Danes svoj zapis posvečam vsem vam, kateri iščete rešitve, kateri nekaj želite, pa ne veste čisto natančno, kaj bi to bilo, kateri ste zboleli in veste, da obstaja ‘še nekaj’ in tega še niste našli – vsem tistim, kateri niste izgubili upanja, veste pa tudi, da ste pripravljeni poizkusit.

Srečala sva se pred dobrimi osmimi leti. Spomladi, l 2011, na Dunaju, ko sem sedela eno vrsto pred njima. Tam je bil s svojo mamo. Nekaj mesecev predtem so se mojemu sinu zrušili njegovi možgani in v bistu še nisem v popolnosti dojela, kaj to pomeni zame. Edino, kar sem počela, je bilo: GREM NAPREJ. In tako sem ga spoznala: MOJEGA SLEPEGA FANTA, kakor ga bom v tej zgodbi poimenovala.

Dogovorila sva se, da se naslednje leto slišiva in odpotujeva skupaj v CASO DOM INACIO DE LOYOLA.

Vrt Case Dom Inacio

4 leta predtem je imel prometno nesrečo, čelno trčenje: ni več hodil, ni več govoril, ni več videl – postal je rastlinica. Po prometni nesreči njegov spomin sega v čas, ko je bil nameščen v rehabilitacijski center, v Sloveniji.

Predtem je bil zdrav moški, kateri je deloval maksimalno, imel svoj posel, delal, si ustvaril družino: življenje je zajemal z ‘veliko žlico’. Si zamisliš, da se to zgodi tebi?!

Leta 2012 sva se prvič skupaj odpravila v Caso Dom Inacio de Loyola, kjer sva ostala 3 tedne. Bele palice ni želel uporabljt, ni znal hodil, ni sprejemal svoje nesreče, ni sprejemal tega da je oslepel, … skratka, sprejemal ni ničesar in imel v ogromen občutek krivde in sramu.

Ko sva sedela na letalu do Brasilije, mi je njegova duša povedala, da bo ponovno videl, ko bo sprejel popolnoma vse. Da si pa sedaj, v tem trenutku ne upa videt. Ufff, če se samo spomnim te poti, tega potovanja, katero je bilo, če se izrazim izjemno blago, eno mojih najpoučnejših potovanj v Caso Dom Inacio – koliko krat sva se skregala, koliko je bilo vzponov in padcev, da sem sama sebi rekla, da nikoli ne vzamem s seboj več človeka, kateri ne vidi in je čustveno nezrel. Seveda sva vmes oba vmes dozorela, odrasla in se soočila z življenjem.

Kasneje sva odpotovala skupaj v Salzburg, ko je medij John of God gostil Bitja svetlobe v Evropi in čez nekaj let, natančneje decembra 2017, sva se ponovno odpravila na pot v Caso Dom Inacio. Še zmeraj je bil slep in ni videl, vendar je sedaj lahko sedel v glavni dvorani sam, brez da bi morala bit z njim 24 ur na dan in pazit, da se mu morda ne zgodi kakšen epileptični napad.

Veš, saj sem se včasih vprašala, od kod mi pogum in odgovor se je zmeraj glasil, da zmorem izključno zato, ker sledim svoji intuiciji in razmišljam samo toliko, kot je potrebno.

Sončni vzhod v Abadianii – Brazilija

Ko sem v letu 2018 pričela s snemanjem meditacij sem mu posnela cd in mu ga poslala. Veš kaj mi je šlo včasih na živce pri njem, da se je znal zelo spretno izognit odgovoru. In vedela sem, da se s tem samo skriva pred samim seboj. In tako sem razmišljala, kaj še lahko storim za njega in kako mu lahko pomagam?! In ko sem v lanskem letu pričela vodit on-line skupine, sem dobila idejo: vključila ga bom v svoj ‘’pilotni projekt’’. In tako sva pričela z INDIVIDUALNIMI URAMI:

Na začetku najinega programa sva se malo iskala – jaz sem od Bitij svetlobe prejela sporočilo, da naj z njim delam na ta način in zdelo se mi je, da se on ne zaveda odgovornosti, katero sem mu z vsakim najinim pogovorom ‘’vlivala’’ v glavo z ogromnimi hektolitri.

Se pravi on je slep, jaz pa imam znanje in odgovornost, da to prenesem na njega. Izziv in pol.

Ja, znam bit stroga in izjemno odgovorna, ko gre za t.i.raziskovanje oz. za delo na sebi (čeprav tega izraza ne prakticiram vsakodnevno in se mu raje izognem) – saj se mi zdi, da če ne vzamemo odgovorno tistega, kar počnemo, da je lahko vse skupaj en velik lari fari in da je rsnično škoda našega časa in vsega tega, za kar smo pravzaprav na Zemlji.

In tako sva ‘’na liniji’’ od oktobra 2018. Ni pomembno kje sem jaz, moj slepi fant meditira. Ni pomembno na katerem koncu sveta se nahajam, mi2 se slišiva. Energijsko zdravljenje se dogaja. Bitja svetlobe potujejo po astralu in mu režejo vezi. In jaz mu pomagam pri razmišljanju, pri spreminjanju vsakodnevnih misli, pri slepi ulici, ko zabrede v njo, z mislimi seveda,…

Se spomniš, ko sem zgoraj opisovala, da mi je njegova duša na letalu povedala, da bo nekega dne videla: zdravniki, specialisti in Zahodna medicina niso odkrili popolnoma nikakršnega vzroka, zakaj moj slepi fant ne vidi. Nič. Vsi njegovi živci so v redu oz. so prehodni.

Z vami danes delim njegovo zgodbo zaradi tega, ker se v skoraj vsakem od vas dogaja kaj, kar si ne znaš razložit. Jaz celo verjamem, da če so ljudje čisto popolnoma iskreni do sebe, da vsak izmed vas, kateri vsakodnevno ne meditirate najde v sebi kaj takšnega s čimer ni zadovoljen in bi to želel spremenit. In da boš vedela, da obstaja rešitev. resnično obstaja. Jaz to vsakodnevno dokazujem z zdravjem svojega sina IN vsem mojih dragih ljudi, kateri mi zaupajo in z mano delajo, beri: RAZISKUJEJO svoje življenje. Z vsakodnevno meditacijo jih vodim po poti spoznanj. Meditacije snemam sama in z njimi si posameznica (ali posameznik) pomagaš pri ozaveščanju svojih vzorcev, saj s pomočjo BITIJ SVETLOBE, katera delujejo skozi meditacijo, režeš vezi, katere ti več ne koristijo.


Kapelica, katera stoji na vrtu Case Dom Inacio – tukaj se najbolje povežem s sveto Rito

Dober mesec in pol nazaj je moj slepi fant pričel videvat obrise: bleščeče bele obrise. In ko sva danes bila na liniji, me je razveselil z novico, da je od prejšnjega tedna, do danes, prepoznal rdečo barvo, In veš kaj: vid se mi je pričel vračat. O ti lubi jezus. Vmes sva se spoprijateljila. Nič koliko krat sva se skregala. Imava se resnično in neizmerno rada. Sem njegova mentorica. V preteklosti sva oba razvijala svoje potenciale. On skozi slepoto, da se je obrnil vase, jaz skozi potovanja v CASO DOM INACIO, vsakodnevno meditacijo, delo z ljudmi in Bitji svetlobe. Veš kaj me je pripeljalo do sem? Tilnova bolezen, katero sem do danes sprejela, kot enakovrednega družinskega člana: dala mi je namreč pogled v zakulisje življenja – če se tako izrazim. Danes ne samo da vidim kaj se dogaja ljudem, danes sodelujem pri ustvarjanju življenja na novo. Ja, morda se bo komu, kateri je zdrav, zdelo to malce za lase privlečeno ali osladno, vendar tako je.

To je moje delo, to je moje poslanstvo in za to sem neprestano, 8 let, potovala v Caso Dom Inacio, da sem se vsega naučila.

In tako danes delujem: na področju energijske transformacije, na področju tvoje duše in njenega namena, skozi vsakodnevno meditacijo vztrajam s teboj, ko še morda sama ne vidiš luči, ko sama ne vidiš rešitve, ko sama ne vidiš izhoda. V kolikor mi tvoja energijska telesa sporočijo, da je možno, greva v akcijo. V kolikor ne želiš sprejet mojih pravil (vsakodnevne meditacije in spremembe misli) ne grem s teboj nikamor. Odločila sem se, da ne glede na vase, delam in delujem samo in izključno z ljudmi, kateri spoštujejo mene in moje delo iter spoštujejo navodila in pravila.

Zakaj? Težavo imaš ti. In težava je tako dolgo, dokler ne najdemo rešitve in ko najdem rešitev tvoja težava postane situacija. Se pravi nekaj, za kar je potreben čas, da se reši. Koliko časa? Odvisno od situacije: vmes se naučiš potrpljenja, spoznaš prve rezultate (žejne čez vodo te ne vodim) in pričneš spreminjat svoj pogled na življenje.

Ja, sem tvoja energijska mentorica. Katera ti s pomočjo vsakodnevne meditacije pomagam na poti do tvojega uspešnega in zadovoljnega življenja. Se sliši simpl? V bistvu je. Se sliši ‘’pocukrano’’ ali kot nekakšna reklama? Ja, tudi tako lahko vzameš tale moj zapis.

Jaz sem spoznala, da je življenje lahkotno in dokler nisem imela oprijemljivih rezultatov, tako dolgo nisem šla na tržišče. Zakaj? Zato, da lahko rečem, da je skorajda vse rešljivo. Samo 0,1% ni mogoče pomagat. Vsem ostalim lahko pomagam.

KAKO?

Lahko me najameš individualno: da vidim kako živiš in kaj spremenit v tvojem življenju: kratkoročno, dolgoročno – tvoja naloga je seveda vsakodnevna meditacija, skozi katero ti jaz pomagam razumet kaj se dogaja in kakšne so energijske zakonitosti, katere (ne)hote spregledaš v svojem vsakodnevnem življenju. In seveda vse, kar spada zraven v kateri koli moj skupinski program. V individualni obravnavi prejmeš popolnoma vse, kar potrebuješ TI za svoje uspešno, radostno in hvaležno življenje.

Lahko se pridružiš moji 31 dnevni meditacijski skupini, s katero pričnem 15.5.2019, on-line, z imenom: IZ BUBE V METULJA, 1. stopnja, kjer boš spoznavala vsakodnevno meditacijo, kaj ti prinaša, kako deluje, energijske zakonitosti, dušni namen, Zakon privlačnosti in spreminjala svoje misli, odkrivala vzorce, kateri te omejujejo …. odstranjevala balast iz svoje duše in spoznala, kaj je intuicija in kako ter po čem se razlikuje od t.i. ‘občutka’.

Lahko se mi pridružiš na potovanju v CASA DOM INACIO – v mesecu oktobru 2019, kamor odpotujem z manjšo skupino.
https://carolinaturecki.si/opis-case/

ENERGIJSKE masaže, KRISTALNA POSTELJA, OSEBNA svetovanja, ….

Karkoli želiš, potrebuješ, hočeš, … Vse samo za to, da spremeniš svoje življenje in da postaneš zadovoljna v njem.

Mi2, z mojim slepim fantom nadaljujeva. Tako kot on, tudi jaz vem, da bo nekega dne videl. Čisto, popolno sliko in živel zadovoljno in polno partnersko ter družinsko življenje. In ta dan ni več daleč. In to ni samo prazno upanje – za tem se skriva ogromno vloženega truda in meditacijskih ur. Ogromno sprememb in vsega, kar zraven spada.

Ampak tak je najin dušni namen.

Kakšen je pa tvoj? duhovna.potovanja@gmail.com

Na poti do Slapa Svetega Ignacija, kjer deluje dr. Augusto


One Response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja