Junija leta 2012, sem Caso obiskala s slepim fantom, kateri je 5 let pred tem oslepel v prometni nesreči. Čelno trčenje z avtomobilom. Posledica je bila, da ni več hodil, govoril, ni se premikal, postal je rastlinica. Čez nekaj tednov, mesecev se je zavedal v Soči, kjer je ležal, ni videl, ni se mogel premikat. Spoznala sva se na Dunaju, leta 2011, ko sem obiskala mednarodni dogodek v organizaciji Case Dom Inacio. V dvorani s 5 ali 6.000 ljudmi sva sedela eno vrsto narazen. Bil je z mamo. Shodil je kakšno leto predtem, v eni izmed slovenskih cerkva. Govoril je slabše. Imela je epileptične napade. Obljubila sem jima, da se jima naslednje leto oglasim in tako sva se dobro leto zatem odpravila v Caso Dom Inacio, za tri tedne.

Bitja svetlobe, katera v Casi Dom Inacio imenujejo ENTITETE SVETLOBE:
Mojster Jezus, Mojstrica Marija in Sveti Ignacij, zaščitnik Case Dom Inacio.

Danes mi včasih reče, da sem bila pogumna, da sem ga vzela zraven in da sem si ‘upala’ prevzet takšno dogovornost za nekoga, kateri je bil tako poškodovan. Ja, sem si ga upala vzet zraven: njegovo energijsko telo je ker klicalo po Casi in po energijskem zdravljenju v Casi Dom Inacio. Bil je tako senzitiven, da je v sobi, kjer sva bila nstanjena čutil, ko so mu Entitete svetlobe izvajale nevidne energijske operacijo. Učila sva se hodit, saj je bil skrajno nesiguren pri hoji. Spoznavat je pričel svet znotraj sebe. Pričel se je soočat s svojimi strahovi, dvomi, govorila in pogovarjala sva se o vsem. Ni bilo tabu teme.

Vmes sva obiskala mednarodni dogodek v Salzburgu.

Mednarodni dogodek v Slazburgu

Leta 2017 sva ponovno odpotovala v Caso Dom Inacio. Razlika 5 let in sedaj je lahko vsak dan preživel v Casi, na vrtu, pri trikotnikih, v Courent roomu, več krat smo bili na Slapu, imel je 2 energijski operaciji in vsaki dan je hodil, držal korak z nami. Razlika očitna. Tekoče govori, se sporazumeva, meditira 1x na dan, 2x tedensko se slišiva in delava na vzorcih, na prepričanjih, ugotavljava, kje se oklepa preteklosti, kje gleda nazaj, namesto naprej, Sam si upa na avtobus, … Napredek je velik. Napredek je ogromen. Ve, da bo nekega dne videl in da bo nekega dne spregledal. Ve, da še ni zaključil svojega življenja, ve, da prihaja dan, ko bo ponovno videl, tokrat drugače, kot prej. Ve, da bo o vsem tem nekega dne lahko povedal zgodbo vsem zbranim.

Oči ima zdrave. Živci so prehodni in zdravniki ne vedo, kako to, da ne vidi.

Njegova duša mi je na letalu, na najini prvi poti v Abadianio sporočila, da, ko se bo rešil strahu, da ko si bo upal pogledat globoko v svojo notranjost, brez zavor, da se mu bo vid vrnil.

Strahovi ležijo globoko v naši notranjosti, v naši podzavesti. Nahajajo se v naših ledvicah, v sečevodu, v mehurju, v želodcu, … strahovi se kažejo v različnih oblikah, skozi različna obolenja. Da se pričnemo soočat z njimi je potrebna meditacija, katera nas postopoma pripelje do njih. Odstirajo se plast po plast. Vse se odvija v našem ritmu.

Fizično zdravje se ne dogodi hipno, kot s tleskom prstov; zatem, ko ste obiskali Caso Dom Inacio, kjer so vam Entitete svetlobe uredile energijska telesa, je potrebno spremenit navade, katere so vas pripeljale do določene bolezni – govorim o čustvenem vidiku. Osvojitev fizičnega zdravja je za nekoga nekaj desetletij trajajoč proces, tako kot pri mojemu dragemu fantu, kateri je tik pred tem, da spregleda.

Pri mojem sinu prav tako. Ampak je živ, stabilen in počasi se vrača v življenje; drugače kot pred boleznijo, saj je osvojil neprecenljivo izkušnjo. Spet drugi gre skozi ta proces hitreje. Spoznala sem fanta, kateri se je zdravil zaradi tumorja na možganih. Zdravniki so mu napovedali še nekaj tednov življenja in, da ga ne morejo operirat. Odšel je v Caso Dom Inacio, kot v poslednji kraj. Po treh letih je bil popolnoma zdrav: tumor mu je povzročala entiteta, katera mu je sedela na glavi in omenogočala prost energijski pretok po telesu.

Poznam primer, kjer se je stranka vrnila domov in ponovno zbolela, saj ni spoštovala navodil svoje duše. Ni spoštovala sebe. Bi spoštovala Bitij svetlobe. Ni si bila zvesta. Bolezen se je ponovno pojavila in njena duša je naredila prehod. Vem, da marsikdo o tem ne želi nič slišat ali vedet in da ljudje pravijo, da energija ne deluje, da je vse skupaj brez veze – veste, če sledite sebi, svoji duši, če spremenite način življenja, če prejmete ‘navodila’ za nadaljnje življenje od Bitij svetlobe, katera vam sporočajo, kaj storit in, ko se vrnete domov in tega ne storite v letu ali dveh, če se zavestno odločite, da boste podlegli strahu, da boste dopustili dvomu, da vas gloda, če boste dopustili drugim ,da še naprej skrbijo za vas in da vam odrejajo življenje, kakšen je potem vaš dušni namen? Ali ga lahko izživite? Ali ga lahko opravljate, če pa samo gledate, da boste zadovoljili druge, kaj bodo drugi rekli in nimate popolnoma nobene besede, saj ste kot ladje v neurju?!

Entitete svetlobe vam dajo moč; zacelijo in operirajo vam srčno čakro, ako je to potrebno. Operirajo vam lahko raka na prsih, ali operirajo raka na prostati (na zadnjem potovanju sem govorila z gospodom, kateri je šel v Caso, zaradi raka na prostati), ali vas pozdravile, medtem, ko ste bili operirani za pljučnim rakom, vam odstranile vezi iz vašega telesa, katere bi vam pričele povzročat različne bolezni. Ampak to operirajo VAŠA ENERGIJSKA TELESA. Vse odstranijo iz vaših energijskih teles.

Slika vir: internet

V kolikor je poškodovano vaše fizično telo, na to nimajo vpliva. Fizično telo ima namreč svoje zakonitosti in za fizićno telo skrbijo zdravniki zahodne medicine.

In, da ne bi prišlo slučajno do nerazumevanja, da oglašujem kakršno koli propagadno zdravilstva in takojšnjih čudežev: še naprej je potrebno jemat tablete, katere so vam predpisali zdravniki zahodne medicine. In v kolikor vas morejo operirat, včasih so operacije fizičnega telesa neizbežne. Odvisno, kateri del in na kakšen način je poškodovano vaše fizično telo ter kakšen je namen vaše duše: jaz sem morala v Mariboru opravit operacijo maternice, katero so mi odstranili po petih letih obiskovanja Case in na operacijo kolka, kjer so mi v popolnosti zamenjali celoten levi kolčni sklep. V naslednjih letih sem Caso obiskovala, da so se moja energijska telesa lepo zacelila, da lahko danes hodim, brez težav, da sem bila super operaterja, da so operacije izvedli in je bilo vse BP.

Ravnokar iz Slapa, počivam na klopci, na vrtu Case Dom Inacio.
Foto: oseben arhiv

Pogosto me laiki vprašajo, ali mi Entitete svetlobe niso mogle tega uredit? Entitete svetlobe so mi uredile VSE, kar je bilo v njihovi moči. Za nekatere zadeve enostavno niso zadolžene, saj ni v njihovi domeni, ker gre za našo dušnjo izkušnjo. In dušna izkušnja ima zmeraj prednost. To je naš dušni dogovor, katerega smo sklenili, preden smo se rodili na ta svet.

In ko vam to enkrat postane jasno, se pričnete zavedat, da je vsa vaša moč v vaših rokah in izvira iz vas.

Meni je vse uspelo s pomočjo Entitet svetlobe in Case Dom Inacio, uspelo mi je s pomočjo dr. Augusta, s pomočjo slapa, s pomočjo Courent rooma, kjer sem zacelila svoje srce, svojo srčno čakro., katera mi je počila tako zadaj, kot spredaj takrat, ko je Tilen zbolel. Pretekla življenja so mi dala operacijo maternice in kolka. Ob vsem tem vedenju sem se sprejela in podala po popolnoma novi poti v življenju.

Tako danes mentoriram ljudi s pomočjo meditacije. Meditacija je moja strast, je moje poslanstvo, je moj način življenja. Energijske svetove vidim in voham ter se z njimi telepatsko sporazumevam.

In tako v moje življenje prihajajo novi, odrasli ljudje, kateri so sprejeli odločitev, da si želijo spremembo. Ljudje, kateri si želijo novih znanj, kateri so se odločili, da bodo osvojili določena znanja, katera bodo prenesli na svoje potomce, otroke, pastroke, posvojence, nečake, nečakinje, vnuke, vnukinje, strice, tete, bratrance, sestrične in na vse ostale s katerimi se srečujejo v svojem življenju.

Vse to in še več mi je dala Casa Dom Inacio in Bitja svetlobe, katera delujejo v Casi.

V Caso Dom Inacio se odpravljam aprila 2019 in če koga zanima, se mi lahko priduži na čudovitem 14 dnevnem popotovanju iz katerega se nihče ne vrne enak. To mi lahko to sporočite na: bitja.svetlobe@gmail.com.

Entitete svetlobe ali svetlobne krogle dežujejo Na vrtu Case Dom Inacio in v njeni neposredni bližini. Slika: internet

One Response

  1. Radovednost me vlece da bi obiskala to mesto, ali po pravici povedano me je tudi strah, strah od nepoznatega. Te sledim. Hvala ki to delis?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja