Eno izmed vprašanj, na katerega pogosto odgovarjam je, kaj je meditacija in kako se lahko človek nauči meditacije?

Moja meditacijska pot se je pričela l. 2006 in takrat je meditacijo vodila peščica ljudi, kateri so se imenovali ‘učitelji’. In ker v tistem obdobju še ni bila meditacija razširjena kot danes, so ‘učitelji’ spodbujali čisto popolnoma ‘vse svoje tečajnike’, da čimprej prično vodit svoje meditacije.

Tukaj se pa pričelo zapletat, saj so ljudje takoj pomislili, da so rojeni in poklicani, da vodijo meditacije. Tako pač deluje um.

Vendar je lahko vodenje meditacije ‘začasno’ na posameznikovi poti.

Danes vodim meditacije oz. če se izrazim čisto določno: snemam meditacije, da jih ljudje lahko prakticirajo. Pa ne zato, da se prično učit meditacije ali da obvladajo meditcijo, ampak, da se poglablajo v sebe in spreminjajo/transformirajo svoja prepričanja. Saj bodo s transformacijo ali katera so tista prepičanja, ki jim življenje otežujejo, lahko nadaljevali svojo dušno pot.

Casin Vrt, kapelica Svete Rite

Tako jaz nisem pravi naslov za učenje in poučevanje meditacij, ampak sem naslov, kjer boš z mojo posneto meditacijo, popolnoma varno potovala med različnimi energijskimi svetovi in Bitja svetlobe te bodo zmeraj zaščitila: ZMERAJ IN POVSOD. Tako boš odkrivala sebe. Slepe ulice, v katerih si se znašla, boš zamenjala za odprte poti ali kot se rada izrazim, prišla boš na avtocesto in vozila s hitrostjo, katera odgovarja tvoji duši in tvojemu dušnemu namenu. In ko si na meditacijskem področju popolnoma varna, imas varen dostop do svoje duše in tako se v svojem umu ne ciklaš okoli, ne dvomiš, ali si naredila prav ali ne in hitreje ter lažje napreduješ v svojem življenju.

Tako sem jaz, s pomočjo svoje jasnovednosti & Tilnove bolezni bila Blagoslovljena vstopati v različne energijske svetove, pridobila dovoljenja in skozi raziskovanje naredila meditacije, katere so različno dolge, katere skrbijo za tvojo varnost in popolnoma vse meditacije so z Bitji svetlobe: angeli, nadangeli, Samorogi, mojstri, svetniki, modreci, žarki, … in z vsemi, kateri nosijo svetlobo in služijo posamezniku ter človeštvu pri njegovem napredku.

Med meditacijo sproščamo svoje fizično telo ter se povezujemo z energijskimi telesi. Gradimo most do svoje duše, da skozi spregovori tvoja intuicija. https://carolinaturecki.si/meditacije/

Med vsako meditacijo se prizemljujemo s SREDIŠČEM MATERE ZEMLJE: saj je moje raziskovanje pokazalo, da ljudje, kateri spoštujejo Zemljo in njene sisteme, lahko popolnoma varno, s koreninami, dostopajo do središča in esence Matere Zemlje ter jih Mati pri tem podpira. Na korenine tako ne zaide nobena sila ali kakršen koli drug balast. Zemlja v končni fazi skrbi za razkroj fizičnega telesa in je njegovo zadnje zatočišče, v kolikor se človek odloči, da ga bodo pokopali. V primeru, da se pa ljudje dajo upepelit se pa seveda pepel potrese po Zemljini površini. Vednar bi te tukaj opozorila, da se ne haklaš na te podrobnosti, saj je naloga fizičnega telesa ob njegovi smerti, , da se ob razkroju vrne vse na tisto mesto, katerega je zasedalo pred utelešenjem.

Ravno zaradi tega preprosto povem, da so moje vodene meditacije izjemno varne. To lahko podkrepim s trditvijo, da sem raziskovala različne meditacijske tehnike in na koncu prejela dovoljenje Bitij svetlobe, v Casi Dom Inacio, da sem pripravljena snemat in vodit meditacije.

Za mene so Bitja svetlobe najvišja ”inštanca” in ni višjega šefa, kot je Vir – to je tisto, kar drži celoten univerzum skupaj. Seveda imajo Bitja svetlobe svojo hierarhično lestvico in trenutno delujem pod taktirako Jezusa in Marije. Več o Bitjih svetlobe si lahko prebereteš tukaj:
https://carolinaturecki.si/bitja-svetlobe/

Morda se bom komu zdela, da stvari preveč posplošujem, ampak jaz sem na tem svetu zato, da ti na enostaven način razložim in pokažem, kako Bitja svetlobe in delovanje na Zemlji hodijo z roko v roki, skupaj.

Ni potrebne velike matematike, saj 1 + 1 = 2! To je to. Vse stvari so zmeraj enostavne.

Kjer Bitjs avsetlobe izvajajo enegijske operacije na tvojih energijskih telesih, včasih tudi kakšne popravke na tvojem fizičnem telesu, odvisno od tvojega dušnega dogovora. Vendar obstaja eno pravilo: ona ti dajo in na tebi je, da nato vsakodnevno deluješ.

Vprašanje je, česa te je strah, v kaj dvomiš in ali si zaupaš ali ne.

Tako da jaz te ne bom učila meditacije, niti te ne bom spodbujala, da prični vodit svoje skupine ali če imaš jasnoviden ter kateri koli drug dar, ti ne bom rekla, da bi bilo fino, da pričneš ljudem napovedovat usodo. NE!

Moje besede bodo zmeraj: ”Daj fokus na sebe in poglej, kako lahko stvari v svojem življenju zaokrožiš, povežeš in VSAKODNEVNO DELUJEŠ ter SPREJEMAŠ SISTEM, katerega ga boš lahko nekega dne spremenila. Saj vsi vemo, da so nekateri sistemi izjemno zastareli. Vendar je predhodno zmeraj potrebno spremenit same sebe.

Prav tako ljudje, kateri se zdravijo psihiatrično, niso na psihijatriji zato, ker so se prizemljevali s koreninami. To je smešna trditev. Ljudje, kateri se zdravijo na psihijatriji se zdravijo zaradi tega, ker je takšen njihov dušni namen, ker ”morejo” dat skozi to ustanovo, kjer domujejo zmeda, vzvišenost, nesprejemanje in v končni fazi, kjer so doma črni.

Ja, vesolje je polno svetlobe in teme. In med tema dvema se bije nenehen boj. Na energijskih nivojih. Nesprejemanje, vzvišenost, in strahovi, dvomi, jeza, strah, .. v vsem tem je delček teme.

Obsedenosti, zasvojenosti, droga, kokain, heroin, trava, pretirano pitje alkohola, vse to spada k črnim. In če si podvržen/a temu ali v tem življenju delaš temeljito preobrazbo je to nekaj, čemur bi se naj izogibala, ker škodi vibraciji tvoje duše.

Tako da v Vesolju in na Zemlji imamo različne svetove: svet črnih in svet Belih (Svetlobe) kateri nam pomaga, ali odmaga. Odvisno od tega, kako mi delujemo, iz katere dušne skupine prihajamo, kakšen sta naš dušni namen in dogovor, koliko smo etični, vzvišeni, srčni, sočutni, …

Ja, zato je previdnost izjemno pomembna, saj lahko samo z meditacijo, katera je varna in med katero se dodatno ne nalezeš balasta, dostopaš do svoje duše, jo zdraviš, celiš in prihajaš do svojih skritih zakladov, svojih preteklih prepričanj in dušnih programov, zaradi katerih si se utelesila v to fizično realnost imenovano Zemlja.

Ja, Zemlja je nižja fizična vibracija, na kateri sta doma čas in denar, vendar zaradi tega nič manj pomembna kot celoten Univezum in naš dušni dom. Zemljo smo si izbrali za svojo igralnico, za svojo učilnico, kjer bomo naredili svoj dušni razvoj. In to popolnoma vsi ljudje, kateri živimo tukaj in sedaj.

Zato ne obstaja človek na tem planetu, kateri je več ali manj od nas samih. In tudi Bitja svetlobe nas učijo brezpogojnega sprejemanja ter vsakodnevnega delovanja, ne glede na prepričanje, spolno usmerjenost ali barvo kože.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja