Kaj je Casa Dom Inacio?

V prevodu pomeni Hiša Svetega Ignacija.

Kje se nahaja?

Nahaja se v Braziliji, natančneje v kraju Abadiania, katera je kakšnih 120 km odddaljena od glavnega mesta Brazilija, v notranjosti.

Več o Casi:

Ustanovil jo je medij John of God, leta 1979 in letos julija Casi 30 letnico od ustanovitve. Sveti Ignacij, kot svetnik in zaščitnik Case, bdi nad vsemi ostalimi Entitetami svetlobe, katere delujejo v Casi Dom Inacio de Loyola. Glavna Casina dvorana je postavljena na  izjemno velikem kristalu. Kristali so povezovalci, božanske energije skozi Univerzum na Zemljo. In vmesni člen smo mi, ljudje.

Casa je skupek poslopij, obdanih z modro ograjo. Zajema glavno dvorano, trgovino, kuhinjo, Courent roome ali meditacijske sobe, Kristalne postelje in ostala poslopja. Casa ima tudi čudovit vrt, kjer spremljamo čudovite sončne zahode in se kopamo v energiji, katera nam daje moč za delovanjem, ko se vrnemo domov, nazaj v svoje življenje.

Enako pomemben je tudi Blagoslovljen Slap, kateri je oddaljen od glavnega poslopja dober kilometer.

Upoštevanje pravil je v Casi izjemno pomembno: tabla s pravili pred Slapom
Foto: Carolina Turecki

Uradni Casa dnevi so ob sredah, četrtkih in petkih. Takrat lahko sedite v Courent roomih ali odidete v vrsto, katero pokličejo. Dopoldne in popoldne. Neprestano, že skoraj 30 let.

Na Blagoslovljen Slap lahko odidete kadarkoli, v okviru ur. Vsak dan med 6h in 17h, nato se vrata zaprejo.

Ob nedeljah se dogaja tako imenovana maša (to se mi zdi najprimernejša beseda) v okviru katere se prepeva in kjer se izvajajo krajše molitve. Vabljene in dobrodošle so vse veroizpovedi in osebno še nisem doživela lepšega dogodka, kot je nedeljsko petje, vsako nedeljo ob 9h, v Glavni dvorani.

Ob ponedeljkih zjutraj se reže zelenjava za juho. Ogromno zelenjave se pripravi in nareže, saj se Blagoslovljena juha postreže ob uradnih Casa dnevih, v dopoldanskem času. Prostovoljci so dobrodošli. Juha je gratis.

Večinoma je vse, kar se dogaja v Casi na prostovoljni bazi: obisk Entitet svetlobe ob sredah, četrtkih in petkih, juha ob uradnih Casa dnevih,  nedeljsko petje, posedanje in vrtu, obisk Blagoslovljenega Slapa, kjer deluje dr. Augusto.

Dr. Augusto Alemida – Entiteta svetlobe, katero deluje na Slapu.

Plačali boste za obisk Kristalne postelje, za energijska zelišča, za kristale, spominke in knjige, katere lahko kupite v Casini trgovini bodisi v mestu, oz. v delu mesta, katero je namenjeno vsem, kateri obiščemo Caso Dom Inacio.

Kdo so oz. kaj so Entitete svetlobe?

Entity of Light ali Entitete svetlobe, kot so jih poimenovali v Casi Dom Inacio so Bitja, Mojstri, Svetniki in ostali, kateri pomagajo človeštvu pri njegovem poslanstvu.

Entitete svetlobe izvajajo energijske operacije. Le-te se dogajajjo na Slapu ali v Courent roomih, medtem ko ves čas sedimo z zaprtimi očmi ter se sprehajamo po svoji časovni premici. Naprej, sedaj, nazaj.

Entitete svetlobe zdravijo in celijo naša energijska telesa, katera oslabijo in so poškodovana zaradi bolezni, razočaranj, nezdravih odnosov, … Energijska telesa se z lahkot poškodujejo, saj so izjemno krhka in senzitivna. Mi, ljudje, pa mislimo kako smo močni in kako moremo bit močni, kar je navadni lari fari. Skratka, ko energijska telesa ošibijo, se v njih naredijo zareze, katere se v klasičnem življenju ne zacelojo, ampak ostanejo pokodovana. Poškodujejo se naše čekre, kamor se naloži balast kot so različne zamere, jeza in strahovi, kateri so nastali zaradi različnih okoliščin. Vse zgoraj opisano onemogoča prost energijski pretok po telesu. Omenogoča energiji, da bi neovirano plula skozi naše telo in imela prosti energijski tok. Tako Entitete svetlobe celijo naša energijska telesa, celijo srčno čakro, katera je nosilka vseh razočaranj in glavna, povezovalna čakra, med spodnjimi, zemeljskimi in zgornjimi duhovnimi čakrami.

In tako Entitete svetlobe delajo čudeže. Dobesedno. Jaz sem jih izkusila na lastni koži.

BLAGOSLOVLJEN SLAP

Na Slapu deluje dr. Augusto. Kirurg, kateri je, med drugim, zadolžen tudi za rezanje vezi, katere nam več ne služijo. Ali ste vedeli, da so Bitja svetlobe edina, katero so zadolžena za rezanje nevidnih energijskih vezi? Ljudje tega ne moremo naredit. In ker je dejstvo, da jih imamo, je naša dolžnost, da se povezujemo z Bitji svetlobe, saj nam pomagajo v našem življenju.

Kaj sporočajo Dr. Augusto, Sveta Rita in Sveti Ignacij, pišem v naslednjih dneh.

Z ljubeznijo, Carolina

Žarek svetlobe napolnjuje moje telo skozi kronsko čakro – stojim v Casinem vrtu, in komuniciram z Entiteto svetlobe, kateri je zadolžen za božansko pravico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja