EGOIZEM ali LJUBEZEN do sebe?

Tam sem jo spoznala. Govorim o pravi, brezpogojni ljubezni, katera se mi je razodela sredi ničesar. V manjšem kraju Abadiania, bogu izza nogu, sredi ničesar. Brez posrednokov, brez gurujev, samo narava, Bitja svetlobe in jaz. Ter seveda še tisoče in tisoče ostalih ljudi, kateri so bili tam istočasno ali vsi tisti milijoni, kateri so Caso Dom Inacio obiskali kadarkoli prej ali vmes. 

Čez nekaj tednov ponovno odpotujem. In tako v svojem osebnem življenju delam čistko: v medsebojnih odnosih, v katere sem se zapletla, na takšen ali drugačen način. Pred leti, ko sem pričela s spoznavanjem vseh energijskih svetov, mi je nekdo povedal, da ljudje, kateri se zdijo najbolj neškodljivi znajo bit izjemni manipulatorji. In hujšega manipulatorja od ČLOVEKA, KATERI JE V VLOGI ŽRTVE in kateri se ne želi spremenit, na svetu ni!

Govorim o čustvenem izsiljevanju. 

Prvič mi je knjiga (ČUSTVENO IZSILJEVANJE, kako ljudje vplivajo na nas s strahom, dolžnostjo in krivdo, Susan Foeward) prišla v roke po enem zaključenem partnerstvu, ko sem potrebovala kar nekaj časa, da sem si opomogla in pričela z delovanjem. Mislila sem, da ne bom preživela razhoda s človekom, kateri me je pustil s popolnoma strtim srcem: namesto srčne čakre je sevala velika, globoka, ogromna črna luknja. 

In tako sem davnega leta 2005 pričela odkrivat, v kakšnih odnosih sem živela, kako sem odraščala, da sem bila (seveda govorim v pretekliku) izjemno dovzetna za takšne in drugačne čustvene/manipulatorske izzive skozi celotno svoje življenje in ves čas me je zanimalo, kako to? 

Vprašanja, katera sem si pričela zastavljat so se glasila: Kako, da v svojem življenju zmeraj naletim na takšne ljudi? S čim jih privlačim? Včasih se mi je zdelo, kot da jih iščem, spet drugič sem se smilila sama sebi, naslednjič sem mislila, da jih bom prepoznala takoj in se rešila vpliva, še preden se čustveno vpletem. Čustveno se zmeraj vpletemo, ko pričnemo zaupat. Nato se mi je posvetilo in sem o vsem tem povedala prijateljici, ampak spet in spet ter zopet in znova sem se znašla v enaki zgodbi, z drugo preobleko.

Doker nisem naletela na CASO DOM INACIO DE LOYOLA. Več o Casi si lahko preberete tukaj: 

O CASI DOM INACIO

In tako sem pričela spoznavat ljubezen do sebe. Ja, sredi ničesar, na nadmorski višini 750 m, na obrobju mesta, kjer veljajo drugačna pravila, energijska pravila. Daleč od vsakodnevnega vrveža, daleč od svojega vsakodnevnega življenja, sem samo s posedanjem na vrtu Case, ali z obiskom Kristalne postelje, ali na Slapu dr. Augusta, ali s posedanjem v Courent roomih spoznala, da so vezi in s tem dušni dogovori izjemno, izjemno močni in mogočni. Z vsakim obiskom Case sem dosegla določena spoznanja in v vmesnem času zaključila partnerstvo, katero je bilo karmično in zaradi katerega sem se dodobra soočila s svojim zdravjem in življenjem.

Tako danes natanko vem, da vse, kar počnem, vse kar vlagam vase, zmeraj, ko grem na pot v Caso Dom Inacio, je to INVESTICIJA VAME in v moje življenje. In tako vam danes lahko pomagam, da ne boste same izgubljale prepotrebnega časa in raziskovale po dolgem in počez ter se vmes izgubile. (nič ni narobe z raziskovanjem, ampak vsi vemo, da nam je čas na Zemlji podarjen in so naša fizična telesa minljiva)

Naučila sem se, da ”privoščiti si”, kakor to nekateri imenujejo, ne pomeni spremembe in da to ni naravno stanje, ampak pokazatelj stiskaštva do sebe.

Naučila sem se, da sem zmeraj ponosna sama nase in ne šele takrat, ko osvojim neko znanje, ali dosežem ”nekakšen rezultat”. Praznovat je potrebno vsak trenutek. Vsak trenutek je čas za hvaležnost.

Naučila sem se, da imam vse ljudi rada, ampak da več ne nasedam manipulacijam v stilu: ”Ja, kakšna prijateljica pa si,…? ali ”Če me boš imela rada, se oglasi, drugače pa ne.” ali ”Če bi res obvladala komunikacijo s svetom nevidnih, bi lahko vedela, kako se počutim.” ali ”Če bi bila prava prijateljica, bi mi povedala/rekla/sporočila,… ” ali ”Če me zares ljubiš, tega ne boš storila,…” 

Vsi ti zgornji stavki so EGOIZEM in nesposobnost osebe, da brezpogojno ljubi. Nalaganje občutk krivde, odgovornosti, dolžnosti in strahu, izvirajo iz posameznikovega EGA in nikoli niso pokazatelj pripravljenosti na spremembe ali pripravljenosti na dajanje.

Zato, ko se odločite za spremembe v svojem življenju, ko se odločite, da boste spremenili sebe, ne glede na posledice in ne glede na to, v kakšnih okoliščinah ste se znašli, se lahko kaj hitro zgodi, da naletite na takšno in drugačno podtikanje. 

Na začetku zna bit hudo, ker pričnejo odpadat osebe, s katerimi ste bili skupaj od pamtiveka. Ampak, ko sami pričnemo prevzemat odgovornost, se radi družimo z ljudmi, kateri počno enako. Odgovornost nas zmeraj dviga, in krepi od znotraj navzven. Daje veljavo v nas samih. 

In ko sem pričela razvijat ljubezen do sebe, so pričeli določeni ljudje odpadat. Postopoma. Sama sem pričela delovat drugače. In zato so danes v moji bližini ljudje, kateri prevzemajo odgovornost do sebe, do svojega življenja ali se pa tega učijo.

Je bilo enostavno? Ahh, kje pa. Dosti krat sem iz svojega okolja prejela informacijo, da si preveč zmišljujem, da sem preveč občutljiva, da on pa tega že ni mislil tako, ali da ko se bom spremenila, da se bo on tudi, ali da sem takšna EGOISTKA in mislim samo na sebe. Včasih se vprašam, ali so res pozabili, ali morda imajo sindrom zlate ribice: ko je moj otrok zbolel in ga je bilo potrebno spravit k sebi, ali ko je doživljal globoko klinično depresijo, … takrat sem bila pa pogumna in herojska, … nato pa to vse zbledi in ponovno bi se naj razdajala za koga že?!

Včasih sem bila v šoku, dosti krat sem se pa želela na vsak način opravičit, da nisem tako mislila ali da mi je žal, da nisem razmišljala tudi o njem. 

Veste bolj, kot se boste imele rade, manj bo opravičevanja drugim. Bolj kot se boste zavedale, da ste se rodile z BOŽANSKO PRAVICO, da živite svoje najboljše življenje, bolj bodo manipulatorji odpadali. Morda se ne boste mogle izognit očitkom in podtikanjem, ampak meditacija tukaj zelo pomaga, saj vam sproti celi razočaranja. 

Manipulacije je v medsebojnih odnosih ogromno. Čustvenega izsiljevanje je v partnestvu, v službi, v družinah, med prijatelji in v vzgoji ogromno. To je kot rak, kateri se je razširil, ne samo na vsa področja, ampak je zakoreninjen v celotni družbi. In to konkretno.

Sama delam in delujem s pomočjo meditacij, rezanja vezi in raziskovanja čustvenih vzorcev ter prepričanj, s katerimi smo odrasli.

Ni zmeraj enostavno, saj je potrebno postavit meje, da se zaščitimo. Kako odreagirat? Kdaj? Različne priložnosti, različne reakcije,.. 

In največja fora je, da ni prizadeto samo naše življenje na enem področju, ampak so načena vsa naša energijska polja: tudi na področju zdravja IN denarja.

Ja, vse je povezano. In zaradi tega sem se odločila, da za vas pripravim tri tedensko on-line ZDRAVLJENJE Z BITJI SVETLOBE, z meditacijo, vsakodnevnimi predavanji, domačimi nalogami, ko se bomo dotaknili zdravja, medsebojnih odnosov, rezanja vezi in denarja. In vse to se bo dogjalo, medtem, ko bom v Casi Dom Inacio.

PROGRAM JE NAMENJEM TEBI, DRAGA MOJA ZRELA ŽENSKA, KATERA SI SE ODLOČILA, DA VZAMEŠ MOČ V SVOJE ROKE IN NE GLEDE NA VSE, NE GLEDE NA OKOLICO, NA GOVORICE IN ZLOBNE JEZIKE, PRIČNEŠ S POSPRAVLJANJEM IN UREJANJEM RAZLIČNIH PODROČIJ SVOJEGA ŽIVLJENJA IN ZAŽIVIŠ NA NOVO, S POLNIMI PLJUČI, UREJENIMI ODNOSI IN DENARNICO, KOT ŠE NIKOLI DO SEDAJ. 

S PROGRAMOM BOŠ UVIDELA, KAR SE TI JE ŠE PRED KRATKIH ZDELO NEMOGOČE: PRIČNELA BOŠ STOPAT SVOJEMU ŽIVLJENJU NAPROTI Z LAHKOTO IN ODLOČNOSTJO, Z ZAVEDANJEM TER VEDENJEM, DA SI TEGA VREDNA!!!

ZA VEČ INFORMACIJ IZPOLNI SPODNJI OBRAZEC IN POŠLJEM TI VSE INFORMACIJE.

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov v skladu s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Prosim, da pogledaš v svoje emaile in moj email prestaviš v glavno pošto. Tako boš z novicami in obvestili zmeraj na tekočem. V primeru, da e-pošte ne najdeš, poglej še v vsiljeno pošto ali med Promocije. Če boš imela kadarkoli kakršno koli vprašanje, sem zate zmeraj dosegljiva na: duhovna.potovanja@gmail.com. Seveda se lahko od novic tudi zmeraj odjaviš. 

One Response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja