Zmeraj so tu, z nami – vendar jih mi največkrat ne opazimo, nismo na isti valovni dolžini z njimi, saj se nam mudi živet življenje – večinoma po nepravi poti. O BITJIH SVETLOBE govorim: https://carolinaturecki.si/bitja-svetlobe/

Corcovado, Rio de Janeiro, april 2019

Ko nas zadane, takrat jokamo, stokamo, se pritožujemo, čeprav nikoli nismo verjeli vase in v svojo intuicijo.

Mi2 sva naredila preobrat in stopila na novo pot – saj nama nič drugega ni več preostalo.

9 let sem potovala v Caso Dom Inacio in nazaj. Tam sem črpala moč, optimizem, voljo do življenja, da sem jo lahko dajala svojemu sinu, da sem ga spodbujala.

Graško letališče, kjer sva se srečala po 39 dneh, zatem, ko sem prvič obiskala Caso Dom Inacio de Loyola, v Braziliji (julij 2009)

Na začetku sem rekla, bova že kako.

Nekako se bo že rešilo. Edino, kar mi je ostalo, je bilo upanje, vse ostalo se je sesulo v prah.

Bolj, kot so leta minevala, bolj sva oba ugotavljala, da sva pričela uživat. Vse sem uredila s pomočjo Bitji svetlobe, katera so me vsakodnevno vodila in bodrila. Vendar sem bila jaz tista, katera sem si upala. Jaz sem bila tista, katera sem se vsedla, odmeditirala in nato vsakodnevno delovala.

In tako danes veva, da imava Blagoslovljeno življenje, katerega živiva, stopava in delava korake še naprej, saj življenje se živi vsakodnevno.

In ko se boš želela zaustavit, si malo odpočit, se vprašaj, ali delaš vse, POPOLNOMA VSE, KAR JE V TVOJI MOČI, da ceniš življenje, telo in dušo, v katero si se rodila in katerega živiš?

Ker veš, vse je minljivo. V delčku sekunde vse mine in se vse spremeni.

In da se ne boš nekega dne ozirala nazaj, čez svojo ramo ter obžalovala, česar nisi naredila. Ker to nosi največjo bolečino: občutek krivde.

Če si se pa znašla v situaciji, kjer se ti zdi, da se ti vse podira in da več nimaš moči, ti pa priporočam članstvo v Klubu ŽIVI ŽIVLJENJE, kjer prejmeš tudi vsakodnevno meditacijo in 1x na mesec se vidimo v zoom-u.

Investicija celoletnega članstva: 55 eur

Vse je on-line, vse je enostavno – Tilen je posne,l kako se prijaviš na zoom. In, res sem ponosna na njega, da se po skoraj 9ih letih in 2 neprištevnostih vrača v življenje – vsak dan korak za korakom. Z vsakodnevno VODENO meditacijo. In o vsakodnevni meditaciji sva obvestila tudi lečečega psihijatra. Kateri se je strinjal, saj je tudi sam opazil napredek.

In tako pomagam ljudem, kateri premorejo voljo in moč, da gredo naprej, ne glede na preteklost. Ker, vsak od nas potrebuje pomoč. Za to sem prišla na ta svet. To je moje poslanstvo.

In tako imaš tudi ti priložnost, da spremeniš svoje življenje. Morda se ti zdi težko in ugotavljaš, da se ti vse ruši. Morda se ti zdi, da se ne znajdeš. Morda se ti zdi, da ne zmoreš. Da nisi sposobna. Dvomiš vase. Vse to je ok, tako dolgo, dokler vsakodnevno počneš korake. Mic po mic naprej. Ker nekega dne ti takšni koraki dajo celotno sliko.

Potrebovala sem 9 let, da sem v poplnosti spregledala, se naučila ljubezni do sebe, ozavestila, da sem dajala prednost vsem, razen sama sebi.

In veš, kaj sem obljubila sama sebi, ko je Tilen bil drugič v stanju neprištevnosti, ko je bil v globoki klinični depresiji, ko ni mogel izgovorit besede Zdravo, v enem zlogu? Da bom naredila VSE, POPOLNOMA VSE, kar je v moji moči, da se mu stanje izboljša. V.S.E.!

Vztrajnost. Red. Disciplina in ogromno, ogromno Ljubezni do sebe, katera se prične skozi hvaležnost gradit postopoma. Hvaležnost ni zadnja faza ali stadij.

Hvaležnost je delček v mozaiku imenovanem L.J.U.B.E.Z.E.N.! In dokler ne občutiš hvaležnosti v popolnoma vseh okoliščinah, katere te obdajajo, tako dolgo nisi osvojila ljubezni do sebe. Zelo, zelo enostavno.

In tako vsakodnevno delujem: meni ni več nerodno, nimam občutka sramu, ali ne razmišljam kaj bodo pa drugi rekli, ker delam, pomagam, kar pač počnem, saj sem zaradi tega prišla na ta svet. Da naredim vpliv na svoje in tvoje življenje, da vidiš, da se da, da lahko preživimo, ne glede na to, kaj se nam zgodi. Da se kvaliteta življenja zgodi, ko poglobljeno pogledamo vase, v svojo dušo.

Pričela sem verjet v Boga. V neko silo, katera je ustvarila vesolje. V Jezusa. V Bitja svetlobe: kirurge, mojstre, … Pa nič na pamet, ampak vse so to izkušnje, katere sem doživela v Casi Dom Inacio de Loyola, kamor se bom vračala tako dolgo, dokler bo Casa imela odprta vrata in dokler bom živa.

Ker dom je tam, kjer sta doma tvoja in moja duša.

Krasno poletje!

Baker beach, obala Californie, Maj 2019 (koliko smeha in dobre volje nama je prineslo potovanje – na to sliko sva se želela ”stlačit oba”, brez selfi stika)
St.Monica Pier, California, obala Pacifika, maj 2019 (blizu LA)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja