Na svoji spletni strani sem dokončala zapis o 7 GLAVNIH ČAKRAH, katerega si lahko preberete tukaj: https://carolinaturecki.si/7-glavnih-caker/

Čakre so osnova vsega, kar se dogaja v vas. Včasih sem vsakemu, kateri je prišel k meni in obiskal KRISTALNO POSTELJO, priporočala knjigo o čakrah: ATLAS ČAKER, kateri je, po mojem mnenju že malce zastarel.

Zadnjih nekaj dni sem se z mislimi aktivno vračala k svojim začetkom in seveda se vse začne z osnovo energijskih teles in to so čakre. Verjetno ste že slišali za njih in verjemite, da so izjemno pomembne za vaše energijsko in fizično zdravje, saj je vse povezano. Tako vam danes z veseljem in ponosom predstavljam svoj zapis o 7 glavnih čakrah, katerih je več kot 240.

Da energijska telesa obstajajo je bilo znanstveno dokazano že pred letom 1988. V slovenščini obstaja ker nekaj knjig na temo energijskega zdravja in zdravljenja. Moji začetki so se pričeli s prebiranjem knjig Barbare Ann Brennan: Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, katere vam toplo priporočam v branje, saj boste tako bolje razumeli, kaj se dogaja z vami in kako ste sestavljeni.

Prijetno branje

Carolina

Nadangel Rafael; nadangel 6 čakre, kateri poskrbi tudi za zdravje vaših energijskih teles, in je eden 7 glavnih Nadangelov.
Sliko sem kupila v trgovini Case Dom Inacio, v Abadianii, v Braziliji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja