MOJA BRAZILSKA AVANTURA: CORCOVADO & CASA DOM INACIO

Še približno 44 ur in odpotujem od doma. Odpravljam se v Brazilijo, v Rio de Janeiro in od tam v Caso Dom Inacio.

Se bom tokrat poizkusila osredotočit na to, da ti bom  najbolj laično in razumljivo predstavim, kaj bom počela na tokratni poti in da sem zate pripravila en SUPER PROGRAM, kaj vse se dogaja v zakulisju mojih potovanj – še posebej, ko gre za potovanje v Caso Dom Inacio  & Bitja svetlobe.

Kot prvo bova pogledali, ali sva primerni druga za drugo in da ti ne bom hodila brez veze po živcih me zanima, ali si se odločila za spremembo v svojem življenju? To je moje prvo vprašanje tebi in morda bi bilo najbolje, da si vzameš kuli in papir in si na spodnja vprašanja odgovoriš tako, da zapišeš svoje odgovore.

– Ali ponoči dobro spiš?

– Ali se zjutraj prebudiš spočita in polna energije ter poleta v novi dan?

.- Ali te razveseljuje kar je tvoja služba in si čimer si služiš za svoj vsakdanji kruh? Ali po domače: te tvoje delo razveseljuje?

– Imaš urejen dom, družino in partnerstvo?

– Si zdrava, srečna, vesela, vsega imaš v izobilju in ničesar ne pogrešaš?

– Zdravje ti služi v popolnosti; si v svoji moči in zavedaš se, da zdravje ni odsotnost fizične bolezni, ampak je skupek vsega. Več o tem v video: https://www.youtube.com/watch?v=jJI63kFfLAw&t=31s

Če si na vsa zgornja vprašanja odogovila z DA oziroma z JA, potem moj program ni zate, saj ne potrebuješ spremembe. 

NADALJUJVA:

– Ali imaš dovolj monotonosti oz. vsakodnevnih akcij, katere te ne pripeljejo nikamor, oziroma ne tja, kamor bi si želela

– Hiberniraš v coni udobja, v sebi namreč veš, da te nekje nekaj čaka, vendar nimaš pojma kaj, kdaj in kako prit do tega?

– Izjemno si nesrečna v partnerstvu. Ali morda še vztrajaš, ker te je ‘strah’, kaj se bo zgodili, ko se nekega dne bo?!

– Morda si samska in imaš že dovolj vprašanj, ugibanj, špekulacij iz okolja, kdaj boš pa ti pripeljala pokazat svojega ”izvoljenca”

– Morda si tako razočarana v partnerstvu, da ko se spomniš na svojo preteklo zgodbo, te enostavno mine do vsega?!

– Nekako si ‘naveličana’ svojega življenja in ne veš, kje bi vzela moč, da kaj spremeniš?

Če si na ta sklop vprašanj odgovarjala z DA oziroma z JA, ti priporočam, da bereš dalje, saj ti med 4.4. in 24.4.2019, torej v naslednjih 3 tednih pripravljam spremeljevalni program, ON-LINE PROGRAM oz. spletni program med svojim potovanjem po Braziliji, na Corcovado in v Caso Dom Inacio. 

Več o Casi DOm Inacio si lahko prebereš na tem linku: https://carolinaturecki.si/opis-case/

Sedaj ti bom napisala nekaj vrstic, kakšna je dobrobit ZATE, medtem, ko boš mene spremljala po spletu in se bova družili v enem takšnem sproščenem vzdušju, v zaprti in skriti skupini na Facebooku, kamor bom vsak dan dala eno objavo in najmanj 3x na teden posnela video, kjer boš prejela nadaljnja navodila.

Kot drugo, boš prejela 2 meditaciji, s katerima boš izmenično meditirala: en dan z angeli, Nadangeli, naslednji dan zMojstri svetlobe. Celotno kraljestvo Bitij svetlobe ti sporoča, da so samo ona tista, katera nas lahko resijo vezi. Črnih, sivih, negativnih, vezi, katera jih izkljuvno one režejo. 

Vsak dan boš prejela izziv. Jaaa, … prav si prebrala: pisala boš namreč, popolnoma vsak dan, DENARNI IZZIV, s katerim boš ozaveščala svoja denarna prepričanja. Skozi ozaveščanje denarnih prepričanj, boš v svoje življenje pričela privabljat več obilja/denarja in moči, Vse to je bilo zate sicer ves čan na energijskih nivijih na razpolago, vendar nisi znala, poznala oz. vedela, kako naj spremeniš svoje misli in dejanja. 

Spoznala boš energijo Jezusa (mojstra) in kaj sporoča – na Corcovadu.

V CASI DOM INACIO, katera je energijska bolnišnica boš pa spoznala Bitja svetlobe, kako ti lahko pomagajo, Zapomni si, da si pomaga čisto popolnoma vsaka energija, če jo le sprejmeš v svoje življenje. 

Istočasno te bom vodila skozi potek 21 dnevne meditacije.

Na koncu sledi še DARILO: PODARILA TI BOM ŠE DODATNIH 7 DNI, kar pomeni, da bomo skupaj v skupini 31 dni. Bravoooo. 

ALI MI LAHKO ZAUPAŠ?

Ja, dejansko je to vprašanje, katero je nujno, da si ga zastaviš, saj bom s teboj, tvojim fizičnim tesom ter celotno sfero energijskih teles. In v kolikor ne bi imela toliko znanja, kot ga premorem, se v takšno poseganje ne bi lotila: na kratko naj povem, da imam v Casi DOm Inacio za seboj več kot 8 let izobraževanj . Več o meni si preberi tukaj: https://carolinaturecki.si/o-meni/

Izkupiček, kateri ti bo sledil bo v izboljšanju počutja, v več energije, da boš vedela, kako obrnit svoje misli, da ti bodo pričele služit v tvojem življenju! Obdelali bova ZAKON PRIVLAČNOSTI, Sanje, Sporočila oz če se ti karkoli dogaja nenavadnega in bi žlela razlago,… 

Celoten program spremljaš in delaš vse izzive PREKU INTERNETA, ZA KAR POTREBUJEŠ INTERNETNI DOSTOP IN RAČUNALNIK OZ TELEFON. Ne rabiš bit doma. Lahko pohajkuješ okoli, si na izletu, popotovanju,… kjer koli. Vpisana si v Facebook, saj te tam dodam in včlanim v skupino, katerea je zaprta in skrita.

Program obsega:

– 31 dni udeležbe v zaprti in skriti skupini FB

– vsakodnevne izzive

– 2 so 3 videe na teden (saj se potrudim, da se javim vsaj vsak 2. dan)

– 2 meditaciji (angelska in z bitji svetlobe), kateri ti pošljem na tvoj email in sta tvoji, se pravi da z njima meditiraš tudi ko zaključimo s progrmom

.- zdravljenje na daljavo z Bitji svetlobe iz Case Dom Inacio

– podporo Jezusa, kot zdravilca in njegova sporočila, katera so usmerjena tako tebi, kot celotnemu človeštvu ter našem delovanju. 

CENA: 99 EUR – to je investicija vate in za takšno ceno ga več nikoli ne bom imela, Lahko napišem, da je vreden dosti, dosti več (ker je, ker vem, kaj dam, ker vem, kaj dajejo Bitja svetlobe,… pa ne bom. Dejastvo je, da bo naslednjič drugače. 

Nakažeš na račun: 

TRR: SI56 0201 0026 1553 967  (Prepaid Financial Services); ZNESEK: 99 EUR; NAMEN: 9786308447; SKLIC: SI 12 978630 8447 – BODI PROSIM PAZLJIVA IN VPIŠI SKLIC NATANČNO. Nato mi prosim dokazilo o palčilu pošlji na moj enaslov: duhovna.potovanja@gmail.com in te dodam v skupino na Facebooku.

Zapomni si: samo s skupnimi močmi nama lahko uspe; TI & JAZ & BITJA SVETLOBE! Ti lahko garantiram uspeh? Ja, če boš sledila navodilom.  Kako to? Ker JE ENERGIJA VSEMOGOČNA!

Zdaj pa grem spat, ker se mi očke ze tako zapirajo, da sem to objavo pisala ker nekaj ur in kinkala zraven. hehe

 

Kip Jezusa na Corcovadu je resično veličasten. Stoji na nekakšnem ‘podstavku’ in noter je Cerkev, kamor se lahko vsedeš, spočiješ, si prisluhneš. Ko sem ga obiskala prvič, je skozi mene prehajala negova energija, kot nekakšna SPIRALA, katera se spušča iz vesolja navzdol, skozi mojo kronsko čakro, čez vsako celico posebej, mi napolnjuje vse notranje organe in se počasi seli po mojem telesu navzdol, proti stopalom, v zemljo. Noro. Nori občutek resnično. 

Zagotovo vem naslednje: če ne bi bilo Entitet svetlobe v Casi dom Inacio, vam jaz danes ne bi pisala vseh teh člaknov in skrbela za vašo informiranost, meditacije in spremembo misli. Ne, bila bi čisto v depresiji, smilila bi se sama sebi, kaksno krivico sem dozivela v zivljenju, občutila ne bi niti trohice hvaležnosti. Danes pa moj sin meditira, 1x na dan. Stanje se mu izboljsuje. Jaz pa funkcioniram in vsakodnevno delujem, kot še nikoli. Skozi moje celice se pretakajo hvaleznost, ljubezen in poslanstvo. Moja duša vre od energije, katera se pretaka skozi. Življenje je lepo. 

2 Responses

  1. Draga Carolina
    Še že veselim druženja s teboj, tebi pa želim srečno pot in uživaj mi, mi smo pa itak s teboj
    Objem ❤️?

Comments are closed.