KO ŽIVLJENJU PODAŠ ROKO

V zadnjih 15ih letih sem imela čast opazovat, delat in delovat z ljudmi, katerih duša se je odločila, da bo odšla iz tega življenja oziroma bo zapustila to fizično realnost skozi:

  • srčni infarkt
  • rak na jajčnikih in maternici
  • samomor
  • pljučni rak
  • rak celotnega telesa
  • rak prsi
  • kostni rak.

Razen ene osebe, katera je štela nekaj čez 60 let, so bile vse osebe stare med 35 in 50 let – in vse osebe so se v določenem  trenutku odločile, da je dovolj, da ne zmorejo več.

Vendar se tega niso odločile zavestno: odločile so se na podzavestnem nivoju in posledično pokazale s svojimi dejanji.

Neizžalovana ljubezen načne srčno čakro. 

Nezdrav zakon, kjer vladajo tako čustveno, kakor fizično nasilje ne pozna meja. Posledično si ženska ne upa vzet moči v svoje roke, saj je njeno prepričanje, da ni sposobna, da ne bo zmožna prenest pritiskov partnerja, da ne bo sposobna okolici pogledat v oči (sram in krivda sta neizmerni) in odit iz takšnega zakona: povzroča raka na prsih, maternici, poškodovano ožilje, kronično nezadovoljstvo, nespečnost,…

Samomor je med ljudmi, kateri širijo duhovna prepričanja, veljal za nekaj grešnega, da zaradi tega duša ne gre domov, na vir, ampak ostane na Zemlji, kot lupina. 

Vendar to ni res! Predsodki pri samomoru so izjemno veliki. Samomor ni sramota, ampak spada v dušno izkušnjo. ne glede na to, kako je to težko sprejet. 

Seveda je vse odvisno od posameznka in od njegove dušne izkušnje in nikoli se nobenega stanja ne sme posploševat, saj je to tvoje mnenje o nekom, v katerih čevljih ti ne hodiš ampak sodiš.

Moja mamica je umrla za rakom, kateri se ji je razvil skozi celo telo in zajel vse celice  v njenem telesu. Predtem je prebolela rak na prsih.

Ko sem obiskala CASO DOM INACIO aprila 2013 (pred nekaj dnevi sem praznovala sedem let, odkar sem prvič obiskala Rio de Janeiro & Corcovado ter pot nadaljevala v Caso Dom Inacio de Loyola) so osebo, katera je v tistem obdobju potovala z menoj, Bitja svetlobe operirala in ji odvzela/odstranila prve zametke raka, kateri se je pričel pojavljat v njenem telesu.

Takrat, med njeno operacijo, je prišla zraven tudi moja mamica, kot duša in mi razlagala, kaj počno Bitja svetlobe med operacijo in zakaj se je dotični osebi razvil rak ter zakaj se razvija pri ostalih ljudeh.

Rak je neodpuščanje. Neodpuščanje, katero se vleče iz tvojih preteklih življenj ali neodpuščanje iz Življenja, katerega živiš sedaj.

In neodpuščanje se vsede v tvojo podzavest, v tvoja energijska telesa in ti na določenem nivoju krade vitalno energijo. Namesto da bi ta plula po tvojem telesu, se ustavi in nabere v gmoto, katera postopoma zamrzne v tvoji podzavesti.

7 GLAVNIH ČAKER

Zahodna medicina kasneje postavi diagnozo ravno iz razloga, ker se bolezen pokaže na fizičnem nivoju kasneje.

Se pravi, ko je v tvoji prvi čakri, v prvem energijskem telesu in je stopila v fizično telo.

NADANGEL GABRIJEL je tisti, kateri presvetljuje  energijska telesa prve in druge čakre in te vodi do drugačnega načina razmišljanja, v kolikor mu to dopuščaš. Svobodna volja, saj veš.

Moreš pa vedet, da bolezen prične potovat pri sedmem energijskem telesu, pri sedmi čakri in v kolikor jo uloviš spotoma, na peti, četrti ali treji čakri, jo s spremembo v svojem življenju (um, razmišljanje, afirmacije, meditacija, življenje, delovanje) IN zdavljenjem z Bitji svetlobe OZDRAVIŠ

Seveda je za vse potreben čas, načrt in vera vase.

V prvi vrsti je pomembna tvoja odločitev.

Razlog, zakaj se program imenuje AKTIVACIJA POTENCIALA 

in

ZAKAJ je v obliki MEDITACIJE Iin ZGODBE boš spoznala tekom programa.

Jaz sem se skozi vsa leta, odkar je moja mamica zapustila to fizično realnost spraševala:

KAKO ČLOVEKU POMAGAT NA NAJBOLJ ENOSTAVEN IN UČINKOVIT NAČIN?!

Z VSAKODEVNO VODENO MEDITACIJO in ZGODBO.

V nadaljevanju sem zate pripravila link in dostop do programa, za katerega imaš s PROMOCIJSKO KODO: VseJeMogoce, 94,94% popust. 

Med 11.5. in 17.5.2020 je program z neomejenim dostopom tvoj za: 9,97 eur.

6 tedenski program AKTIVACIJA POTENCIALA