Danes bom napisala nekaj besed o energijskem zdravju. Kaj je energijsko zdravje? Kaj zdravimo energijsko? Katere dele oz. vidike? In kako poteka.

Napačno je namreč razmišljanje, da ko boste obiskali bioenergetika, energoterapevka ali nekoga, kateri dela z rokami in v vašem telesu prebuja vašo skito, potlačeno energijo, da vas takšen človek zdravi.

Ne, ti ljudje vam samo pomagamo, da pričnete v sebi prebujat potencial, kateri se imenuje BREZPOGOJNA LJUBEZEN. Brezpogojna ljubezen je namreč tista sila, katero ste, zaradi različnih vzrokov in razlogov, v svojem življenju potlačili.

In ko se BREZPOGOJNA LJUBEZEN prične prebujat v vas, se prične zdravilen proces, kateri zdravi vaša energijska telesa, vaša prepričanja in stare navade. S tem, ko prepoznate, ozavestite in ugotovite, da so to navade, od katerih je čas, da se poslovite, saj vam več v življenju ne služijo, se prične proces zdravljenja. To je brebujanje brezpogojne ljubezni. To je enrgijsko zdravljenje.

Zmeraj se namreč zavedajte, da je energija tista, katera neprestano kroži. Ne morete ničesar izgubit, saj okoli vas ni nič takšnega, kar bi vam pripadalo. Ja, lahko imate ogromno materialnih stvari: hiš, stanovanj, avtomobilov, oblačil, nakita,… Odgovornost zmeraj prevzemate samo zase, za svoje telo, v katerem živite (fizično telo), za svoja energijska telesa in za svojo dušo. Do duše imate največjo odgovornost, čeprav vam je najbolj skrita in se lahko komu, ker je nevidna, zdi, da ne obstaja.

Vendar da, duša obstaja in prav tako obstaja dušni namen vsakega posameznika. Dušni namen je nekaj, kar počnete radi, kar vas razveseljuje, vam vliva vsakodnevne moči in ne samo, da se ob tem počutite prijetno in koristno, od tega ste tudi zelo dobro plačani. Ja, tudi denar je nesporno povezan z Brezpogojno ljubeznijo. Vem, da mi bodo nekateri oporekali, da je morda denar umazan, ali da bogati ljudje niso etični, moralni in kaj pa jaz vem kaj – ampak denar je eden izmed vidikov vašega energijskega zdravja.

Tako da energijsko zdravje zajema vse vidike v vašem življenju: fizičnega in energijskega, čustvenega in mentalnega. Zajema medsebojne odnose, zajema denar, celotne finance in obilje na vseh področjih v vašem življenju.

Zato, če rečete, da denar ni pomemben, oz. je manj pomemben, kot ljubezen, kot medsebojni odnosi, ga ponižujete. In to ni brezpogojna ljubezen.

Tako kot , če rečete, da je kateri koli vaš odnos pomembnejši od drugega, ga ponižujete. Vsi vaši odnosi so pomembni. Res pa je, da se lahko včasih posvečate bolj svojemu zdravju, spet drugič medsebojnim odnosom in naslednjič malenkost bolj financam.

Vse je povezano in eno brez drugega ne gre. In ko pričnete s katerim koli mentorjem, skozi meditacijo, prebujat svojo brezpogojno ljubezen, s katero je potrebno seveda prvo napolnit sebe, ja takrat ugotovite, da se zdravje nahaja v vas. In to ni ‘samo’ fizično zdravje, ampak vaše celotno življenje.

Jaz sem se dobrih 8 (osem) let ukvarjala z zdravjem svojega sina: zraven sem odkrila brezpogojno ljubezen, vrelec le-te, pričela z zdravljenjem svojega fizičnega telesa in istočasno gradila temelj svojega energijskega zdravja. Spremenila prepričanja, frekvenco in vibracijo.

Pred kratkim sem poslušala modul (tudi sama imam mentorico, v bistvu imam tri), v katerem je rekla: 85% uspeha v poslu je duhovna rast in 15% je sistematična postavitev posla. Recimo, da bi se jaz odločila, da ne želim z vsem tem znanjem, katerega premorem, v svet. Tudi Ok.

Vprašanja, katera so se mi je ves ta čas porajala so bila:

Zgornja vprašanja so pri meni naredila bistven klik (kot odločitev) v življenju, da sem stopila iz cone udobja, katera je izjemno udobna, ‘cozy’, ampak kjer nikoli nič ne zraste in kjer sem preživela toliko časa, da sem se zacelila, da sem okrepila svoja energijska telesa, da sem poskrbela za svoje fizično zdravje in ves ta čas se je razvijala in rasla ljubezen do mene.

Ker zapomnite si: ozdravite takrat, ko razvijete ljubezen do sebe, brezpogojno ljubezen, katero je potrebno vzdrževat.

In kako vzdržujem brezpogojno ljubezen do sebe (v Casi Dom Inacio), vam napišem v naslednjem blogu.

Velik objem, C!

Jp, tudi za potovanja je potrebno imet jajca. ODLOČITEV je zmeraj tista, katera je prva na listi, vsi nadaljnji koraki so odvisni od nje. zapomnite si besedo: ODLOČITEV. V mojih blogih in na spletni stani jo neprenehoma ponavljam.
Smeha polna so najina potovanja – izjemno utrudljiva, ampak koristna. Jaz obožujem potovanja, Tilen se pa uči in spoznava vse nove stvari ter tako krepi možgane.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja