https://www.youtube.com/watch?v=9P-L51X0pc0

Od nekdaj me je zanimalo, v čem se skriva pomen ali če napišem po moje: v čem je ‘fora’ Jezusovega križanja.

Saj prav to Katoliška cerkev praznuje v teh dneh.

Meni so sicer običaji in prazniki, tudi cerkveni, izjemno lep dogodek tako dolgo, dokler se zaradi praznikov in ‘ker se pač nekaj spodobi’ ne pričnem odrekat svojemu talentu in se družit z ljudmi samo zaradi tega, ker se to spodobi.

In to je tudi Jezusov nauk.

To nam je želel predat Jezus in to nam, na enem nivoju, predaja Rimokatoliška veroizpoved. V naslednjih vrsticah se bom izražala čisto v mojem žargonu, z vsem spoštovanjem do tako velike avtoritete, do tako veličastnega Bitja svetlobe, kot je Jezus, kateri dejansko pomaga človeštvu.

Bistvo Jezusovega križanja je v tem, da ljudje zmeraj so in zmeraj bodo govorili. Tako je bilo včasih in tako je danes.

V tem sodobnem času se z neverjetno naglico in hitrostjo dogajajo medijski linči, krožijo ‘fake’ informacije, se pravi informacije, katere niso resnične in samo čas pokaže, kaj je res in kaj ni res.

Zato, pravi, bodi vztrajna, vztrajaj, ne obupaj, delaj in deluj, pa čeprav z majhnimi koraki nadaljuj v smeri zvestobe same sebi: imej delovne navade, bodi ljubeča s svojo družino, bodi jim za vzgled, ne dopusti svojemu umu, da te prepriča, da bi naj svoji družini bila čistilka in hišna oskrbnica, svojemu partnerju pa mama. Ne dovoli umu, da te prepriča, da si ti edina, katera lahko za vse poskrbi – to je EGOizem in strah ter ločenost, katera se pojavi, ko si preveč v umu in imaš premalo povezave s svojo dušo. Otroke uči s svojim zgledom, ja, seveda tudi z besedami, ampak zapomni si, da te otroci posnemajo in bodo te posnetke vzeli ven takrat, ko bo njim hudo in bodo oni iskali resitev. In kaj si naredila dolgoročno, če delaš eno, govoriš pa drugo? Samo preložila si na njih odgovornost, da se bodo morali sami naučit drugačnega delovanja, kasneje v svojem življenju in se bodo spraševali, zakaj pri bogu, jih nisi že ti tega naučila.

Ja, imej se fino, bodi hvaležna, uživaj življenje z vsako celico svojega telesa ter razvijaj strast v njem. Strast ne nastaja samo in izključno s sexom in spolnimi odnosi. Obstaja še mnogo mnogo več, pri čemere si lahko strastna. Poglej malo naokoli, kaj te veseli in kaj zbuja in prebuja strast v tebi – katero delovanje? Imej delovne navade in rutino, vendar bodi tudi spontana.

Reši se občutka, da je nekaj težko in nedosegljivo, saj se vse da. Vsedi se sama s seboj in se pogovori. Vzami si kakšno knjigo, katera govori o spremembi misli in jih prični spreminjat.

Reši se občutka, da imaš premalo denarja: ja, morda tvoje finančno stnanje trenutno (še) ne odraža tvoje energije, ker enostavno (še) ni prišlo do energijskega preboja. Ampak, če si imela vzorce in prepričanja, za katera si mislila, da si jih že presegla, jih še nisi. Namreč rodila si se kot božanski otrok, kar pomeni, da ti je vse na dosegu roke. Vprašanje je samo, kje se ti (še) oklepaš prepričanj, da nisi vredna. In posledično tako deluješ?!

Zavedaj se, da si prišla na Zemljo, da nekaj spremeniš, prvo pri sebi. Znanje in izkušnje se prvo adaptirajo pri in v tebi. Šele nato si prišla na Zemljo oz. si se rodila, da spremeniš nekaj tudi pri drugih: in tega nikoli ne pozabi. Zlahka gledaš in vidiš druge, jih kritiziraš. Ne prevzemaš pa odgovornost zase. Zmeraj, ko rečeš, da bi naj prvi korak ali prvo potezo naredil nekdo drug, prelagaš odgovornost. Zmeraj, ko se vprašaš zakaj, prelagaš odgovornost. Ja, tako enostavno je vse skupaj. Res pa je, da se morda tvoj um ne bo strinjal, saj do sedaj ni bila navajena takšnega načina razmišljanja in delovanja.

Ali veš, da kritika ubija? Ja dobesedno: KRITIKA je mašilo in onemogoča prost pretok v lednicah, posledično maši mehur in se nalaga v želodcu. Vse težave z želodcem so posledica strahov, kateri ti plujejo po telesu. Kritika se nalaga v črevesju in ti povzroča zaprtosti ter hemeroide. Ožilje, visok in nizek pritisk, ….

Tako v nedeljo, 14.4.2019, gostim Facebook Live, v Facebook skupini PREOBRAZBA S CAROLINO & BITJI SVETLOBE, v živo, iz Abadianie, kjer se nahajam na najmočnejšem in najmogočneješm energijskem viru na Zemlji. In bom posrdnica, energijska posrednica med teboj in Bitji svetlobe.

Kaj in česa si ti želiš v svojem življenju? Ja, vse je stvar pogleda in percepcije, katero imaš na vse v svojem življenju.

Čudovit pozdrav od Caroline & Co.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja