NADANGEL GABRIEL

Nadangel Gabrijel je eden izmed 7 velikih Nadangelov, kateri nam pomaga pri uravnovešanju, uravnotežanju, čiščenju, celjenju, zdravljenju in vrtenju naših čaker, kakor tudi pri naših energijskih telesih.
Angeli, Nadangeli in Samorogi, pripadajo 7. Dimenziji in vsi imajo na Zemlji svoje eterično domovanje.
Tako je Nadangel Gabriel zadolžen za korensko in za skralno čakro – torej za 1 in 2 glavno čakro. Zmeraj deluje skupaj z Nadangelom Gabrielom, tudi Nadangel Kristiel. Žarek Nadangela Gabrijela je bel:
bela svetloba, bela luč, nežnost, čistost, nedolžnost, višje razumevanje, kdo smo v resnici, spodbuda, sočutje vse to so besedne zveze, pri katerih deluje Nadangel Gabriel. Kakor sem že zapisala zgoraj, je zadolžen za našo korensko čakro, za razumevanje in delovanje na Zemlji, za podporo naši hrbtenici in posledično življenju. V hrbtenici vsakega posameznika je zavedanje, koliko dovolite Vesolju, da vas podpira in vzdržuje ravnovesje in ravnotežje.
Nadangel Gabriel vam pomaga pri umirjanju, pri živcih, kateri so zadolženi za vaše vsakodnevno počutje, umirjenost in kako dolgo lahko zdržite stres.

Bolj, kot imate sproščen spodnji del hrbta, bolj mu omogočate, da deluje iz vašega kanala in prinaša ne samo vam, ampak tudi vaši okolici in Zemlji očiščenje in osvobajenje nižjih čustev, katera vas zadržujejo v strahu, dvomu in jezi.
Vse ta ćustva se namreč nabirajo tako v korenski, kot drugi čakri.

S tem, ko se osvobodite nižjih čustev, se osvobodite manipulacije, prekomerne jeze, nestabilnih čustev in čustvenega nihanja, tesnobe, blage do srednje depresije, živčne napetosti, itd.
Nadangel Gabrijel vam pomaga pri ustvarjalnosti vseh vrst:
pri pisanju in likovnem izražanju,
komponiranju,
jasnini v vaših mislih,
radosti,
pomaga vam tako pri manifestiranju, kot udejanjanju vaših želja. Nadangel Gabrijela vam pomaga tudi pri energijskem ravnovesju v vašem domu, kakor tudi pri rezanju vezi, katere so vam odslužile. Zavzema se za Zemljo, za zdravljenje Zemlje, za zdravljenje okolice, v kateri živite, za dobre medsosedske odnose, za odnose na državni, kakor tudi meddržavni ravni. Nadangel Gabrijel je izjemen Nadangel, kateri vas popelje v vaše najglobje kotičke vaše duše in iz vsake celice v vašem telesu odstrani temo, saj vas razsvetljuje in v vaše življenje prinaša svetlobo. Nadangela Gabrijela lahko naslovite z besedami: NADANGEL GABRIJEL, PREPLAVI MOJ UM IN SRCE IN MI DAJ MOČ, DA IZRAZIM SVOJO KREATIVNOST, Z LJUBEZNIJO, JASNOSTJO IN RADOSTJO. HVALA. Z Nadangelom Gabrielom lahko doživite tudi energijsko masažo:

Celoten postopek traja 90 minut in v tem času se vama pridruži Nadangel Gabriel, angeli čistosti in Beli žarek nedolžnosti, Samorogi, Serapis Bay. Med masažo, katera je izjemno nežna, vas vodim skozi meditacijo in tako vas istočasno odnese v svet Angelov, Nadangelov in Samorogov, kjer se osebno srečate z Nadangelom Gabrielom, prejmete darilo od njega in doživite, kako vas istočasno, osvobodi vezi, negativnih vezi, katere vam več ne služijo, prekrvavi vsako celico v vašem telesu in do notranjih organov pošlje svojo sočutno in ljubečo energijo ter poskrbi, da mu predate vse svoje notranje omejitve, katere vplivajo na to, da dvomite vase, da si ne upate stopi naprej, v svoje kreativno, ljubezni in radosti polno življenje.
Pomaga pri čiščenju čaker in celjenju energijskih teles. Istočasno se vzpostavi povezava s svetom 7. Dimenzije, katero lahko negujete še dolgo po že zaključeni masaži. Energijsko masažo z Nadangelom Gabrielom izvajam Carolina Turecki, katera sem v Casi Dom Inacio, l.2012 prejela dovoljenje, od BITIJ SVETLOBE, za izvajanje energijskih masaž. Sem mojstrica Šambale reikija, imam dokončano 3 stopnjo reikija po Usui reikiju, 2 stopnjo angelskega reikija, šolanje za Angelskega terapevta 1 in 2 stopnja, angelske meditacije izvajam 12 let, vodim meditacijske skupine in istočasno ljudem razložim, kako so naša čustva povezana s fizičnim in energijskimi telesi. Moja strast je delo z energijskimi svetovi, tako čiščenje in zdravljenje teles, kot prostora.
Naročila sprejemam na: duhovna potovanja@gmail.com Čas trajanja: 90 minut/150 eur. Energijska masaža ni nadomestek fizičnemu zdravljenju, ampak je preventiva zdravju fizičnega telesa.

[wpecpp name="Meditacija" price="100"]