Naham se v Abadianii. Največji bolnišnici, energijski bolnišnici, kjer delujejo in zdravijo naša energijska telesa, delajo energijske preboje, nam pomagajo pri ozaveščanju, BITJA SVETLOBE.

Sem v CASI DOM INACIO DE LOYOLA.

Pravila pred odhodm na Slap

In v nadaljevanju vam opisujem svoj dan na Slapu, katerega sem preživela z dr. Augustom, njegovimi sporočili in kako je delal pri meni in na mojih energijskih telesih.

15.4.2019 – Moj dnevnik na Slapu dr. Avgusta:

Ponovno sedim na betonskih stopnicah pred vstopom na slap. Nahajam se v Abadianiji, na območju Case Dom Ignacio in sem na poti na slap dr. Avgusta.

Seveda vsa Bitja svetlobe delujejo pod okriljem Svetega Ignacija, ta pa deluje pod okriljem Jezusa. Ja, nekako takole poteka energijska hierarhija. Včeraj mi je dr. Avgustu naredil preboj, energijski preboj v desni ledvici, katera je (tako pri meni, kot pri vas) zadolžena za povezavo s preteklimi življenji.

Vmes (med tem pisanjem) sem odšla na slap in ker v teh dneh ni gneče, sem ostala malenkost dlje kot minutko ali dve.

Jaz se z dr. Avgustom pogovarjam kot s prijateljem. Njega tudi smatram za prijatelja. In tako sva, medtem, ko je voda padala po meni, govorila o marsičem. Predvsem sem mu rekla, da želim, da mi z glave potegne (dobesedno) vse vezi in iz telesa vso krivdo… Pokazal mi je, kako je  včeraj naredil preboj,  energijski preboj skozi moja ledvica in sedaj to pot tlakuje in ureja. Kot je Michelangelo porisal Sikstinsko kapelo. Tako je dr. Augusto pričel z urejanjem in šivanjem, z živimi barvami, ta preboj. Kot, da bi vzel barvno prejo in šival, da se ne potrga. Tlakoval mi je z zlatimi in belozlatimi tlakovci.

Dr. Augusto – kirurg – Entiteta svetlobe

Imela sva tudi debato o energijskih masažah, medtem ko mi je pregledoval roko, iz katere je lani  odstranil rakave celice, katere so se nezadržno pričele širiti v moje fizično telo. Bom napisala kaj več o tem posegu in ti pošljem link.

Zaenkrat so njegova navodila, katera se v popolnosti ujemajo z navodili KRALJA SALOMONA, glede mojega izvajanja energijskih masaž takšna:

”Ja, seveda lahko izvajaš energijske masaže, vendar je potrebno vsaki stranki prej poslat meditacijo, s katero more obvezno meditirat 10 dni, preden pride k tebi. ZAKAJ? Ja, glede na to, da počneš energijske masaže, ni dovolj, da ljudje plačajo, ampak MORAJO, za svoje energijsko zdravje, za preventivo fizičnemu zdravju, prevzet ODGOVORNOST.

Ti nisi naredila nič, oziroma dolgoročno jim nisi pomagala, če vso delo opraviš namesto njih.

Ljudje morajo spoznat, da leži moč V NJIHOVIH rokah in to bodo spoznali, v komunikaciji z vsakodnevno meditacijo IN energijsko masažo.”

In za konec me je pospremil z besedami:

”ZAPOMNI SI: popolnoma nič ne rabiš počet v življenju, kar te ne razveseljuje in vse kar počneš, počni zaradi UŽITKA in RADOSTI, katero doživljaš ob tem!”

Lepe pozdrave tudi tebi, katera si prišla do tega sestavka in si ga prebrala. Z energijskimi masažami, kjer se uteleša Kralj Salomon, ponovno pričenjam  6.5.2019. Tukaj pa imaš link: https://carolinaturecki.si/energijska-masaza/,  kjer si lahko potegneš dol  meditacijo z Bitji Svetlobe.

Za naročila in informacije sem ti na voljo:  duhovna.potovanja@gmail.com.Kralj Salomon – Modrec – Entiteta svetlobe v Casi Dom Inacio
Carolina Turecki na poti v Caso Dom Inacio

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja