Pozdravljeni

Danes je moj zapis namenjen nevidnim energijskih vezem, katere so nam vsem dane.

Nevidne energijske vezi, se pojavljajo na naših energijskih telesih, s katerimi smo medsebojno povezani: drug z drugim, z naravo, z bivališčem, kjer živimo, z najljubšim krajem, z delom, katerega opravljamo, s službo, v katero hodimo – skratka, z vezmi smo povezani tako z živo, kot z neživo naravo.

Če si želite malo osvežit spomin, ali če vam je to vse novo, vas vabim, da si preberete zapis o 7 GLAVNIH ČAKRAH, o naših energijskih kolesih, katera so zadolžena za delovanje in obnavljanje našega energijskega telesa: https://carolinaturecki.si/7-glavnih-caker/

Vezi delimo na dvojne: vezi, ki nam služijo in vezi, ki nam ne služijo. Z ljudmi, s katerimi smo radi, katere ljubimo, s katerimi uživamo, z domom, katerega imamo radi, ga obožujemo, redno čistimo in vzdržujemo, s službo ali z delom, katerega radi opravljamo, s sodelavci, s katerimi se razumemo, s šefom, četudi je strog, z vzgojiteljicami naših otrok, učiteljicami, profesorji, z avtomobilom, kolesom, motorjem, s počitniško hišo, skratka z vsem, kar nam odgovarja, z vsem tem imamo POZITIVNE VEZI, skozi katere se pretakajo ljubezen, spoštovanje, radost, sreča in vsa čustva, katera so obrnjena v plus, katera so iskrena in izvirajo iz našega temelja, vse to nam prinaša pozitivne vezi v našem življenju.

Druga zgodba so pa vezi, katere nam več ne služijo. Po njih se pretaka motna, temna, siva, črna energija, katera iz našega energijskega telesa, iz naših notranjih organov postopoma odnaša življenje, iz vsake celice v našem telesu odnaša upanje in VEZI, KI NAM VEČ NE SLUŽIJO, imenovala jih bom tudi NEGATIVNE vezi, sčasoma prepredejo naše notranje organe. Nastanejo kot posledica strahu, dvomov, občutka manjvrednosti, negodovanja, kriticizma, nezadovoljstva in vseh čustev, katera so na nasprotni strani od pozitivnih.

NEGATIVNE VEZI sčasoma prepredejo vaše notranje organe in iz njih vlečejo sokove, iz njih vlečejo esenco, katera je potrebna za naše vsakodnevno delovanje. In po teh vezeh odhaja naše življenje tja, s komer smo povezani in istočasno do določenih ljudi ali situacije gojimo določena čustva, kot so strah, žalost, negodovanje, nesprejemanje, in navade, ker smo bili tako naučeni, čeprav v njih ne uživamo.

Rešitev se zmeraj najde: in tako obstajajo nevidna energijska bitja svetlobe, katera režejo te vezi. In edino ona so zadolžena za rezanje vezi. Zakaj? Ker so tako pozitivne, kot negativne vezi med seboj prepletene. Ne uporabljam rada izraza pozitivno in negativno, vendar v tem primeru ločimo pozitivne vezi, vezi bezpogojne ljubezni in negativne vezi, vezi dolgotranjenga strahu in vsakodnevnega dvoma.

Vezi si ustvarjamo vsakodnevno s svojim načinom razmišljanja, govorjenja, delovanja. Vezi si ustvarjamo s čustvovanjem, z načinom življenja. Vezi smo si ustvarili v preteklih življenjih.

Sigurno ste že slišali, da smo sami odgovorni za svoje misli in tako ste danes bližje razumevanju, kako so naše misli povezane v nevidnimi energijskimi vezmi: tako pozitivnimi, kot negativnimi.

Na to tematiko obstaja ogromno knjig in v knjigah spoznate teorijo. Moja praksa se je pričela s potovanji v Caso Dom Inacio in aktivnim povezovanjem z Bitji svetlobe, katera so me naučila, kako mi lahko pomagajo in kako lahko pomagam tudi drugimV kolikor bi želeli kakšen koli posvet, na temo vezi, rezanja in zdravljenja le-teh, skozi meditacijo (osebno ali na daljavo), me kontaktirajte skype:live:bitja.svetlobe.

Želim vam misli, katere služijo in podpirajo vaše življenje.

Meditacijska ploščad Na vrtu Case Dom Inacio, v Abadianii – Brazilija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja