KRISTALNA POSTELJA

7 visoko frekvenčnih in visoko brušenih kristalov, 7 glavnih čaker.

Vsak kristal je brušen in prilagojen frekvenci določene čakre.

Barvna terapija, katera poteka istočasno, je v barvah 7 glavnih čaker in še dodatno stimulira čiščenje in celjenje čaker.
Glasba, katera te vmes obdaja, pomaga tvojemu telesu in umu, da se sprosti.

SRČNA ČAKRA poskrbi za združitev spodnjih in zgornjih čaker tako, da skozi spusti energijo, katero prejema.

Na KRISTALNI POSTELJI se v 20 minutah povežeš s CELOTNIM UNIVEZUMOM in pričneš črpat božansko energijo, namenjeno tvoji duši, regeneraciji tvojega fizičnega in energijskih teles.

Obisk KRISTALNE POSTELJE je sprostitev za fizično, čustveno in mentalno telo.
Na KRISTALNI POSTELJI se čakre zavrtijo in prične se čiščenje. Topijo se stara, zamrznjena in zaledenela čustva, katera so se naložila v tvojo podzavest in čakre ter ti onemogočajo prost energijski pretok.

Čustva, katera so že naložena globoko v tvoji notranjosti so bodisi iz tega, bodisi iz preteklih življenj in sedaj priplavajo na površje. Ta čustva si lahko ogledaš in se od njih posloviš. Namesto starih slik si predstavljaš nove slike in enostavno zamenjaš pretekle dogodke z Željenimi dogodki, kateri ne vsebujejo čustev zamer, krivde, jeze, žalosti in ostalih čustev, katera te priklepajo na tretjo Zemeljsko dimenzijo.

Čakra, na kateri se prične čiščenje in celjenje je SRČNA ČAKRA in nato še vse ostale čakre.

Srčna čakra, kot vseživljenjska povezovalka je čakra, katera je zaradi svoje funkcije najbolj na udaru in tudi najbolj poškodovana.

Obisk KRISTALNE POSTELJE spodbudi celjenje tvojega notranjega otroka, delovanje in celjenje energijskih teles, čaker in notranjih organov, krvi, limfe ter popolnoma vsake celice v tvojem telesu.

V telesu ima vsak posameznik 2 kanala: eden je zadolžen, da se skozi 7 glavnih čaker pretaka božanska energija in sidra skozi tebe na Zemljo. Tako istočasno pomagaš vsem, medtem, ko pomagaš sebi.

Drugi kanal je zadolžen, da vso energijsko navlako, katera se je nabrala v tvoji okolici odpošlješ v svetlobo.
To vse se dogaja neodvisno od tvoje svobodne volje in tvojega uma.

Na KRISTALNI POSTELJI doživiš, kako Bitja Svetlobe prehajajo skozi tvoje čakre, do tvojih celic in notranjih organov.
Bitja svetlobe tvojemu telesu vlivajo božansko energijo, katero potrebuješ za vsakodnevno delovanje: uresničitev kratkoročnih in dolgoročnih ciljev ter zavedanje svojih najglobljih želja.

REŽEJO se VEZI, katere ti več ne služijo. Bitja svetlobe so zadolžena za rezanje vezi, ki ti ne služijo in se več ne skladajo s tvojo KARMIČNO nalogo, katero si odslužila.

Vezi, katere ti več ne služijo, iz tvojega telesa črpajo vitalno energijo, katero potrebuješ za vsakodnevno delovanje.

Negativne vezi so ZMERAJ PRISOTNE, saj so povezane s prepričanji. Večina ljudi ne pozna in ne zazna negativnih vezi. Zato se Ljudje lahko čudijo in jim ni jasno, zakaj so se na neki točki zaustavili ter ne morejo dalje.

Na KRISTALNI POSTELJI se odpirajo tvoja čutila in izboljša se delovanje tvoje intuicije. Intuicija je povezana s tvojo dušo in zmeraj deluje v tvoje najvišje dobro. INTUICIJA te vodi korak za korakom.

REZULTAT po obisku KRISTALNE POSTELJE je:

- popolna sprostitev fizičnega telesa in vseh celic v telesu,

- NOTRANJA MOČ,

- okrepljena intuicija,

- zavedanje, da je vse mogoče.

Učinek je sprostitev energijskega pretoka po celotnem telesu in odpravljanje energijskih blokad.

Po obisku KRISTALNE POSTELJE je tvoj korak lahkotnejši. Obisk KRISTALNE POSTELJE v tebi prebudi željo po novem in po spremembi, saj čutiš moč svoje duše.

Tvoja moč se nahaja v ZDAJ, V TEM TRENUTKU. Tvoja moč je v tebi in VSEMOGOČNA LJUBEZEN ti jo pomagajo odkrit in te spodbuja, da pričeneš zaupat ter delat potrebne korake v vsakodnevnem Življenju, k obilju na vseh področjih svojega življenja.

CENA: 150 eur zajema obisk KRISTALNE POSTELJE, 60 minut.

Transakcijski račun: SI56 1010 0005 8633 779, odprt pri INTESA SANPAOLO BANK D.D. (bivša Banka Koper)

Po nakazilu mi na email: info@carolinaturecki.si
pošlji dokazilo o plačilu in narediva željeni termin.

Terapijo na KRISTALNI POSTELJI lahko brezplačno prestaviš 48 ur pred dogovorjenim terminom, v nasprotnem primeru zapadeta tako termin, kot že plačan znesek.

Del zapadlega zneska gre za stroške, del pa v dobrodelne namene.
V primeru, da se zaradi višje sile (bolnišnica, prometna nesreča), obiska KRISTALNE POSTELJE ne moreš udeležit, termin, ob ustreznih dokazilih, prestaviva.

+386 51 494 699, za naročila na KRISTALNO POSTELJO.

Peta, GRLENA ČAKRA - osebni arhiv
Četrta, SRČNA ČAKRA - osebni arhiv