Živeti v trenutku tukaj in sedaj.

Živeti v skladu s svojim dušnim namenom.

Vedeti, da ne glede na to, kaj se ti v tvojem življenju dogaja in kaj se ti je do danes že dogodilo, da je to tvoj lasten dušni namen.

Um je tisti, kateri zmeraj potrebuje razlago. Vendar je um tudi tisti, kateri ti ponuja občutek krivde, sram, vprašanja in dvome.

Um je tisti, kateri lahko ‘proizvaja’ misli, katere ti služijo in tako deluješ sinhrono s svojo dušo in svojim dušnim namenom. 

Marsikdo ne prenaša besede dušni namen, ker ima doživlja občutek krivde in svoje življenje primerja s preteklimi življenji ter se sprašuje, kaj je takšnega storil/a v preteklosti, da je danes tako ‘kaznovan/a’?!

Zaradi tega prihaja v zavestnem načinu razmišljanja do upora, predsodkov, občutka krivde in posameznik ne vidi celotne slike, ampak tava od debla do debla, izgubljen v gozdu življenja.

Kako to preprečiš? Kako dosežeš, da boš istočasno živela v trenutku tukaj in sedaj, brez občutka krivde & dvoma tako na zavestnem, kot podzavestnem nivoju, z mirom in harmonijo v duši ter vedenjem, da so te pretekla dejanja (življenja in izkušnje) pripeljala v to življenje in da imaš moč, da dosežeš, karkoli si zastaviš v življenju?!

REŠITEV JE VODENA MEDITACIJA.

Zakaj meditacija? In zakaj VODENA?

Um je izjemno močno orodje v našem življenju. Verjamem, da si že slišala pregovor: 

 • NAVADA je ŽELEZNA SRAJCA in 
 • KAR SE JANEZEK NAUČI, TO JANEZEK ZNA?!

ALI SI VEDELA, DA V KOLIKOR NISI BILA VZGOJENA Z DOLOČENIMI PREPRIČANJI, DA NOVA ZNANJA OSVAJAŠ TAKO, DA JIH SLIŠIŠ/PREBEREŠ NAJMANJ 7 KRAT, šele takrat tvoji možgani postanejo 'učljivi' in pripravljeni sprejemat nove teze, osvajat nova znanja, ozaveščat,... Kar pa seveda ni zagotovilo, saj je ponovno odvisno od tebe in vaje, ali verjameš ali dvomiš.

SI VODLJIVA ali UČLJIVA? 

Po mojih izkušnjah smo ljudje izjemno vodljivi, čeprav naš um misli, da je učljiv. 

Učljivi postanemo šele takrat, ko izbrišemo vsa stara prepričanja in stare vzorce nadomestimo z novimi, tistimi, kateri nam služijo. 

https://www.youtube.com/watch?v=QsZss7pWBI8

Čitaj in povezuj: znanje, katero pridobiš iz določenih knjig sortiraj na tisto, kar potrebuješ, kar je koristno in kar ti služi kot temelj, da se za nekaj odločiš. 

Vlagaj vase, izobražuj se, srkaj znanje  in ne špekuliraj, da bo to namesto tebe  počel nekdo drug. 

Izobražuj se ciljno: odloči se, v katero smer te vodijo tvoje dušne želje, kaj je tvoj naslednji dosežek in NIKOLI, povdarjam NIKOLI ne obupaj, ne glede na to, kaj govori okolica, kakšno je splošno mnenje in kaj bi naj veljalo.

Samo in izključno ti si tista, katera imaš moč v svojih rokah. In ko se povežeš z dušo in svojo dušno energijo, takrat vedi, da je vse mogoče.

Da lahko pričneš verjet v čudeže, čeprav se še niso uresničili na fizičnem. 

Zato ja:

 • živi v trenutku tukaj in sedaj,
 • skozi vodeno meditacijo se povezuj z znanjem preteklih življenj,
 • odpusti si vse in takoj, ko zaznaš, da bi tvoj um želel bit žrtev
 • uzivaj v življenju
 • bodi dosledna
 • bodi zvesta sama sebi
 • zaključuj sproti (na energiji, skozi meditacijo)
 • ne pričakuj ničesar
 • moč je v tvojih rokah