CASA DOM INACIO DE LOYOLA je energijska bolnišnica, kjer se zdravijo in operirajo energijska telesa.

Vse to počno BITJA SVETLOBE ali Entitete svetlobe, kakor so jih poimenovali v HIŠI SVETEGA IGNACIJA.

KDO SO BITJA SVETLOBE IN KAKO TI LAHKO POMAGAJO?

 • BITJA SVETLOBE so mojstri, mojstrice, svetniki, svetnice, kirurgi in ostalo duhovno vodstvo svetlobe, kateri iz onostranstva pomagajo človeštvu in vsakemu posamezniku na njegovi poti. Torej tebi, katera si se odločila za njihovo pomoč.
 • BITJA SVETLOBE  so podaljšana roka Boga in so tukaj zate, da ti olajšajo življenje in dušno poslanstvo.  V kolikor ne prepoznaš svojega poslanstva, ti ga pomagajo prebudit in prepoznat
 • BITJA SVETLOBE ti pomagajo pri ozaveščanju vzorcev in prepričanj (programov), po katerih deluješ in ti škodijo, saj onemogočajo prosto pot tvojemu poslanstvu.
 • BITJA SVETLOBE se prikazujejo kot ENERGIJSKE KRGLE na vrtu Case ali na območju CASE.
 • BITJA SVETLOBE občutiš na in v svojem telesu, kot nekakšno nežno meglico ali pa enostavno veš, da se nekaj dogaja in si tega ne znaš razložit.
 • Ko se odločiš za obisk Case se ODLOČIŠ za Spremembo, Samoraziskovanje in Brezpogojno Ljubezen
 • Ljudje, kateri imamo razvito jasnoslišnost, z njimi komuniciramo telepatsko.
 • Z BITJI SVETLOBE se lahko sporazumevaš tudi  jasnovidno, jasnovedno, jasnoslišno ali z občutki po telesu.

Kaj pomeni zaupati si?

Kaj pomeni slišati svojo intuicijo?

Kaj pomeni DELOVATI DRUGAČE?

BLAGOSLOVLJEN SLAP

 • Na BLAGOSLOVLJENEM Slapu najpogosteje  deluje dr. Augusto. Seveda se lahko srečaš s katerim koli kirurgom ali svetim Ignacijem. Bitja svetlobe vedo in vidijo tvoja energijska telesa zaradi tega opravijo svoje delo zmeraj v popolnosti, četudi se ti ne spomniš ali nimaš predstave, kako bi naj nekaj bilo narejeno.

Zmeraj, ko kaj želiš, jih naprosi, naj delujejo v najvišje dobro vseh vpletenih in v NAJVIŠJE DOBRO TVOJEGA DUŠNEGA NAMENA. S tem se boš izognila ustvarjanju karmičnega dolga in temu, da (ne)hote nekoga prizadaneš.

Blagoslovljen Slap točno tisto kar SI ŽELIŠ, kar potrebuješ in KAR je v tvoje najvišje dobro.

Pod SLAPOM lahko lahko doživiš popolnoma VSE: od žalosti, jeze, strahu, entuziazma, žalosti, … saj se telo čisti vseh GLOBOKIH STRAHOV, DVOMOV, JEZE, ŽALOSTI, NEZAUPANJA VASE, REŽEJO SE VEZI, SPREMINJAJO SE VZORCI & PREPRIČANJA.

Na SLAPU se IZPOLNJUJEJO DUŠNE in SRČNE želje.

 • Ko si pod Slapom, ti je naenkrat vse jasno. Očistiš se namreč energijskega balasta (plast za plastjo), katerega si (nezavedno) naložila na svoja energijska in  fizično telo. Balast te ovira v vsakodnevnem življenju.
 • Pod SLAPOM dr. Augusto izvaja ENERGIJSKE OPERACIJE in PREGLEDE, v kolikor to potrebuješ.
 • pod SLAPOM imaš možnosti in priložnosti URESNIČEVANJA svojih ŽELJA, saj se energija vtke v vsako tvojo celico in počaka, da ko se vrneš domov, to UPORABIŠ v svojem Življenju.
 • V CASI DOM INACIO prejmeš najlepše darilo: ljubezen do sebe!

 

KAJ JE ENERGIJSKI BALAST?

 • vse vezi, katere ti več ne služijo in visijo iz tvojih teles (fizičnega in energijskih)
 • vsa prepričanja, katera niso tvoja, ampak si jih podedovala in prevzela v preteklosti tega življenja ali katerega koli preteklega življenja. Vezi ne odpadejo same od sebe samo zaradi tega, ker si se nekaj naučila in greš naprej: katerem vsakodnevno deluješ v najboljši veri, da lahko kaj spremeniš.

To je bistvo CASE Dom Inacio, meditacijskih sob ali Courent Roomov, KRISTALNIH POSTELJ in Casinega Vrta. Vse je z namenom, da se sprehajaš po svoji  energijski premici, kjer ti Bitja Svetlobe kažejo življenje in  prepričanja katera nadomeščaš svoje stare zgodbe in stare slike z novimi. Takšnimi, kakršne si želiš. V Casi Dom Inacio de Loyola napišeš svojo NOVO ZGOBO. Takšno, katera te bo radostila in s pomočjo katere boš uresničeval svoj dušni namen z radostjo. lahkotnostjo in blagostanjem. Z življenjem kjer boš na vsakem koraku prevzemala odgovornost, vendar ne boš počela nič namesto drugih in zaradi drugih. Lahkotnost, obilje, pogum, samozavest, zdravje na vseh nivojih in sprememba prepričanj so tisti rezulati, katerih se lahko nadejaš ob prihodu domov, v kolikor boš sledila in delovala po navodilih BITIJ SVETLOBE.

BITJA SVETLOBE ti VLIVAJO pogum naravnost v srce, direktno v tvojo srčno čakro:

 • iz tvojega dušnega pokrova odstranjujejo balast in
 • polnijo tvoja energijska telesa  in ti pokažejo kje so tiste šibke točke, katere je potebno obnovit in okrepit.
 • režejo vezi in topijo globoka in zamrzjena čustva, jih razbijajo in spravljajo na površje.

Vse to počno z veliko in globoko LJUBEZNIJO.

Največ vezi se namreč razraste  skozi tvojo kronsko čakro, kar pomeni, da so v tvojem umu in možgnih. Posledično povzročajo zastoje in ti otežujejo ozaveščanje.

 • Več, kot imaš v svojem življenju stresa,
 • več, kot se jeziš sama nase ali na druge ljudi, bolj, kot si nezadovoljna in nesrečna zmeraj se ustvarjaš vezi.

Vsa Bitja Svetlobe so zadolžena za odstranjevanje in rezanje vezi, katere ti več ne služijo.

Na tebi pa je, da spremenjaš voje misli, kar gre brez vezi in z meditacijo z izjemno lahkoto.

Btija svetlobe ti pomagajo pri:

 • tvojih željah,
 • pri srčnih hrepenenjih,
 • pri dušnem poslanstvu,
 • v kolikor se zdraviš za kakršno koli boleznijo, je obisk Case Dom Inacio de Loyola kot dodatek zdravljenju z Zahodno medicino – Bitja svetlobe namreš svetujejo, da še naprej jemlješ zdravila, katera si prejela predpisana od svojega zdravnika ali specialista.

ZAKAJ

Fizično telo ima svoje fizične zakonitosti in ne moreš vedet, kako je tvoje fizično telo poškodovano ali kakšen je tvoj dušni dogovor. zdravijo zdravniki

Kar doživiš v Casi Dom Inacio je zdravljenje energijskih teles, na vseh nivojih in ODSTRANJEVANJE NEGATIVNIH VEZI, katere jaz raje imenujem vezi, katere tiveč ne služijo.

Izključno BITJA svetlobe so zadolžene za odtranjevanje vezi, ki ti več ne služijo, kar pomeni, da so edina, katera PREPREČUJEJO bolezni.

Vendar pozor: v kolikor se po vrnitvi domov vrneš k staremu načinu razmišljanja, te posrka v stara prepričanja, v stare vzorce in  nadaljuješ po starem, ti Bitja svetlobe ne morejo pomagat. Vsak posameznik  sam sprejema svojo odgovornost in ima SVOBODNO VOLJO.

SVOBODNA VOLJA je pa nekaj, na kar BITJA SVETLOBE nimajo vpliva.

Tako ti Bitja svetlobe, z BREZPOGOJNO LJUBEZNIJO  dovoljujejo, da si izkušnje gradiš skozi ozaveščanje in zdravje, bodisi skozi bolezen in trpljenje.

Entitete svetlobe zdravijo tvoja  čustva, neugodne občutke, zamere, razočaranja, pretekla življenja, aktivirajo energijo, katera je pomembna, za tvoj dušni dogovor in ti dajo razumevanje, saj  v tvojo dušo natočijo čista  spoznanja, katera prinesejo tvojemu življenju globino, hvaležnost, radost, strast, zaupanje in svobodo, po kateri hrepeni vsak izmed nas.

Ljudje, s katerimi sem se srečala v Casi Dom Inacio de Loyola, so si , s pomočjo vsemogočne energije Ljubezni, ozdravili:

 • Rak na prostati
 • Rak na prsih
 • Možganski tumor
 • Lajšanje okrevanja po moganski kapi – gospa, katera je šla obiskala Caso, je stara več kot 80 let, 5 let predtem je doživela možgansko kap in v Caso jo je odpeljala hči (tega sem videla ogromno)
 • Okrevanje po prometni nesreči, ko je udeleženec ostal brez vida, govora in ni več hodil. V Caso sva se odpravila 4 leta po prometni nesreči: bil je nesiguren, saj je shodil slabo leto pred tem, z epileptičnimi napadi (danes je popolnoma brez njih in brez tablet) in ponovno sva aso obiskala l. 2016, 8 let po njej: danes hodi, govori, ravnotežje ima ponovno vzpostavljeno – ko bo videl, vas obvestim: njegova duša mi je sporočila, da je to njegova karmična naloga in bo ponovno videl, ko bo pripravljen. Naj še povem, da ima vse povezave v očeh zdrave in da zdravniki ne vedo, kaj je vzrok njegovi slepoti.
 • Mišična distrofija: v letu 2018 sem po zaključenem Courent roomu spoznala moškega, kateri je trpel za to boleznijo od svojih najzgodnejših let. Entitete svetlobe so mu rekle, da je zdrav, ampak more Caso Dom Inacio obiskat še 3x, da popolnoma okreva.

Nekateri pridejo obiskat Caso in pridejo na vir, da se napolnijo, da pogledajo, kaj se dogaja v zakulisju njihove duše: DUŠA ti zmeraj predaja sporočila v obliki INTUICIJE, kateri slediš, ko se vrneš domov.

Casa Dom Inacio je spremenila moje življenje, ko sem pričela brezpogojno Živet Življenje in delovat po svojem dušnem namenu, kateri je:

POMAGAT LJUDEM, DA NAJDEJO SVOJO MOČ.

Spoznala sem, kaj pomeni karmično partnerstvo in ga uspešno presegla.

Spoznala, kaj je to dušni dogovor z družinskim članom.

Danes skozi vodene in kanalizirane meditacije z BITJI SVETLOBE tebi pomagam odkrit kaj so to vezi in ti jih pomagam preseč.

Pomagam ti, da pričeš razvijat brezpogojno ljubezen in da razvijš čudovite odnose s svojo okolico.

Pomagam ti odkrit potencial.

Pomagam ti pri urejanju odnosa z DENARJEM in te naučim, kako zaznat, kdaj je tvoj finančni odnos v neravnovesju.

Skupine so manjše, saj je moj temeljni namen, da začutiš utrip BITIJ svetlobe v vsej veličini, da se lahko prepustiš, odpreš in da se ti  posvetim maksimalno ter tako od potovanja, IZ PORTALA,  odneseš največ, kar lahko!

VZEMI MOČ V SVOJE ROKE!

info@carolinaturecki.si

CASO DOM INACIO obiskujem od 2010. Izobraževanje z Bitji svetlobe mi je omogočilo, da imam uvid in vidim celotno (zavestno in nezavedno) povezavo posameznika.  Zaradi tega si bom štela v čast, v kolikor te bom lahko vodila na tvoji poti v Caso Dom Inacio, k BITJEM SVETLOBE. Carolina

POT V CASO DOM INACIO

Za INDIVIDUALNO POT V CARO DOM INACIO klikni

ZDRAVLJENJE Z BITJI SVETLOBE NI NADOMESTEK KLASIČNEMU ZDRAVLJENJU FIZIČNEGA TELESA, KATEREGA PREJMEŠ PRI ZDRAVNIKIH IN SPECIALISTIH ZAHODNE MEDICINE. TVOJA  DOLŽNOST JE, DA SE DO SVOJEGA FIZIČNEGA TELESA OBNAŠAŠ ODGOVORNO IN SPOŠTUJEŠ NASVETE, PRIPOROČILA TER SLEDIŠ PROTOKOLU SVOJEGA ZDRAVNIKA IN SPECIALISTA.

S svetnikom Asiškim stipiš v stik v kapelici, na vrtu Case Dom Inacio.

VRT CASE DOM INACO DE LOYOLA

Play Video