BLAGOSLOVLJEN SLAP & KRISTALNA POSTELJA

Pravila obnašanja na Blagoslovljenem slapu: v portugalščini, angleščini, francoščini in nemščini. Potrebno jih je upoštevat, da si vmes, med zdravljenjem, dodatno ne poškoduješ energijskih teles ali izničiš delo Bitij svetlobe.

BLAGOSLOVLJEN SLAP

Blagoslovljen Slap deluje v okviru Case Dom Inacio De Loyola
 
Do njega prideš po poti, katera vodi iz zadnje strani Case po hribu navzdol, do koder imaš 10 minut hoje.
 
Ograjo ob določeni uri zaklenejo, saj se BLAGOSLOVLJEN SLAP nahaja na območju, kjer žive različne divje živali. Na ta način človek spoštuje njihov naravni habitat oziroma naravno okolje.
Na BLAGOSLOVLJENEM SLAPU smo deležni energijskega zdravljenja in tako je vse ostalo prepovedano.
Slikanje, fotografiranje, filmanje, odnašanje rož in rastlin, kamenja, izvajanje obredov in molitev, … 
 
Različne razprave in debatni krožki so strogo prepovedani – priporočljivo obnašanje je kakor v Cerkvi,  Temlju ali na pogrebu: medtem, ko si tiho, se zazreš vase in prisluhneš Bitjem svetlobe, prisluhneš svoji duši in imaš čas, da ozavestiš ali povežeš karkoli iz svojega življenja.
 
Na Blagoslovljenem Slapu imaš priložnost energijske operacije katere koli čakre: jaz sem na svojem prvem obisku doživela operacijo tretjega očesa ali šeste čakre, dan ali dva pred odhodom. To mi je pomagalo, da sem kasnjeje imela jasnejši uvid vase, svoja pretekla dejanja, da sem lažje ozaveščala in tako nisem ‘ponavljala’ ena in istih situacij, ampak sem enostavno z opazovanjem ljudi in okolice ozaveščala in se tako izognila nepotrebni izgubi časa, katerega imamo na Zemlji vsi ‘odmerjenega’.
 
Na Slapu najpogosteje deluje dr. Augusto,
  • kateri te spodbuja, ti kaže pot v naprej in reže vezi, katere pripadajo določenim prepričanjem in ti več ne služijo: strahovi, dvomi, ni še čas, ne upam si, …

Največ vezi se prične razraščat skozi tvojo kronsko čakro, povzročajo jih omejujoča prepričanja katera nadaljujejo pot skozi tvoje možgane, navzdol, po telesu, do tvojih notranjih organov.

Sveti IGNACIJ, kot patron (šef) Hiše tudi redno deluje na Slapu: vendar se ti ne bo prikazal ali ‘prevzel’ zdravljenja dr. Auvusta, ampak bo počakal, da se boš vmes toliko razvila, napredovala in ko več dr. Augusta ne potrebuješ več, bo na vrsti Sveti Ignacij.

Kdaj s teboj delajo določena BITJA SVETLOBE je odvisno od tvoje duše in prepričanj s katerimi si prišla ‘otovorjena’ v Caso.

Nekateri samooklicani ‘duhovni učitelji’ v svojem Življenju razmišljajo, kako veliki so: vendar se na samem VIRU pokaže prava narava človeka, saj se izrazi globoka podzavest, katera je v večini primerov v domačem okolju skrita. 

Tako sem v preteklosti potovala z osebami, katere so se imele za velike ‘duhovne učiteljice’, vendar se je na ENERGIJSKEM PORTALU SVETLOBE & LJUBEZNI v Abadianii pokazalo, da je to samo na površini oziroma, da je to EGO: v globini so namreč skrivale strah, dvom, nezaupanje in ogromno črnine.

Na Slapu ima vsak možnost to očistit, saj je BOG vsemogočen in  poslal nam je svoje pomočnike, da z nami delajo in nam pomagajo, ne glede na vse.

KRISTALNA POSTELJA

7 visoko frekvenčnih in visoko brušenih kristalov = 7 glavnih čaker.

Vsak kristal je brušen in prilagojen frekvenci določene čakre.

Barvna terapija, katera poteka istočasno, je v barvah 7 glavnih čaker in še dodatno stimulira čiščenje in celjenje čaker.

Glasba, katera te vmes spremlja in obdaja pa deluje kakor glasbena terapija, katera pomaga tvojemu telesu, da se sprosti. 

SRČNA ČAKRA poskrbi za združitev spodnjih in zgornjih čaker tako, da skozi spušča energijo, katero prejema.

Na KRISTALNI POSTELJI se v prvih 20ih minutah povežeš s celotnim Univerzumom in črpaš božansko energijo SVETLOBE IN BREZPOGOJNE LJUBEZNI, katera je namenjena tvoji duši, poslanstvu in tvojemu delovanju.

Obisk KRISTALNE POSTELJE je sprostitev za telo in duha. Sproži, da se čakre zavrtijo in prične se čiščenje.  Stara, naložena in zamrznjena čustva, katera so se skozi tvoje  življenje naložila na čakre in onemogočajo prost energijski pretok, se prično topit.

Čustva, katera so  naložena globoko v tvoji notranjosti, podzavesti, priplavajo na površje. Ta čustva si lahko sedaj ogledaš, se z njimi soočiš in se od njih posloviš. 

Prva čakra, na kateri se prične čiščenje in celjenje je SRČNA ČAKRA.

Srčna čakra, kot vse življenjska povezovalka, je čakra, katera je  zaradi svoje funkcije najbolj na udaru in, po mojih izkušnjah, najbolj poškodovana.

Obisk KRISTALNE POSTELJE tako spodbudi:

  • ČIŠČENJE,
  • CELJENJE,
  • ZDRAVLJENJE in
  • VZPOSTAVITEV NOVEGA.

 

Spodbudi delovanje energijskih teles, čaker in notranjih organov, krvi, limfe ter popolnoma vsake celice v tvojem telesu.

Na KRISTALNI POSTELJI delujejo Bitja Svetlobe, saj  prehajajo skozi čakre in potujejo do vsake celice v TVOJEM TELESU.

Na KRISTALNI POSTELJI se odprejo vsa tvoja čutila in izboljša se delovanje  intuicije, katera ima pomembno vlogo v tvojem vsakodnevnem življenju.

 

Ali si vedela, da vsaka TVOJA CELICA

AKUMULIRA ENERGIJO UNIVEZUMA

medtem, ko si na terapiji na KRISTALNI POSTELJI?

Medtem, ko tvoje fizično telo počiva na masažni mizi in so tvoje oči zaprte ter pokrite z brisačko, nad teboj utripa 7 visoko brušenih kristalov.

V ozadju igra glasba in celoten Univerzum, vsa moč, energija in Brezpogojna ljubezen se pretakajo skozi  vsako celico v tvojem telesu. 

Ker ljudje nimamo sposobnosti predelat vse, kar prejmemo naenkrat, se višek te božanske energije uSKLADIŠČI v tvoje celice. 

Tako imaš možnost, da (UPO)rabiš to energijo kakorkoli, kadarkoli in na način, kateri za katerega si se sama odločila.

Sveti Ignacij: Tudi svetniki so bili včasih ljudje, kateri so se vse življenje trudili da delati dobro in v dobro. V večini primerov so jih imeli ljudje za nore ali nenavadne. Sv. Ignacij pravi: NI SVETNIKA BREZ PRETEKLOSTI IN GREŠNIKA BREZ PRIHODNOSTI.

SVETNIKI so podaljšana roka BOGA in so ti zmeraj na razpolago 24/7. Zato sprejmi njihovo pomoč, saj te želijo popeljat po poti radosti, obilja, ljubezni, brezskrbnosti,  svobode in tvojega dušnega namena.