VABILO NA OTVORITEV

V petek, 15.10.2021, te med 12h in 17h uro vabim na ZABAVNI DOGODEK, kateri se bo zgodil v Mariboru, v centru mesta, v neposredni bližini mariborske tržnice, na POPOLNOMA  OBNOVLJENI Koroški cesti – v peš coni.

Naročila sem lepo vreme, tako da se že veselim tvoje družbe IN NAŠEGA SREČANJA.

Povabi tudi prijatelje in znance

info@polarnimedved.org

Koroška cesta 21, 2000 Maribor - SI

SPOZNAJMO SE
in srečajmo v živo

Videti, srečati in spoznati se je v današnjem času izjemnega pomena, saj je se družabno življenje pričelo odvijati preko ekranov, telefonov in družbenih omrežij.

Začutiti človeka s stiskom roke in videti od blizu nasmejan obraz je v trenutnem obdobju neprecenljiva izkušnja, katera lahko pomaga v tistih trenutkih, ko je vse kar imamo: SPOMIN.

Prijavljenih Izvajalcev OA iz vse Slovenije
Sponzorjev
Srečk

SREČANJE V
MARIBORU

Ideja o srečanju se mi je porodila ob najemu poslovnih prostorov. 

V začetku meseca septembra sem sodelovala na razpisu za najem poslovnih prostorov v mestni občini Maribor in bila izbrana.

Za poslovne prostore v centru mesta sem se odločila, ker je izjemnega pomena, da se invalidne osebe VKLJUČUJE v vsakdanje življenje. 

Poznamo se preku spleta, preku socialnih omrežij, poznamo se preku spletnih strani ali YouTube kanala, vendar nam nič ne more nadomestiti SREČANJA in POGOVORA v ŽIVO.

Stisk roke, nasmejan obraz in zavedanje, da za vsemi slikami stoji živa oseba, katera ti morda lahko pomaga ali te napoti na ustrezen naslov je preprosto:

NEPRECENLJIV.