Trenutno se nahajam v Abadianii, kjer vsakodnevno obiskujem Caso Dom Inacio, največjo energijsko bolnišnico, kar obstaja na našem planetu. Caso sem prvič obiskala leta 2010, ker me je zanimalo, ali je res, kar govorijo in kako se to ‘čuti’. No, seveda je to spraševal moj um, kateri se je želel prepričat, po drugi strani pa je moja duša vedela, da je to pot, na katero sem MORALA in ŽELELA odit. Tako Caso Dom Inacio, kjer delujejo Bitja svetlobe, obiskujem že deveto leto in še ni videt, da bi prenehala s tem. Kot zanimivost naj povem, da bom zdaj šele naredila in pričela z vseslovensko akcijo, v smisli pogovarjanja, pisanja, govorjenja in ozaveščanja: o bitjih svetlobe in naših energijskih telesih, katrera zdravijo, operirajo, celijo, čistijo, transformirajo,… Moja zgodba in pot (v Caso Dom Inacio) se je vsa ta leta nadaljevala iz razloga, ker je zbolel moj sin: no, tako sem razmišljala prvih 5 let. Nato sem ugotovila, da sem vmes našla ljubezen do sebe (ne zamenjujte ljubezni do sebe z egoizmom), jo pričela razvijat in negovat. Nakar sem v juniju l.2018, ugotovila, da sem zaključila izobraževanje, katero so mi osem polnih let nudila Bitja svetlobe. In tako sem na tokratno pot odpotovala z namenom: PREBOJA. Da, energijskega poslovnega preboja. Tudi to obstaja.

Seveda bom več pisala v prihodnjih dneh kateri prihajajo: kaj vse se mi je dogajalo in kako to pozicioniram v svojem življenju. Danes pa z vami delim svojo zgodbo Ženske s hojico, katera prihaja na Slap dr. Augusta že vsaj od julija 2018 – ali vsaj tako dolgo se je jaz spomnim.

Ko sem jo prvič zagledala, je sedela na betonskih stopnicah in pred seboj je imela hojico. Ni tako stara – nekje okoli 60, čez 50 let. Morda malo čez. Kar mi je padlo v oči je bila njena teža. Tehtala je krepko, krepko čez vse meje zdravega telesa. Kar me je še bolj začudilo je bilo, kako je prišla po tem hribu, do betonskih stopnic.

Da razložim: ko greste na Slap, vas lahko do modre table pripelje taxi oz. prevoz. To je tista pot, po kateri se jaz tokrat vsakodnevno sprehajam in se zraven odlično počutim. Pa ni pomembno, koliko in od kje mi teče. 😉

Modra tabla, pred vhodom na Slap

Do te table je dovoljeno fotografiranje: od te table naprej pa veljajo enaka pravila kot v courent roomih: brez fotografiranja, brez govorjenja (čeprav so to zaenkrat pobožne želje), na Slapu so obredi prepovedani, molite v svojih mislih, ne na glas. Lučke, kadila in različni pripomočki so prepovedani,… skratka, obstaja ker nekaj pravil, katerih se je potrebno držat, saj vsi obiskujemo Caso Dom Inacio, iz enega razloga: zaradi svoje preventive zdravju, zaradi energijskih posegov/operacij, izboljšanja različnih tegob, nevšečnosti in bolezni, saj se tukaj dogajajo ‘popravila’ na energijskih telesih in ta nam prinašajo odličen temelj za zdravje fizičnega telesa.

Pri tabli se potka zoži, široka je okoli 100, 120 cm, na levi in na desni je ograja, katera se spušč vzporedno s potjo. Spuščamo se postopoma, dovolj prostora je za invalidski voziček, kakor tudi za hojico. Sprva sem mislila, da je kdo z njo, vendar je bila sama. In tako sem jo opazovala julija 2018 in ko sem se vrnila v mesecu oktobru 2018, je bila tam. Na betonskih stopnicah, pred slapom. Aprila 2019 sem jo ponovno videla. Vendar sem zaznala eno spremembo: shujšala je. Shujšala je sigurno 50kg?! Vendar ima pred seboj še zmeraj hojico. En dan sem pa na njo naletele, ko jo je taksist pripeljal do modre table, izstopila je iz avta in se malo sprehodila in videla sem, da zelo lepo hodi. Ni imela hojice in jaz sem odšla na slap. Ko sem se kasneje vrnila, je več ni bilo in tudi ni prišla tisti dan na slap. V bistvu ne vem, če gre na slap. Kar vem je, da sedi na betonskih stopnicah: včasih ima oči zaprte in meditira z Bitji svetlobe, včasih pa gleda in razmišlja. Ne, ne pogovarjam se z njo, niti z ostalimi, kateri sedijo na betonskih stopnicah. Slap je zame kot Courent room, kjer pride vsak z namenom pogledat globoko v sebe in pri tem mu pomaga Dr. Augusto, Sveti Ignacij ali katera druga Entiteta svetlobe. In tako tudi v Courent roomu ni očesnega stika: priporočljivo je, da kakor hitro se vsedemo v Courent room, zapremo svoje oči, da se delo Bitij svetlobe lahko prične.

Zakaj vam pišem o ženski s hojico? Ker jo občudujem.

Občudujem njeno odločitev, vztrajnost in doslednost.

Občudujem njen Zakaj, da je naredila Zato.

Občudujem jo, ker se je odločila, da bo spremenila svoje osebne navade (pa ne mi zdaj govorit, kako je bil skrajni čas ali podobna jajca, ker ne veste, kakšne življenjske okoliščine so jo pahnile in s čim vse se je srečala, dokler ni prišla do Slapa dr. Augusta).

Občudujem jo, ker vztraja na betonskih stopnicah, kljub mrčesu, komarjem ostalim zunanjim dejavnikom, o katerih nikoli ne pišem in ne govorim, vendar obstajajo, saj smo vendar v deželi, katera pozna sonce in dež. V 12 mesecih se izmenjujeta sonce in dež. In verjemite mi, da žužkov gomazi, da sem spoznala dvojne muhe, letajoče nesnage pa toliko, da ti nič ni jasno.

Občudujem jo, ker vztraja kljub vremenu in razmeram. Dež, sonce, vroče, sopara, …

In na prvem mestu sem dala, da jo občudujem, ker se je ODLOČILA. In zato, ker se je odločila, vztraja in lahko gre skozi vso ‘sranje’ oz. neugodje fizičnega telesa, katerega zdravi ljudje običajno ne prenašajo. Ja, prav si prebrala. Ogromno ljudi sem srečala tukaj ali so se mi pa pridružili na poti v Caso, kateri so se dejansko pritoževali nad različnimi zgoraj opisanimi fizičnimi ‘neprijetnostmi’. Niso se pa zavedali in bili HVALEŽNI ZA ZDRAVJE, katero jim služi.

Energija je še kako živa: Sveti Ignacij, Jezus in mati Marija (trojica energijskih zdraviteljev)

Ljudje, pozamezniki (in prosim, da zdaj, ko ti to prebrala, ne boš s prstom kazala in se spomnila na 10 drugih, katere si danes, ali včeraj srečala, ampak ugotoviš, kje ti nisi hvaležna ter to spremeniš) ne znajo cenit in spoštovat življenja tukaj in sedaj. In namesto, da bi svoj um naučila, da je non stop hvaležen, da najde zmeraj nekaj, za kar je hvaležen, usmerjaš svoj um na težave in neprijetnosti. Po Zakonu privlačnosti deluješ tako, da k sebi non stop kličeš kaj? Tisto o čemer razmišljaš: torej, še več neprijetnosti, še več neugodnih občutkov, še več bolečin, še več vsega, česar se otepaš in s čemer si nezadovoljna.

Me pa zanima, na kaj se ti fokusiraš?

Kakšne so tvoje misli?

Znaš uporabljat Zakon privlačnosti ali ne?

Deluješ vsakodnevno ali ne?

Si že spoznala, kaj ti sporoča tvoja intucijija in ji slediš, vsakodnevno, ali ne?

Si polna izgovorov, v stilu, da so ti nekaj samo po sebi umevnega, ali ne?

Ker energija je živa in lahko ti spremeni življenje. Konkretno in kakor si zmeraj sanjala. V KOLIKOR SE ZA TO ODLOČIŠ. V KOLIKOR SE ODLOČIŠ ZA SPREMEMBO.

Jaz ti pomagam. In tvojemu življenju dodam dodatno vrednost.

Vrt Case Dom Inacio De Loyola
Carolina Turecki – tvoja menotrica za spoznavanje s svetom nevidnih energijskih zakonitosti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja