Kralj Salamon je pričel z utelešanjem skozi moje telo junija leta 2012, ko sem v CASA DOM INACIO doživela vidno energijsko operacijo: s škarjami v nos in ko si mi Entitete svetlobe dale dovoljenje za izvajanje le-te.

Za vidno energijsko operacijo sem se sama javila medtem, ko so me Entitete določile za nevidno energijsko operacijo so prišli vprašat ali kdo želi vidno energijsko operacijo in moja roka je poskočila v zrak; nekako se je zdelo, da nimam kaj dosti vpliva na dvig roke. Malo za šalo, malo zares.

Kmalu zatem sem doživela škarje v nos, brez narkoze in to tako, da so me naslonili najbližjemu prostovoljcu na hrbet, brez, da bi me bolelo, brez, da bi krvavela, sem doživela izkušnjo, po katera mi je spremenila življenje. Dobesedno. V tistem trenutku, ko so mi potegnili škarje ven iz nosa, sem hipno, ponavljam HIPNO, občutila tako močno energijo, toliko energije naekrat, da bi lahko peš šla na pot od Abadianie do Maribora. Seveda so me po protokolu dali sedet na voziček, oči sem imela še zmeraj zaprte, in me odpeljali, da sem do konca počivala v sobi posebej pripravljeni za vse ljudi, kateri doživijo operacijo Entitet svetlobe.

V tisti noči, ko bi naj 24 ur počivala z zaprtimi očmi, sem pričela doživljat spoznanja o svojem otroštvu, o svojem življenju, o Tilnovi bolezni, o svojih darovih, o Entitetah svetlobe iz Case Dom Inacio in o svojem poslanstvu. Lučke so se mi kar prižigale: ena za drugo.

V tisti noči se je skozi moje telo pričel utelešat KRALJ SALAMON, Entiteta svetlobe in ko sem šla naslednji teden pred Bitja, sem jih vprašala, ali lahko pričnem z izvajanjem energijskih masaž, saj sem v tistem obdobju masirala TUI-NA masažo, izvajala terapevtske masaže hrbta, katere sem se priučila na Kitajskem in seveda so mi Bitja svetlobe dovolila.

Kaj pomeni, ko rečem, da sem jih vprašala za dovoljenje in da so mi to dovolili? Čisto enostavno: ko Svetlobo vprašamo, ali je kaj dobro za nas to pomeni, ali je to v skladu z našo dušo. Ko nam Svetloba da dovoljenje, pomeni, da nam bo stala ob strani in k nam usmerila vse tiste ljudi in dogodke, kateri se bodo dogodili v naše najvišje dobro.

In tako sem, po vrnitvi domov, pričela z energijskimi masažami, katero dovoljenje mi je bilo izdano iz strani najvišjih energijskih avtoritet svetlobe.

Seveda sem do takrat marsikaj naredila, da sem prejela to dovoljenje: aktivno sem delovala v spoznavanju nevidnih energijskih svetov, podrobno spoznala svet angelov, nadangelov in samorogov, že 5 let, 1x tedensko, vodila meditacije, osvojila REIKI mojstrstvo in različne stopnje reikija (angelski, Šambala), šla na Camino, se 2x udeležila Vipassane meditacije, preživela nekaj krat v Abadianii, v Casi, kjer sem imela ker nekaj nevidnih energijskih operacij, spoznala, da energija ni samo svetloba, ampak tudi tema, to ponotranjila s Tilnovo boleznijo in sedaj sem se znašla pred obličjem na zemlji, pred Božansko vsemogočno svetlobo, katera mi je izdala dovoljenje, da počnem energijske masaže.

Vse zgoraj našteto nisem raziskovala 20 ali 30 let, ampak sem do sem prišla v pičlih šestih letih: kar pomeni, da ne samo, da me je zanimalo, ampak sem se vsega lotila odgovorno in se odločila, da pripeljem svoj potencial na višji nivo: svojo telepatijo, katera mi je bila položena v zibko in s pomočjo katere sem se lahko sporazumevala z vsemi nevidnimi svetovi.

Tako je v moje življenje vstopil Kralj Salamon: modrec, s pomočjo katerega sem pričela ugotavljat, da nisem jaz moja čustva, da sem sposobna mnogo več, kot v tem trenutku verjamem. Pričela sem videt širšo sliko svojega življenja, z lahkoto sem pričela povezovat stvari, za katere se mi je prej zdelo, da tako pač je in nič drugače; moja inticija je pridobila na ostrini in ne samo, da sem bila še močneje povezana z vsem, kar sem najbolj čutila na poti domov, ko sem vozila iz Munchenskega letališča, do Maribora in ko sem vmes opazovala cesto in naravo, sem videla, da je moje zavedanje tako razširjeno, da sega istočasno do oddaljenih gora, kot do prav vsakega lista na drevesu. S KRALJEM SALAMONOM sem se prenehala čustveno vezat na določene osebe, za katere sem včasih mislila, da je sodelovanje in prijateljevanje z njimi zlato in sedaj sem jasno videla njihove obraze, njihove misli, katere so bile polne strahu in posledično so nastavljale svoje hinavske obraze, obdane z nasmehom.

Kralj Salamon je prav gotovo modrec, kateri bo dodobra pretresel vaše življenje in s pomočjo katerega boste spoznali kje, na katerih področjih se skrivajo strah, neiskrenost, sluz, neresnice, lažni nasmehi.

Od svojega prvega obiska Case Dom Inacio sem ugotovila, da se bojim kač. Ja, bojim se kač v resničnem svetu in bala sem se neiskrenosti, neresnice, pretvarjanja: bala sem se s tem soočit.

S pomočjo KRALJA SALAMONA sem pridobila na moči, na notranji moči in mentalni stabilnosti, da se soočam z ljudmi in kakršno koli neiskrenostjo, katera mi prekriža pot.

Želim vam ogromno spoznanj, čistih misli in stabilen temelj.

carolina & kralj salamon

KRALJ SALAMON
Fotografija je bila kupljena v trgovini Case Dom Inacio, v Abadianii
Trikotnik kralja Salamona – vrt Case Dom Inacio

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja