FINANČNE RANE

Danes objavljam svoj zapis, katerega sem ravnokar  objavila na družbenem obrežju FACEBOOK.

Facebook je omrežje, na katerem sem vsakodnevno in kjer vsakodnevno objavljam. Nekako sem ga osvojila v ”nulo”. V zadnjem času se učim, da je potrebno imet spletno stran, katero je potrebno negovat. Morem reč, da sem se spletne strani ker otepala, ampak, če želim delat s širšo množico ljudi in želim, da moje objave dosežejo tudi vse vas, s katerimi se še nisem osebno spoznala, je spletna stran nujna.  Glede na to, da so FINANČNE RANE tema, za katero sem se odločila, da se ji INTENZIVNO POSVETIM, vam bom, dokler ne odpotujem v CASO DOM INACIO, vsakodnevno pisala in vam posredovala informacije, s katerimi razpolagam. 

V zadnjih dneh razmišljam kako malo je znano, da je denar neločljivo povezan z zdravjem naših energijskih teles. 
 
Ne morete bit zdrave in živet v denarnem pomanjkanju. Zato danes en izsek iz mojega novega programa, katerega sestavljam in se bo odvijal med 4.4. in 23.4.2019, torej 20 dni in bo zajemal DENAR IN MEDSEBOJNE ODNOSE TER NAŠE ZDRAVJE. V katerem koli vrstem redu želite.
 
‘’Vse me imamo finančne rane. Pridobile smo si jih v rani mladosti, saj smo živele v sistemu ZA železno zaveso. In tako smo podedovale različna prepričanja, katera dejansko niso naša. Vse naše prednice imajo finančne rane, ker so jih presenetile življenjske okoliščine, katere so bile povezana s trdim delom in pomanjkanjem. In tako so se finančne rane ustvarjale skozi zgodovino in dedovale skozi rodove. In ostale nezaceljene. In nezaceljenne finančne rane zmeraj kličejo po omejevanju. 
In tako se brezpogojna ljubezen ne more pretakat, saj ima omejeno strugo.’’
 
Pišete mi lahko na: duhovna.potovanja@gmail.com, v kolikor še niste na moji email listi in želite da vas dodam in vam pošiljam obvestila. 
Lahko se mi pa pridružite v zaprti FB skupini: PREOBRAZBA S CAROLINO in BITJI SVETLOBE, 
kjer govorim, pišem in objavljam vse, kar se tiče nevidnih energijskih svetov, kakšne so zakonitosti in kako si lahko same pomagate ali kako vam lahko pomagam jaz.
Moj recept je vsakodnevna meditacija, katera zaceli vaše globoke rane iz tega ali preteklih življenj, v kombinaciji z Afirmacijami in spremembo razmišljanja. Samo ena sestavina še ne naredi okusnega kosila, ali pač?
 
Lepo sredo želim in v kolikor imate kakršno koli vprašanje, sem za vas dosegljiva na: 
duhovna.potovanja@gmail.com, 
lahko si ogledate, kako nastaja spletna stran: https://carolinaturecki.si
si preberete kakšen blog: https://carolinaturecki.si/egoizem-ali-ljubezen-do-sebe/ 
ali se enostavno naročite na moj youtoube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=b6dJDrKlZWQ
 in kliknete zvonček, da boste obveščene, ko objavim kakšen video.
 
Pred kratkim sem vodila meditacije z Nadangelom GABRIELOM, v tednu, ko smo se družili z Nadangelom Gabrielom – tako, da vam podarjam 5 meditacij z Nadangelom Gabrielom: izpolnite spodnji obrazec in vam jih pošljem. DARILO NADANGELA GABRIELA in SAMOROGOV! 
 
In kaj počnete z meditacijo? CELITE FINANČNE RANE!!!
 
Imejte se krasno in pazite, da vas ne odpihne 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja