ENERGIJSKA ZELIŠČA CASE DOM INACIO

V okviru zdravljenja z BITJI SVETLOBE https://carolinaturecki.si/bitja-svetlobe/, je tudi tako imenovana terapija z ENERGIJSKIMI ZELIŠČI CASE DOM INACIO. 

Pasjonka je baza in rastlina s cvetom, katra je varna in nestrupena za naš organizem. V tem primeru je nekakšen energijski temelj, na katero BITJA SVETLOBE naložijo tvojo novo vibracijo in frekvenco, katero vnašaš v usta in le-ta potuje do vsake celice v tvojem telesu.  

S pomočjo energetiziranih zelišč se spreminja tvoja vibracija IN  frekvenca. S pomočjo Casinih zelišč se spreminja dojemanje sveta in okolja v katerem živiš ter seveda dojemanje vsakodnevnega življena.

V primeru, da želiš CASINA ENERGIJSKA  ZELIŠČA zase mi piši na duhovna.potovanja@gmail.com: ime, priimer, naslov, kjer živiš, datum rojstva, kraj rojstva. In BITJA SVETLOBE jih bodo uglasila na točno takšno vibracijo, kot je primerna  za tvojo dušo. 

Doma pa Bitjem svetlobe napiši pismo, lastnoročno, kaj so tvoje želje in kaj si pripravljena za to storit.

Škatlica: 80 kapsul 

50 eur plus poštnina (4,5 eur v Sloveniji – pošiljam tudi v tujino).

Jemlješ jih 2x na dan po eno kapsulo.

Dijeta: brez poprov, brez hude hrane in brez alkohola v času jemanja zelišč.

Zapomni si, da je energija zmeraj pred materijo. S pomočjo passiflore sidraš energijo v to življenje, v svoje telo v svojo materijo in tako ti BITJA SVETLOBE  pomagajo pri tvojem (dušnem) delovanju v tem življenju.