kateri vam omogoča, da se skozenj sidra ogromna količina energije in vsa ta energija je dana na razpolago vam, da iz nje naredite kvaliteto v svojem življenju, z obiljem vsega, karkoli si želite.

Pazite na svoje misli – in ko jih ujamete, da želijo razmišljat po starem, jih z nežnostjo, vztrajnostjo in odločnostjo preusmerite v novo strugo, katera vam nosi obilje vsega v vaše življenje.

Naj vas vodijo Bitja svetlobe, naj vas vodi vsemogočna, božanska inteligenca: ISTOČASNO pa delajte korake na Zemlji, v različne smeri tja, kamor vas je poklicala vaša duša.

Z ljubeznijo, Carolina

Jutranji razgledi v Abadianii, v neposredni bližini Case Dom Inacio, v Braziliji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja