Ne maram izkoriščanja oz. manipuliranja. V nikakršni obliki. Leta sem potrebovala, da sem ugotovila, kje jim jaz podlegam in kje, na katerih področjih sem tudi jaz tako delovala. Manipulacija se lahko tako zgodi nam vsem, četudi ne želim, govorim o zavestnem delovanju, tako delovat.

Nikoli se pa ne smemo izgovarjat, da smo pač nekaj naredili, ker smo to imeli v ‘podzavesti’ in na takšno delovanje nismo imeli vpliva. To je navadel ”bullshit” in priča o tem, kako ljudje ne želimo prevzemat odgovornosti za svoja dejanja.

Na Velikonočni ponedeljek, 22.4.2019, ob 20h, po slovenskem času, bom gostila svoj Facebook Webinar, na svoji poslovni strani CarolinaTurecki.si, kjer bom govorila o vezeh, o nevidnih energijskih vezeh, o tem, kako se razraščajo, kaj nam povzročajo in kako jih uredimo z vsakodnevno meditacijo.

Nekaj bom povedala na temo vsakodnevnem meditacije, saj moj sin, kateri se zdravi psihijatrično, vsakodnevno meditira. Kdaj je priporočjiva meditacija za ljudi, kateri se zdravijo psihijatrično in kako jim lahko vi kot straši, prijatelji, znanci ali skrbniki pomagate.

V nadaljevanju pa moj facebook zapis, katerega sem en dan objavila na svojih straneh in govori ravno o manipulaciji in zaprtju energijskih vrat. Kaj natančno to pomeni, povem v ponedeljek. Se spremljamo in seveda vam želim ogromno vsakodnevnih blagoslovov. Carolina & Co.

”Ali veste, kako najlažje prerežete vezi s preteklostjo?

S pomočjo vsakodnevne meditacije.

Trenutno se nahajam v Abadianii, kjer obiskujem Caso Dom Inacio, kjer Bitja svetlobe režejo vezi.

Ja, in edino ona so zadolžena za rezanje vezi. In vse, kar danes vemo in znamo, smo prinesli iz preteklosti. Preteklost kot pretekla življenja in kar smo se naučili v preteklih življenjih.

Zato, bit učljivi, ponižni (prosim, ne zamenjujte tega s hlapčevstvom) in delovat drugače. Ja, to so tri sestavine, katero naše življenje spremenijo.

Čudovite velikonočne praznike in jutrišnji Veliki petek.
Jezus ima velik vpliv na naša zivljenja: ne kot kritika in kot ‘greh’, ampak kot pogum in stopit na svojo pot, ne glede na to, kaj bodo pa drugi rekli.

Zato, ljubite sebe in ne nasedajte manipulacijam iz okolja, v stilu: “Jaz ti hočem in želim samo dobro, ker si moj/a prijatelj/ica.” A o prijateljstvu ne duha ne sluha, samo čustveno izsiljevanje.

Na to temo priporočam v branje knjigo:
ČUSTVENO IZSILJEVANJE, Susan Forward – vse se prične v vaši okolici, medtem ko dovolite drugim, da so nad vami. Energijsko nad vami. In tako jim puščate odprta energijska vrata, svoja odprta energijska vrata in vam z velikim veseljem odhaja vaša, vam zelo potrebna energija, samo zato, ker z nekom prijatlejujete že toliko let, ker ste zvesti miselnosti, da bosta še naprej uspevala in skupaj rasla,…

Za vse more bit obojestransko zanimanje in interes. Če se sami spreminjate in oseba zraven vas ne, ali je vaša dolžnost, da to osebo vlečete za seboj?
Jo imenujete prijatelj, prijateljica, če vas pa duši, izvaja nad vami manipulacijo – in če tudi je to komaj zaznavana manipulacija, manipulacija je.

Nešteto krat slišim, da je sicer oseba dobra po srcu, ampak….
Ali druga stran rece: jaz pač takšna sem, ne morem si pomagat.

O ti ljubi Jezus, kakšno nakladanje samo zato, ker se nekdo ne želi in nima interesa spremenit. Od vas pa pričakuje, da boste po njegovih merilih in po njegovih normah.

Pozabite. Pomagajte sebi! Ker ni vsak vaš prijatelj! Zapomnite si to.

Razvijte ljubezen do sebe. Ja, morda vam bodo ‘ocitali’, da ste postali egoist/ka, da ste neusmiljen/a, da skrbite samo za svojo rit.

Jaz sem nekaj časa nazaj zaprla, popolnoma in neprodusno, ena vrata, s prijateljem moškega spola, ravno zaradi obsodb: da ga ne razumem in če bi bila prava in resnična prijateljica, bi vedela, kako mu je.
Čakaj zdaj malo, kaj sem jaz, bralka misli?!

Hamer in dokončno je pa zabil žebljico, ko je izjavil (pa niti toliko jajc ni imel, da bi mi to povedal v faco): da če bi res lahko hodila po astralu, bi….
O ti ljubi Jezus – pa kaj sem res Karitas? Ne, niti pod točko razno. In, da žališ moje delo zamo zato, ker si ti užaljen. O, ne. Minili so ti časi.

Če se ne želiš spremenit, je to tvoja stvar in ne moja.

Ja, verjamem, da imamo slabši dan, saj smo vsi ljudje. Ampak poslušat neprenehoma pritozevanja ali kako smo sicer fajn, ampak pod določenim pogojem,…?!?!

Brezpogojna ljubezen je nekaj VELIČASTNEGA.
Jaz jo živim. V mojem sistemu, z mojimi pravili, sledim svojo poti.

Če sem ti v napoto, če ti je nerodno, če ti ne odgovarjam takšna kot sem, ker sem ti čudna, da pišem in govorim, na glas govorim o energiji, o Jezusu, o spremembi, o moči, katero ima vsak od nas, potem te res lepo pozdravljam.

Če želiš se naprej živet manipulacijsko življenje, se pretvarjat, da si me prizadel, ker si pač imel slabi, ali slabsi dan, je to tvoja stvar, ne moja.
V preteklosti sme imela poslovno partnerko, katera me je poslovno prelisicila. Veš, kaj je bil njen odgovor?!?!

Da imava dolg iz preteklih življenj in da mi je to vrnila. O ti ljubi Jezus. ?
In to ni izgovor, ne, ne,… To je dejstvo – za nekatere.

Za mene je to en velik Lari fari. In neprevzemanje odgovornosti, nad dejanji, katere je storila. 
V redu. Se zgodi. Ni znala ravnat. In če želiš resnico rešit karmicni dolg, prevzameš odgovornost z dejanji, za svoja sedanja dejanja.

Profesionalnost. Doslednost. Obljuba dela dolg. Kar kažeš meni, želiš, da drugi počnejo tebi. To je odgovornost. In tako se ‘poplača karmicni dolg’.

Zato, ne ga srat. Res ne.

Veste kaj sem se ugotovila: da so največji manipulatorji t.i.duhovneži. Pod lepimi in prefinjenimi besedami se lahko skrivajo strup in faušija.
V smilsu: ne rabimo denarja ali vse je eno, ali denar je zlo in ni pomemben.

Pa dajte no: denar je materializirana energija. In bolj kot imate ozaveščene vzorce in prepričanja okoli denarja, bolj zdravi ste.
DENAR IN ZDRAVJE IN MEDSEBOJNI ODNOSI.

Ne gre za ali ali. Nikoli!

In in. In koliko se cenite, ljubite in spoštujete.

Hehe, meni so včeraj Bitja svetlobe v Courent roomu naredila energijsko operacijo. ?
Protokol Case zahteva 24 urni počitek. Jaz vidim razliko pri sebi. Jo ti? ?

V ponedeljek, na Velikonočni ponedeljek, 22.4.2019 posnamem Life Facebook video, na tej strani, kjer bom govorila o nevidnih energijskih vezeh, o menipulaciji in kje ljudje puščate energijska vrata odprta.”

Corcovado, Rio de Janeiro 2016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja