Se spomnite tega pregovora?

Jaz ga sicer poznam, vendar ga ne uporabljam, saj ne verjamem v ločevanje.

V tem trenutku, ko to pišem, sedim na letalu za Rio. Pripravljamo se na vzlet. Dva sedeža pred menoj joče otrok.

Ja, Odpravljam se na pot, v Rio, na Corcovado, k Jezusu in v Caso Dom Inacio. Verjamem in vsakodnevno delujem po energijskih zakonih in moja največja želja in ‘potreba’ je, da to predam tudi tebi.

Nekaj najlepšega pri letenju so vzleti. To me je naučil bivši mož, ko sva šla skupaj na najino prvo potovanje. 
Najina odisejada je trajala 17 let. Jaz jo v popolnosti zaključujem s to potjo.

Zakonska zveza se ne zaključi z ločitvijo, ampak takrat, ko predelamo vsa čustva.

Ločitev je fizični vidik. Tako kot bolezen. In fizično bolezen zdravijo zdravniki. Istočasno je pa potrebno pozdravit še energijska telesa. Tako za ločitev poskrbite sami, s pomočjo sodišča in (včasih) odvetnikov. In je tudi fizični vidik.

Ko se ločiš, zdraviš zunanjo posledico. Nato se je pa potrebno obrnit vase in pričet zdravit/celit energijska tesa; svojega notranjeg otroka, si ponovno pridobit moč in poskrbet za svoje misli. Torej se vse dogaja od znotraj, navzven.

Da sem se jaz sestavila nazaj, so mi aktivno pomagala Bitja svetlobe. Kako? Skozi meditacijo, z zdravljenje/celjenjem in operacijo energijskih teles.

Da sem bila sposobna vložit tožbo za ločitev, sem potrebovala 6 mesecev. Ja, predtem sem bila neutolažljiva: bilo me je sram, imela sem občutek krivde, občutek, da mi ni supelo, da mi je spodletelo na celi črti, nekje globoko odznotraj me je glodal črv (ali piton v glavi), kaj bodo pa drugi rekli in seveda sem bila totalno razočarana in nesrečna. In vsa ta čustva neuspeha, žalosti in razočaranja, besa ter jeze je sedaj bilo potrebno transformirat. PREOBRAZIT.

Kako sem se tega lotila? Postopoma. Naprej sem delovala. Sicer v manjšem obsegu, ker me je vse vleklo navzdol. Po malem sem se izogibala ljudi, saj sem v večini videla pomilovanje in da nimam sreče. Od nekajterih sem takoj ‘prejela’ servirano, kje, kdaj in kako so ga videli ter seveda vse podrobnosti. Jaz sem pa vedela, da ni poti nazaj. Vedela sem, da se morem osvobodit čustev, katera me vlečejo navzdol, katera me vlečejo v pogubo (v bolezen, katere ne potrebujem) in tako je bil moj drugi korak SPREMEMBA MISLI.

SPREMEMBO MISLI sem pričela delat s pomočjo knjige Louise L. Hay: Ozdravite svoje srce – s pomočjo te knjige sem se poglobila v svoje vzorce, kateri so sedaj pokukali na površje.

Naslednje, kar mi je pomagalo je bila KRISTALNA POSTELJA. Katera je celila in zdravila moja energijska telesa, mojega notranjega otroka in s pomočjo katere nisem bila več tako neutolažljiva. Na eni izmed terapiji na KRISTALNI POSTELJI sem prejela videnje/sporočilo, skratka, prikazal se mi je nov družinski član in tako sem vedela, da je čas, da ponovno posvojim hrta. Ne zaradi žalosti ali osamljenosti ali da bi se zatekala k nekemu pomilovanju ,… enostavno je ponovno prišel čas za hrta.

MEDITACIJA je bil tretji korak – vsak dan. S pomočjo meditacije sem ponovno pričela dobivat upanje.

In seveda ČAS. Ja, ČAS. Čas zmeraj ZACELI VSE RANE, če se le sami tako naravnamo in se ODLOČIMO, da bomo rane celili po postopku SOOČANJA in ne negiranja, razočaranja ali celo zanikanja.

Vsaka ločitev te pretrese. In jaz vem, da sem se zadnjih nekaj mesecev trudila še samo zaradi truda, kot takšnega. Ker se pač spodobi. Ker uopanje umre zadnje ali, da ga ne bi prizadela. Sem pa s tem najbolj prizadevala sebe. Najbolj sebe.

Moja srčna čakra je bila odprta. Ljubila sem ga z vsem svojim srcem. Verjela sem, da nam lahko uspe. Z vsako svojo celico sem dihala prvo zanj, šele nato zase. Vse to sem spoznala na koncu, ko sem rekla dovolj. Ko sem rekla NE. Ko sem postavila mejo.

Z zadnjimi atomi moči sem se zavedala, da če ne bom prekinila, prerezala tega gordijskega vozla, bom zbolela in umrla. Ja, zbolela in umrla. Saj sem sebe spotoma izgubila. Veste, kako se je to izražalo? V jezi, nezadovoljstvu, v nestrpnosti, v nesproščenosti, v vzkipljivosti, …

Rešila so me Bitja svetlobe: 
BITJA SVETLOBE namreč režejo vezi, katere nam več ne služijo. In to počno skozi meditacijo. Vsakodnevno meditacijo, na KRISTALNI POSTELJI, v Casi Dom Inacio,… Preden sem imela uradno ločitev na sodišču sem odpotovala v Caso Dom Inacio, kjer so mi Bitja svetlobe, skozi energijsko operacijo, odstranile, prerezale in prekinile srčno povezavo z njim. Na Slapu mi je dr. Augusto prerezal debelo črno vez, katero sem videla: bila je črna, kot katran in bila je debela, kot odbojkarska žoga: takšna je bila v celoti in je segala daleč nazaj v pretekla življenja. Ta vez se ni nanašala samo na moje preteklo partnerstvo, ampak na ogromno partnerstev iz mojih preteklih življenj.

in ko je bila ta vez prerezana, je sledil naslednji, tudi zelo pomemben korak: moja prepričanja, katera sem si ustvarila o partnerstvu, sem morala, skozi vsakodnevne izkušnje spremenit. In to zahteva čas, vztrajnost, samodisciplino in ogromno, ogromno ljubezni (nežnosti, spoštovanja in potrpljenja) do sebe.

17 let je trajalo vse skupaj: spoznala sva se l. 2002, prvič sva se razšla l. 2005, se ponovno srečala l. 2013, se poročila l. 2015, uradno ločila l. 2017, decembra in do danes sem vse v popolnosti ozavestila, popredalčkala, se osvobodila in grem naprej. Ne samo, da to govorim, tako živim. In tale blog je prvi, ko sem se odločila in podrobno opisala tako svoja čustva, kaj sem doživela, kot tudi, kaj so rešitve.

To je bila ena izjemna karmična veza, dušni namen, dušni dogovor, osebna rast, energijski napredek in na koncu sem vzela moč v svoje roke, prekinila gordijski vozel in tako sedim na letu za Rio de Janeiro.

Obiskala bom Corcovado, spoznala Jezusovo energijo, pričela delat in delovat z Jezusovo energijo in to vse nadaljevala v Casi Dom Inacio, v energijski bolnišnici, katero bom obiskala kasneje na tej moji poti

Si tudi ti želiš odkrit svoj

DIAMANT?

?

In odkrit kam spadaš?

Se odvobodit čustev, starih, katera ti več ne služijo?

Se osvobodit vezi, katere te omejujejo v tvojem življenju?

Zaživet življenje na polno, v svoji moči? Ugotavljaš, da si se na svoji poti izgubila, zašla, izgubila svojo moč, hodiš in stopaš v krogu, se ne znajdeš in ne veš kako bi naprej?

In v kolikor si ugotovila, da imaš tudi sama nerazrešene zadeve iz preteklosti, te vabim, da se mi pridružiš pri tokratnem ON-LINE PROGRAMU, kjer prejmeš 2 meditaciji, s katerima boš vsakodnevno meditirala IN vsak dan prejmeš navodila, da postaneš najboljša prijateljica energiji imenovani DENAR.

Vstop v skupino zapiram v ponedeljek, 8.4.2019, ob polnoči, po slovenskem času. Takrat se pričenja zdravljenje in celjenje energijskih teles in skupina potrebuje mir in zasebnost, da se bo lahko vse dogajalo še bolj globoko, na nivojih, za katere nisi vedela, da obstajajo. Saj so tako globoki in podzavestni.

Denar in zdravje sta neločljivo povezana in če imaš bivšega partnerja, s katerim še nisi vsega uredila, ti tvoja lastna enregija uhaja k njemu. In v preteklost. V tvoja pretekla življenja, v tvoja pretekla prepričanja, v vse, kar ti več ne služi in bi naj odšlo iz tvojega življenja v svetlobo in se nadomestilo z novim.

In zato se čudit, če nimaš volje in energije. Vezi, katere ti več ne služijo, ti odnašajo ogromno energije tja, kjer ti misliš, da si z njo že zaključila. V tvojo preteklost.

Delo z menoj ni zmeraj prijetno in ni šprint na kratke proge. Je maraton. 
Jaz sem ‘deklica’ na dolge proge: tega sem se naučila v otroštvu, tega sem se naučila s Tilnovo boleznijo, tega sem se naučila v partnerstvu. Vztrajam, te vodim, usmerjam, dokler sama ne najdeš svojega svetilnika, da ti kaže pot.

Če te zanima, si preberi še spodnjo povezavo, kjer imaš vse opisano:

Cena programa je tvoja investicija vate. Naj se ti sliši še tako ‘pocukrano’ je TVOJA INVESTICIJA VATE.

Energija je vsemogočna in če res želiš Napredovati z lahkoto in radostno ter spremenit svoje življenje in pogled nanj, te vabim, da se mi pridružiš. 
Tako jaz, kot Bitja svetlove te pričakujemo.

Kakorkoli se boš odločila, se odloči po svoji intuiciji, po svojih srčnih željah in dušnem namenu. Če si pa zadovoljna s svojim življenjem, pa le tako naprej in se beremo.

?

Carolina ️   ?  

Včeraj, ko sem priletela v Rio, sem ga že obiskala – Corcovado in kip Jezusa. Takoj me je objela njegova veličastna in vsemogočna energija. Jokala sem kot mali otrok.
ODPUSTI SI, ZA KAR MISLIŠ, DA SI NAREDILA NAROBE V SVOJI PRETEKLOSTI. NAMESTO TEGA SE VPRAŠAJ, ALI BI RAVNALA ENAKO, ČE BI IMELA TO ZNANJE IN ZAVEDANJE, KOT GA IMAŠ DANES?
Čudovita Jezusova Energija, katera se ti bo pokazala v vsakem primeru, začutila jo boš pa, ko imaš svojo srčno čakro v popolnosti odprto.
”NE RABIŠ MOLIT, ČE NE VERJAMEŠ. ODPRI SVOJE SRCE IN PRISLUHNI MOJIM BESEDAM.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja