Danes imam pester pričetek tedna: zjutraj se nikakor nisem mogla vstat iz postelje, čez dopoldne sem že mislila, da bo malo bolje, ko sem ozavestila prepričanje, katero je pripravalo na površje s pomočjo izziva, denarnega izziva, katerega počnem z vsakodnevnim pisanjem denarju, kot svojemu partnerju: odločila sem se, da dokončno vzpostavim trajen odnos, partnerski odnos z denarjem, kateri vsem nam služi do konca našega življenja. In ker imam dovolj vzponov in finančnih padcev, da vsake toliko nekaj ozavestim na to temo in, da se mi vse to vleče, kot jara kača, sem se odločila za AKCIJO. Ta moja akcija zgleda tako, da sem se odločila za program, kjer vsak dan pišem pisma, PO vsakodnevni meditaciji.

DENARNI PRGORAM bom ob koncu ponudila tudi vam, z meditacijo seveda tako, da boste lahko tudi sami raziskovali po svoji notranjosti in ugotavljale, kje so tiste ovire, katere vam preprečujejo fenomenalen odnos z denarjem, do konca življenja.

Se sliši poetično? Morda. Veste, v bistvu mi ni toliko pomembno, kako se vam sliši: najpomembneje je, da lahko iz tega, kako to dojemate ugotovite, v kakšnem odnosu ste same z denarjem.

Včasih je pri duhovnežih, pri ljudeh, kateri so meditirali in delovali na področju osebne in duhovne rasti, kot ‘učitelji’, mentorji in ‘zdravilci’, veljalo prepričanje, da denar ni pomemben in da če nam je dal Bog dar, kot je pomoč ljudem, da naj tega sploh ne bi zaračunavali. Kakšen ‘bull shit’ – ali kakšno sranje v razmišljanju: različni smo in prav tako so različna dela, ki jih opravljamo. Vsi takšni ljudje, po mojem osebnem prepričanju in mnenju, nimajo urejenih odnosov z denarjem.

Ja, seveda je denar sredstvo za plačevanje in zaradi tega izredno zemeljsi, ampak glejte: vsak od nas ima že od rojstva pravico, da počne tisto, v čemer uživa in da svojemu delu postavi svojo ceno.

Jaz sem se tega morala naučit. In še danes sem ozavestila vzorec, resnično je bil globoko, globoko, prikrit z vsem živim, da nisem vredna. Pa verjemite mi, da se sama sebi, v svojem umu zdim še kako vredna. Ampak nekaj globoko, globko v meni je temu nasprotovalo.

Zato ja, pester ponedeljek je za menoj, pester teden, teden, ko sem se borila sama s seboj, ah, saj se ne splača vztrajat in ko bi vse skupaj najraje obesila na klin – saj je pa ponudbe več kot dovolj naokrog – ja, niso bile to močne misli, ampak tu in tam, me je preželo skozi um.

Veste kaj naredim v takšnih primerih? Počakam. Nič se ne odločam. Morda sem malo manj produktivna: no, zraven tegam da hodim tudi v šolo in da sva bila s Tilnom malo bolj na vezi, se pravi, da sva se veliko pogovarjala, nekih akcij, v stilu odpovedovanja ne delam, saj vem, da se nekaj lušči iz moje notranjosti.

In iz notranjosti se prične luščit takrat, ko skozi spustimo ogromno količino energije – in to nam uspe z meditacijo.

Vodim odlične meditacije. Snemam odločne meditacije – v svojem zaledju imam vojsko Bitij svetlobe, katera sodelujejo z menoj. In pripravljam fenomenalen program, kateri bo ugledal luč sveta v mesecu juniju 2019 in bo na sporedu 9 mesecev. Ja, družile se bomo 9 mesecev. Ja, to je moja prva najava tega mojega novega programa. Seveda bo on-line.

Kot drugo najavljam, da 5 aprila 2019 odpotujem v Caso Dom Inacio (naj povem, da so John of Goda oprostili vseh obtožb in je bil 8 marca že na svobodi) – moje tokratno potovanje bo s postankom v Riu de Janeiru in na tokratni poti bomo delali z zdravilcem: mojstrom Jezusom.

Rio sem obiskala nekaj let nazaj, do danes 2x – in na poti na Corcovado in Jezusov kip spoznala vsemogočno energijo mojstra Jezusa. Kje in kako vam lahko pomaga vam napišem v tem tednu: kaj bo program zajemal in vse ostale podrobnosti.

Vse dobro, objem, C!

Corcovado – Jezusov kip v Rio de Janeiro.
Corcovado: ‘v podstavku’ je cerkev, kjer je prisotna energija mojstra Jezusa. Fenomenalna izkušnja, ko sem prvič začutila vrtinčenje iz kronske čakre do stopal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja