V tokratnem zapisu sem zbrala nekaj mojih izkušenj in izkušenj ostalih ljudi o meditaciji.

Delujem s celotnim svetom BITIJ SVETLOBE. Na moja vrata so potrkali (karikirano) l. 2006 in v tistem letu sem spoznala, da imam čudovito fenomenalno povezavo z njimi. Ker me je zmeraj zanimalo, kaj lahko z določeno stvarjo naredim, kako jo lahko implenetiram v svoje življenje, sem seveda raziskovala naprej.

Leta, natančneje 7 let, sem vsak teden ob ponedeljkih, vodila tedenske meditacije: ne glede na to, kar se mi v življenju dogaja in kaj ne.

Vmes sem živela. Ustvarjala, se poročila, delala, sklepala različna poslovna in osebna partnerstva, se izobraževala, gradila svoj posel, skrbela za Tilna, bila na poti po Caminu, bila na poti med Evropo in J. Ameriko, zaprla svoj posel, šla na operacijo kolka in maternice, se preselila, ločila, ugotovila, da je sprememba prehranjevanja nujna,…  Ampak ves ta čas me je spremljala meditacija. Vsa ta leta!

Včasih sem delala in delovala več navzven, zadnjih nekaj let sem se pa obrnila navznoter, da sem se okrepila odznotraj, se dokončno spoznala in vzpostavila ravnovesje s seboj in svojim življenjem. In ponovno: meditacija je bila zmeraj z menoj.

Moja obvezna oprema so telefon (včasih računalnik) in slušalke. Spomnim se svoje operacije kolka: tretji ali četrti dan, ko sem vso noč po telesu čutila, kot, da me stresa elektrika in tablete niso prijele. Meditacija in meditacijska glasba sta me spremljali skoraj vso noč. Zjutraj se je umirilo.

Meditacija mi pomaga, ko imam nočni let in nikakor ne morem spat.

Meditacija mi pomaga, ko ima Tilen slabo noč ali (in) dan, da sem strpnejša.

Meditacija mi pomaga, če se slabo počutim: fizično, psihično

Meditacija mi pomaga pri mojih korakih: poslovnih in privatnih.

Meditacija me spremlja vsakodnevno: sobota, nedelja, prazniki, dopusti, potovanja, med tednom.

Pri čem pomaga meditacija:

Veste, zmeraj vas lahko spremljajo negodovanje, jeza, žalost, saj živite in ste ljudje. Vendar s pomočjo meditacije manj.

S pomočjo meditacije se vam življenje obrne v smer, katera vam je ”pisana na kožo”.

S pomočjo meditacije postane življenje lažje, lepše, lahkotneje, radostneje, z več denarja in obiljem na vseh področjih.

Nihče vam ničesar v življenju ne bo mogel odvzet. Izkušnje bodo zmeraj ostale z vami in vas spremljale. Vendar vam meditacija predstavi drug pogled na situacijo.

Jaz temu rečem: poglobljen pogled na življenje.

S pomočjo meditacije sem sprejela Tilnovo bolezen in se z njo spoprijateljila.

S pomočjo meditacije sem spremenila svoje življenje v popolnosti: danes uživam v vsakem trenutku svojega življenja:

In veste, kaj je moj fokus?

Živet vsak trenutek, kot da me nihče ne gleda in ostat zvesta sebi. Ja, tako sem jaz poimenovala svoje življenje.

LJUBITE SAME SEBE in SVOJE ŽIVLJENJE?

Veste kaj sem jaz ugotovila? Da ljubezni do mene nikoli ni dovolj.

In vse to s pomočjo meditacije, katere sem pričela v letu 2018 tudi snemat in vodit. Sama meditiram 2x na dan. Zjutraj in zvečer.

In sedaj je napočil čas, da jo predstavim tudi vam: širši slovenski javnosti.

Če ne boste poizkusile, ne boste vedele, kakšno dobrobit vam nosi.

Ogromno se govori o osvoboditvi s pomočjo meditacije. Česa se osvobodite? Šefa, službe, moža, otrok, premičnin in nepremičnin, prijateljev, kateri vam najedajo? Ahhh, kje pa !!!

Osvobodite se čustev, katera vas zadržujejo v življenju in vam ne dopuščajo, da naredite korak naprej, korak k življenju, katerega ste vredne. Korak k radosti, k obilju odnosov, korak, kjer boste prišle do svoje intuicije, s pomočjo katere boste vsakodnevno delovale bolje in sigurneje.

In to je prvi korak. Naj se pot prične. (16)

Sončni zahod v CASA DOM INACIO de LOYOLA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja